Ni Napoli, ni Everton: Gabrijel izabrao Arsenal, ali Junajted se pita

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.08.20. | 21:52

Brazilac će doneti dobru zaradu Lilu…

Čekao se Napoli, a na kraju Gabrijel Magaljes neće u Seriju A, već Premijer ligu! I to najverovatnije u Arsenal, saznaje lokalni list Voix du Nord.

Gabrijel je posle dosta razmišljanja odlučio da svojim agentima poruči kako želi karijeru da nastavi u engleskom šampionatu i da bi voleo da sačeka ponude sa severa. I one su brzo stigle. Prvo od Evertona, ali onda i od Arsenala i Mančester junajteda koji, prema rečima pomenutog izvora, ima poslednju reč u ovom slučaju. Odnosno, ako Ole Gunar Solskjer bude aminovao ovaj transfer Gabrijel će otkačiti Arsenal i otići na Old Traford.

Izabrane vesti

Mančester junajted u ovom trenutku na štoperima ima kapitena Harija Megvajera, pa Aksela Tuanzebea, Viktora Lindelefa, Erika Bajija i Fila Džounsa, mada se u klub s pozajmice iz Rome vratio i Kris Smoling, pa je konkurencija prevelika. Dakle, Junajted prvo mora da raščisti svoju svlačionicu da bi razmišljao o eventualnim kupovinama, dok Arsenalu jako škripi na štoperskim mestima, iako se očekuje i dolazak talentovanog Vilijama Salibua kupljenog od Sent Etjena još prošlog leta za 30.000.000 evra. 

Kako se ističe, Gabrijelovi agenti su tokom sedmice već imali razgovore sa predstavnicima Arsenala i da su se mogli čuti pozitivni tonovi ka realizaciji ovog transfera. Lil od Gabrijela čeka novih 30.000.000 evra u kasi, što znači da bi prihod samo od njegove i prodaje Viktora Osimena u Napoli mogao da bude čak 80.000.000 evra. Toliko je Lil uzeo prošlog leta Arsenalu samo za Nikolu Pepea.

Ako se ovaj transfer zaista dogodi može se reći da je Lil novi sinonim za obrtanje velikog novca! Jer, Osimen i Gabrijel su plaćeni ukupno 15.000.000 evra, a sada bi klub mogao da dobije pet puta veću sumu! Podsetimo, Gabrijel je u Lil stigao iz brazilskog Avaja pre tri i po godine za samo 3.000.000 evropskih novčanica.

Lil radi fantastičan posao i tu nema nikakve dileme!



tagovi

Gabrijel MagaljaešLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara