Nije lako prelomiti, ali sluti na kraj... Tijago se vratio posle 10 meseci i opet povredio za pet minuta?!

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.02.24. | 13:58

Alkantara ponovo mora na pauzu

Nije lako ni pomisliti, a kamoli doneti takvu odluku u 32. godini, međutim sva je prilika da će Tijago Alkantara morati da prelomi. Kraj karijere je na vidiku, pošto je očito da za njegovu hroničnu povredu kuka pravog leka nema.

Nakon što je deset meseci proveo van terena i u tom periodu propustio čak 41 utakmicu, Španac je dobio priliku od Jirgena Klopa u poslednjih pet minuta u porazu od Arsenala pre nekoliko dana. Pogađate šta se dogodilo - ponovo se povredio!

Izabrane vesti

Navodno, ovoga puta pauza ne bi trebalo da bude duga kao neke prethodne, ali da svi su izgledi da njegovo zdravstveno stanje vodi pravo u - penziju.

Podsetimo, Alkantara spada u red najfinijih vezista u drugoj deceniji 21. veka. Vrhunac igračke karijere doživeo je u Bajernu iz Minhena, kada je 2020. taj klub uzeo tripletu, međutim osvajao je trofeje i pre toga sa Barselonom, odnosno kasnije sa Liverpulom.

Ukupno ih je sakupio čak 28 na klupskom nivou...

Redsi su ga u septembru 2020. platili Bavarcima 25.000.000 evra. Za taj novac nisu dobili ni delić njegovog potencijala. Postigao je samo tri gola i namestio šest?! Odigrao 96 utakmica, propustio neverovatnih 80?!

Do isteka ugovora sa Liverpulom ostalo je još pet meseci.


tagovi

Tijago Alkantara

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara