Dijego Godin (porongosoficial)
Dijego Godin (porongosoficial)

Nije mnogo izdržao bez fudbala: Dijego Godin se vratio iz penzije

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.02.24. | 18:51

Iskusni defanzivac potpisao za urugvajskog niželigaša

U noći kada će njegovi bivši klubovi odmeriti snage u osmini finala Lige šampiona, Dijego Godin je odlučio da se vrati iz penzije!

Nije dugo izdržao bez fudbala legendarni urugvajski defanzivac, pa iako je po okončanju igračke karijere izjavio kako ima druge prioritete, vratiće se na teren posle nešto više od šest meseci pauze. Godin će do kraja kalendarske godine nastupati za urugvajskog niželigaša Porongos.

Izabrane vesti

"Tik-tak... On dolazi", stoji u opisu slike peščanog sata među egipatskim piramidama, aludirajući na Godinov nadimak 'Faraon', koji ga je pratio još u njegovim fudbalskim počecima u Sero de Montevideu.

Urugvajski mediji tvrde da će se Godin biti promovisan već do kraja večeri, a na promociji će mu društvo praviti još jedno zvučno ime urugvajskog fudbala, Gonzalo Kastro, koji je više od decenije nastupao u španskoj Primeri. Popularni Čori je u decembru takođe okačio kopačke o klin, ali se u međuvremenu predomislio.

Godin je seniorsku karijeru započeo u Seru, a nastupao je još za Nasional, Viljareal, Atletiko Madrid, Inter, Kaljari, Atletiko Mineiro i Velez.


tagovi

Dijego Godin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara