Ismael Benaser (©AFP)
Ismael Benaser (©AFP)

Nije samo Siti, Benasera hoće i Junajted

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.06.20. | 22:03

Gradski derbi za reprezentativca Alžira

Ismael Benaser bi bez dileme mogao da bude jedno od najprijatnijih iznenađenja prelaznog roka. Fudbalskom Evropom u sredu je jako odjeknula vest da je Pep Gvardiola lično kontaktirao sa agentima reprezentativca Alžira, a izgleda da nije samo Siti zainteresovan za njegove usluge.

Ako su izvori francuskog lista Parisijen u pravu, tokom leta mogli bismo da gledamo novi derbi Mančestera za potpis jednog igrača. Naime, u trku za Benaserov potpis uključio se i Mančester junajted!

Izabrane vesti

Dok se krug potencijalnih kandidata širi, u Milanu su prilično jasnog stava da Benaser neće tako lako otići sa San Sira. U prevodu – ko bude platio otkupnu klauzulu od 50.000.000 evra moći će da dobije njegove usluge.

Pored dva kluba iz Mančestera, Benaserovu situaciju prati i Pari Sen Žermen koji i dalje traga za adekvatnim rešenjima na mestu defanzivnog veznog.

Podsetimo, Benaser je prošle godine bio proglašen za najboljeg igrača Kupa afričkih nacija, pre nego što je stigao u Milan iz Empolija za 16.000.000 evra. U još jednoj turbulentnoj sezoni Rosonera Benaser je bio među najboljim igračima, zbog čega je i privukao veliku pažnju finansijski najmoćnijih klubova, sada u potrazi za kvalitetnim, a jeftinim rešenjima. 



tagovi

Letnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara