Foto: AFP
Foto: AFP

Nije pošteno prema Kavaniju, ali kad Ronaldo dođe u klub...

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.12.21. | 13:17

"On preuzme pozornicu, igra svaku utakmicu i u svetu fudbala je to tako", ističe Dimitar Berbatov

Prošle sezone je poslužio kao džoker i gasio požar kad god bi se pojavio u Mančester Junajtedu, ove Edinson Kavani se našao u zapećku. Razlog - dolazak Kristijana Ronalda na Old Traford. Povratkom portugalskog napadača na mesto uspeha, Urugvajac je izgubio status u timu koji je imao do leta. Nekadašnji napadač mančesterskog tima Dimitar Berbatov razume situaciju, ali smatra da Kavani zaslužuje bolji tretman zbog svega što je prethodne sezone doneo Crvenim đavolima.

A doneo je na 40 utakmica u svim takmičenjima 17 golova i 10 asistencija. Ove sezone pak tek jedan gol, ali na osam utakmica od kojih je pride samo dve počeo. Berbatov ističe da je trebalo da dobije veću šansu.

Izabrane vesti

"Uprkos dobroj prošloj sezoni, Kavani ne igra dovoljno. Kada neko poput Ronalda dođe u klub, on preuzme pozornicu, igra svaku utakmicu i u svetu fudbala to je tako. Situacija nije fer jer je Kavani dobro služio timu prošle sezone i potpisao novi ugovor, ali mu je Ronaldo uzeo mesto u timu. Nije pošteno, ali se dešava u fudbalu", rekao je bivši bugarski fudbaler u razgovoru za Monte Karlo.

Fudbalski agent Andre Kari uverava da je Kavani zbog manjka minutaže nesrećan u Junajtedu, te da razmišlja o odlasku iz kluba. Poslednjih dana se najglasnije priča o transferu u Barselonu - ne manjka ni interesovanja iz Južne Amerike - koja je u potrazi za napadačem nakon neplaniranog penzionisanja Serhija Aguera.

"Ukoliko postoji šansa da Kavani napusti klub, ako postoji ponuda Barselone, naravno da će razmišljati o njoj kako bi više igrao, a ako bude tako ja ću ga podržati i reći:'Idi i igraj tamo, to zvuči kao odličan posao, veliki novac, a ti nemaš 24 godine više", ističe Berbatov.







tagovi

Edinson KavaniKristijano RonaldoDimitar Berbatov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara