Komentari na vest

Nije Brazil što je bio, Lima ućutkana tek u 90. minutu iz prekida (VIDEO)

T

Tite

pre 8 meseci

Polako videćete za 2 godine i 10 meseci ko je prvak po šesti put a to će biti Brazil sa Ancelotijem. Portugal je pobedio Island, Nemacka gubi od svih mogućih, Engleska ne može da pobedi Ukrajinu, Spanija jedva pobedila Hrvatsku na penale u finalu lige nacija, Francuska nije očarala nakon svetskog, Argentina prvak sveta i pobedjuje bez prestanka. Urugvaj gubi od Ekvadora.A Brazil 2 pobede u kvalifikacijama 6 datih i 1 primljen gol to je odlično a tek će biti kad se vrati Vinisius.
M

Mitros

pre 8 meseci

Francuska trenutni ima 5 vezanih pobeda u kvalama za Euro a svetsko su izgubili u podmlađenom sastavu i to na penale. Ok je da to tebe ne impresionira ali je za poštovanje i Francuska je zasigurno jedan od glavnih favorita za sva velika takmičenja u dogledno vreme.
b

bratttt

pre 8 meseci

Napisa spanija jedva pobedila hrvatsku a brazil ispao od iste hrvatske izlapelito uzima svetsko samo uz pomoc sudija
P

PedjaPFCCCC

pre 8 meseci

Kad su pa bili ? Od kad nema Ronaldinja u Dresu Reprezezacije.. mogu da kazem da su slabiji od bilo koje jace Ekipe iz Evrope. Portugal, Engleska i Francuska bi ih zamleli na primer.
T

Tite

pre 8 meseci

Ti očigledno nisi gledao svetsko Hrvatska iz 1 suta dala gol u 117 minutu a Brazil je imao 11 suteva u okvir brojne šanse
r

raffa

pre 8 meseci

Od Adrijana nemaju kvalitetnog spica.Jedino dobro sto im se desilo je ono blamiranje od Nemacke u sred Brazila jer su te,nazovi fudbalere(Hulka,Freda,Oskara,Luiza...) Nemci postavili na svoje mesto i pokazali im da su sve samo ne fudbaleri.Sve panjevi tada igrali za Brazil,cast izuzecima,a ovamo kao neke zvezde.
p

pdk

pre 8 meseci

Ekvador pobedio Uruse...to je vec vest.
N

Niko1212

pre 8 meseci

naravno da nije kada im je spic Richarlison...
j

japaja22

pre 8 meseci

I tako los Brazil nas odere svaki put... koliko smo mi tek losi u fudbal to je za nauku...
p

pdk

pre 8 meseci

Racunas fudbalsku velesilu, drzavu sa preko 200m stanovnika i nas.. Mi koji smo imali ponekog majstora u svakoj grneraciji i vecito drugi esalon Evropskog, ne i Svetskog fudbala bili. To sto mi volimo Srbiju je drugo, ali treba biti realan uvek.