Komentari na vest

Nije Solskjer kriv što ne zna, već onaj koji mu je skinuo prefiks v. d.

A

Allianz

pre preko 2 godine

Oni umesto da se reše ovog Olea, oni mu na kraju sezone ponude novi ugovor. Čovek pomislio da zna nešto, čim mu nude novi ugovor. Ali mislim da i on jedva čeka da zbriše, preteško je za njegov nivo trenerskog znanja. Ima dosta drugih lakših liga gde bi mogao da pokuša, a ne da uči vožnju na Ferariju.
A

Allianz

pre preko 2 godine

Oni umesto da se reše ovog Olea, oni mu na kraju sezone ponude novi ugovor. Čovek pomislio da zna nešto, čim mu nude novi ugovor. Ali mislim da i on jedva čeka da zbriše, preteško je za njegov nivo trenerskog znanja. Ima dosta drugih lakših liga gde bi mogao da pokuša, a ne da uči vožnju na Ferariju.
G

Gost7

pre preko 2 godine

SVAKA CAST ZA NOVINARA. SVE POHVALE ZA TEXT
Y

Yala

pre preko 2 godine

Sve ok ali napisati prokleti Inter je bezveze, znam da gura neke epitete sa ispada ljepša rečenica ali za nas simpatizere tog kluba je glupo, sto je proklet !? Ima titula kao MAN utd o kojem je napisao 200 rečenica !?
N

Nirvana111

pre preko 2 godine

Nije liverpool potrosio 560 miliona. Vec nekih 100-tinjak miliona. Pogledajte na transfermarket i uporedite prodaje i kupovine prije nego iznesete ovakve netacne informacije.
G

Golazzo

pre preko 2 godine

Upravo tako. A ovi 400 nešto, ali šta su prodali? Nesto ne mogu da se setim...
r

rd7

pre preko 2 godine

Mani se sa neto i bruto, potrosili su 560 miliona i to je fakat.
O

Opa Miki

pre preko 2 godine

Konte ne moze u Junajted jer forsira 3-5-2 formaciju i u njoj bi dosta "zvezda" sedelo na klupi. Jedino ako ce da promeni svoju formaciju i prilagodi je Junajtedu. Junajted nema nikakav balans, previse igraca u ofanzivi od kojih i sada mora neko na klupu, a znamo da Ronaldo nece, pa trpe svi ostali. Znas da ti je defanziva u kanalu kad ti je najbolji defanzivni vezni Matic, a o odbrani da i ne govorim. Sto se tice trenera, Solsker nema blage veze sa poslom. Nisam gledao mec protiv Liverpula, ali zato protiv Lestera jesam i ako vec kod izjednacujuceg gola ili u pauzi izmedju poluvremena, njemu nije bilo jasno da Megvajer mora na klupu, onda je on ili na teskim drogama ili teski amater, ili oba... Trenutno najveci problem za Junajted, po meni, je sto ne znam koji trener bi mogao da ih vodi, a da je dostupan na trzistu, mozda Zidan. Da se Alegri nije vratio u Juve, bio bi on, mozda neki nemac a da nije Lew...
P

Peki30

pre preko 2 godine

Najveći problem Man Utd su štoperi i def.vezni. Umesto Megvajera da je Van Dajk, a umesto Freda i Mektominija Fabinjo i recimo Kejta bila bi to druga priča. Prosto, Megvajer slabo igra, nije se nametnuo kao lider i autoritet, kakav je projektovan da bude. Ostali, uključujući i Varana, i nemaju taj kapacitet. Bejli se povređen uglavnom, a imao je tu agresivnosti i žestinu, ali ni on se nije nametnuo. Fali im agresija i odlučnost pozadi, ono je smešno kako su Megvajer i ekipa sudarali i ispadali kod golova Liverpula. Defanzivni vezni Fred i Mektomini, budimo iskreni, to nije ni za Championshipa. Da dozvoliš da te nadtrče matori Milner i Henderson, bolje okači kopačke o klin. Vitalno im je da reše štopere, a veznog bolje da kupe Deklana Rajsa, nekog ko će im momentalno obezbediti protekciju odbrane. Pogba isto ko i Megvajer, ni blizu projektovanog, miljama daleko. Njih 2 su ključni krivci, ne igraju ništa
f

franjo24041902Gost

pre preko 2 godine

@rane Giggs neznalica? o cemu ti pricas ? legenda kluba treba mu dati sansu ! on je bio planiran za trenera ali su doveli onog buzdovana murinja koji je unazadio kluba 😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿💪🍺❤️
S

StresUnited

pre preko 2 godine

Najveci problem i greska ja napravljena na startu Mandata Olea. Prvih pola godine, doveo dobar strucni tim, i zajedno su dobro procenili kojih igraca se treba osloboditi, eventualno su odmah trebali da raskrste sa Pogbom (vuce ih za nos vec dve sezone, ocu igram, necu igram). Pocinje njegova prva sezona (cela) i napravljena je krucijalna greska. Megvajer. Ok, samo po sebi i nije greska da je planiran kao rotacija i 3-4 stoper, ali greska je formiranje i baziranje tima oko njega. Zato su mu dali traku, uz sve to, pokusavo je da iskopira Fergusona gde bi mu stub ekipe bila odbrana. Sa Megvajerom, to nije ni realno ni kvalitetno. Sa druge strane, nije bas da ni Norvezanin nista nije uradio, vec se sada dize sve protiv njega. Cak i gresku sa Megvajerom je i sam skontao, ali je mislio da ce jednim stoperom resiti problem. Varan jeste kud i kamo bolji, i bolje funkcionisu (Varan maskira Megvajerove nedostatke) ali prijatelju, ako se povredi, vracas se na staaro. United, generalno u nekim delovima prosle sezone nije uopste lose igrao, sta vise pocelo je da lici na timsku igru. Da su imali malo vise srece (penali) osvojili bi LE. To bi im bila satisfakcija za ovu sezonu, ali sansu nisu iskoristili. I konacna greska Ronaldo. Dajte ljudi, ok, nije trener za United, ali nije da su bili toliko losi. Sa ronaldom je cela koncepcija gradjenja tima pala u vodu. Sada su skoro pa u bezizlaznoj situaciji. Ronaldo opterecenje, trenera za zamenu ni na vidiku, timska igra nestala i ono malo sto je bilo, samopouzdanje nula.... Sta ce biti videcemo, ali uzasno teska situacija za United. Sustinski, prva cigla je bila losa.... drzala kolko mogla i pukla je na kraju.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Jeste da je veliki novac u igri, da su velike otpremnine i da bi se retko ko odrekao miliona ali ponekad treba imati obraz i sam otici. Pre svega mislim na ovog i na Kumana a i na bivseg Barsinog trenera Kike Setijena koji ima obraz sa trazi isplatu posle onog debakla. Zidan gospodski ode kada misli da treba i kada nema podršku.
A

Aca Savicc

pre preko 2 godine

Šta bi Mitrovć i Vlahović dali gledaju Real Madrid makar i sa tribina kao Jović. Nažalost, mogu samo na televizoru. Jović u kraljevskom klubu, Mitro tavori po engleskim selendrama, a Vlahović je prevara koja daje golove samo iz penala. Ipak je Zvezdina škola broj 1 na ovim prostorima! :)
G

Gost 121

pre preko 2 godine

Druze promasio si vest...

Lemi

pre preko 2 godine

Niko nece to da kaze ali realnost je sledeca. Igraci su otpadnici. Junajted se ni sa kim nije borio za potpis za neko od svojih "pojacanja" to su sve polupaneri. Nikom ne trebaju sem ocigledno Junajtedu. Ronalda je kao hteo Siti ali tek nakon sto su ga "izduvali" za Kejna, Mesija, Halanda, Lautara, Vlahovica i koga sve ne... Pritom je Gvardiola rekao da ga nece jer mu se ne uklapa u sistem, bio je zelja PR dela strucnog staba jer bi to bio marketinski bum. Sanca niko nije hteo, Varan je dobio slobodno da ide iz Reala, niko ga nije zvao nigde... Jednostavno nisu to igraci (svih 18 koliko ih ima na terenu i na klupi, ne samo navedeni) koji imaju mesta u trenutnom sastavu Bajerna, Psza, Sitija, Liverpula ili Celsija. Ole je los, svakako. Al nije da su mu dali drim tim a on ih tera u propast. Mora bolje al ne moze bas sad Bog zna sta tu. Realnost sa pristojnim trenerom je 4. Mesto u ligi, 1/4finale ls, jedan kup da se uzme. Ne vidim ja tu neki potencijal za vise od toga.
c

cirkus

pre preko 2 godine

Ronaldo je trenutno vrhunski spic, sanco jedan od najperspekticnijih krilnih igraca, a varan vrhunski stoper, pa da mi je ole tata rodjeni ne bi peglao ovde po komentarima njegovo neznanje ovoliko pljuvajuci odlicne igrace..
K

KROJF

pre preko 2 godine

Trenutak u kome se nalazi Mančester Junajted im ne ide na ruku.Ferguson da je tu teško bi mu bilo nikada nije bila takva konkurencija.Prošle su 90te kada su bili na vrhu kao najvredniji svetski klub.Liverpul se podigao dobili smo Siti i Čelzi sa petrdolarima jako brzo i Njukastl.Da je takva situacija bila početkom 90ih naravno da bi istorija fudbala na ostrvu kakvu znamo bila drugačija.Ne pravdam Solskjera ali mora se reći da od osnivanja Premijer lige do danas Premijer liga nije bila konkurentna i finansijski potkovana kao što je sada. SPORTSKI POZDRAV
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Pazi odbranu : Maguire 87 miliona nista nije bolji od Phil Johnsa. Lindelöf i sam ne zna kako je dosao za Manchester. Van Pisacka 55 miliona po cemu 55 miliona a nije ni Reprezetativac. Shawn oke iza i nesto igra napred 0 sad Doduse i iza ne igra. Fred covek po kvalitetu moze da igra u Watfordu ili za Southampton. Mctominay takodje. Sancho kupljen za 85 ne dobija sansu, slicno vazi za De Beeka. Cavani pravi Lider na Terenu i van njega sedi im na klupi. Brate mili da nemaju De Geu bili bi iza Arsenala. Zao mi Ronalda a i boga mi Bruna koji ne zasluzuju sa takvim ne znalica a da dele kabinu.
М

Марјан

pre preko 2 godine

Осећам да ће "генијалци" сад генијално решење да донесу у виду неког Рунија или Гигса! Ужас,какве неспособне главе воде онакав клуб. Само је Барса више срозана од њих.
G

GostNN

pre preko 2 godine

Sve je do trenera. Niko ne moze da me ubedi da su igraci koji su u poslednjih par godina dosli u Junajted, u trenutku potpisa bili bolji od onih koje je Liverpul dovodio. Van Bisaka npr. dosao sa odlicnom sezonom iza njega i vec se o njemu pricalo kao o dobrom igracu, dok sa druge strane imamo Robertsona koji je sa svojom ekipom ispao iz lige. Pogba bio losiji od Fabinja, Vajnailduma ili Hendersona pre Klopa? Ne bih rekao. O Sancu se vec pisalo kao o zvezdi dok je Zota vazio za solidnog igraca u prosecnim Vulvsima, nista vise od toga. Da ne poredimo Manea iz Sotona ili Salaha iz Rome sa Ronaldom, bilo bi glupo. Van Dajk dosao sa tek nesto boljim renomeom od Mekgajvera. Ovako mozemo do sutra da poredimo igrace. Poenta je da je Junajted vise trosio na, u tom momentu, bolje igrace, ali da je trener taj koji igrace stavlja na pozicije i daje im uloge koje im omogucavaju da izraze svoje najbolje kvalitete, a nedostatke zamaskiraju i tako oni vremenom postaju bolji igraci. Niko ne moze da me ubedi da se Klop ili neko drugi od vrhunskih trenera ne bi sa ovom ekipom Junajteda borio za tituli u LS vec sledece sezone. Sto se mene tice neka ostane Ole jos deset godina.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Klop ima pravilo da svaki igrac mora da bude u top formi da bi uoste bio u igrao. Pa Robertson je dugo cekao na debi kao i Fabinjo. Alkantara kada nije u formi ne igra, doduse vise je povredjen, ali opet se zna red. Covek je lepo rekao da svaki igrac mora da bude najbolja verzija sebe i tada ce Liverpul biti najjaci. Spremnost ti donosi pre svega ogromno samopouzdanje da udjes u duel, da ides na dribling, da pokusas nesto ludo, rizicno u igri, dok kada si nespreman onda si cist prosek i samo popunjavas broj.
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Slazem se sa tekstom. Dodacu da me iritira kad ljudi pisu pa dobro, los je trener, ali i tim je katastrofa, nisu trebali Robalda, bla, bla. A onda se pojavi neki Klop i napravi od Milnera dusu tima, do tada prilicno ni blizu tako bitnog igraca po terenima u Engleskoj, pa napravi igraca od Hendersona, napravi svetsku zvezdu od Salaha (mnogi su se smejali kad je dolazio iz Rome, 40 miliona, bacene pare, itd), napravi laznu devetku od do tada samo dobrog igraca Firmina, od Robertsona kakvog beka, itd. A da vam je neko pre 6 godina rekao da ce to biti tim Liverpula za 2020-tu godinu, ajmo iskreno koliko nas bi mislilo da je to za 8-mo mesto na tabeli? A sad kao jaki su kao zemlja i svi top igraci. To je kad imas trenera, koji svima nadje ulogu u kojoj ce se najbolje snaci, a funkcionisati kao dobro izbalansiran tim. Tako isto mislim i za Arsenal, vidim ljudi svasta lupaju, ocajan tim, bla, bla. I onda onaj nesrecnik Arteta jednom u karejeri pogodi samo formaciju 4-4-2 koja im najbolje lezi, da mogu da upare Obamejanga i Lakazeta, a da nekog od njih ne upropaste tako sto igra krilo, nego obojica spica. I odmah po prvi put stvarno nekoga zestoko nadigraju, nema veze sto je Aston Vila. A mozda da imaju pravog trenera, mozda bi ljudi mislili da je to top tim, kao sto misle za Liverpul. Solskeru da je dati Milnera ne bi bio nista bolji nego Fred, da mu je dati Salaha ne bi bio nista bolji nego u Romi, maksimum maksimuma. Mnogo, mnogo je do trenera. U tim klubovima koji imaju novca da kupe bilo koga, razliku pravi iskljucivo struka. Od skauta do najvaznijeg-trenera.
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Trenera nemaju, doveli su za ogromne pare Megvajera, a covek je rang Cempionsipa ili eventualno nekog klupa koji se bori za opstanak u Premijer ligi. Na sve to su promasili i sa Lindelofom (koji nije kalibar za vrhunske klubove). Takodje doveli su Varana koji je u ogromnom padu forme. Da ne pominjem koliko su pretplatili Pogbu, ma da ajde ne mozemo reci da je on los igrac, ima i do trenera sigurno. Ali zato s druge strane ostale zadnje/centralne vezne suvisno je komentarisati, sve prosecni ili ispod prosecni igraci. Ali najveca nedoumica mi je Van de Bek, zasto su dovodili coveka, kad su na njegovoj poziciji imali najboljeg igraca u timu?
b

bata Šoća

pre preko 2 godine

Budimo realni , Junajtedov Rim je sve ,samo ne prosečan . Imaju mozda i najzvučnija imenu u špicu u ligi Roni , Rašford ,Kavani ,Marsijal,Sančo sa Brunom i Pogbom iza ,pa gde ćeš bolje ,to je sve ,samo ne prosek . Odbrana je prosek,osim Varana,realno niko nije dostojan dresa MU. Isto vazi i za klupu.
f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

Rian Giggs za trenera pod hitno! GGMU 😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿💪🍺
R

Rane

pre preko 2 godine

Pa imas vec jednog Gigsa na klupi , i Kerika ,i Flecera , malo li je. Treba trener koji ima rezultate i trofeje , a ne Gigs koji kao trener nije osvojio nista. Teras jednu neznalicu dovodis drugu.
O

Onaj

pre preko 2 godine

Trener Serifa neka njega dovedu garantujem trofeje. Lik je perfektan takticar.
D

Dajvak

pre preko 2 godine

Bukvalno sve rečeno u samom naslovu.
R

Raaraa

pre preko 2 godine

A zašto „nije klub koji treba da igra LE“ ??? I vi biste superligu, da uvek isti igraju? Ako si loš, loš si. Napravi mesta za bolje.
T

TiP

pre preko 2 godine

Oni nece postaviti Kontea za trenera to bi bio kraj za Ronalda, a posebno za Sanca koji odbranu ne igra a tek je doveden za 90.miliona
E

E!

pre preko 2 godine

Mancester Junajted klub, koji je od 20/30 igraca koliko je kupio od odlaska Fergija ubo samo sa Bruno Fernandesom 80% igraca flopovi 20% toplo hladno. Najgore vodjen klub na svetu trbaju da udju u udzbenike lose ekonomije, spucati preko milijardu a nigde titule.
S

Srbijancina

pre preko 2 godine

Odigram ja juce tiket iz zabave, ne igram cesto, bas retko. Stavim 500 dinara. Dobitak cca 140.000 dinara. Pogodio Real 2, Napoli X, Inter X, Ajaks 1, Anderleht 1, Benfiku 2. I, povucen tekstom ovog portala, o tome da MUFC moze da pobedi i treneru kupi mir, uz povrsno poznavanje tima, forme i prvenstva, a uz animozitet prema Klopu i Liverpulu zbog izjava posle Zvezdine pobede, odigram cistog 1, umesto, kladionicaraski, 2! I sad se ceo dan pitam, da l sam normalan?!
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Toliko uložili u pojačanja, a trenera stavili početnika. Šta donosi tijelo kada ga nabildas, a nemaš mozga..
G

Gaizka

pre preko 2 godine

Loša uprava, loš trener, prosečni igrači..
R

Realno123

pre preko 2 godine

Tesko da amateri naprave neki rezultat. Neko bi reko pa Zidan je odmah sve osvojio, ali je on bio trener u Castilji pa onda pomocni trener u Realu i upozno je igrace do sitnica da bi poe toga dobio sansu koju je iskoristio. Ovaj posle posla u jednom malom klubu misli da je trener
K

Komentarišite kao

pre preko 2 godine

Stoji i to da su vlasnici i Vudvord kreteni, ali da ovaj covek nije dorastao, to je takodje jasno. Iz ovog tima mora i moze mnogo vise da se izvuce, msm ne toliko za titulu, ali da se pobedi jang bojs, aston vila, lester za toliko sigurno moze. Samo pogledam sastave koje izvodi, uvek pokusava neku rotaciju, izmene u toku utakmice totalno nerezonske, zaista se cini da covek ne zna sta radi.

Pule

pre preko 2 godine

Iskreno voleo bih da vidim skolsa ili vidica na klupi mancestera makar se nece smejati posle svake tekme kad izgube,pogbu i dosta igraca iskreno bih prodao i ispod cene jer kvare ostale igrace ,uz ronalda i bruna bi makar se malo poslevetili ovako ovaj vuce sve mladje oko sebe i nista ne postizu
B

BrziDelija

pre preko 2 godine

Skols je pokušao u Oldamu i nije se baš proslavio, kao što se u tekstu pominje samo provereno trenersko ime može da izvuče klub iz fekalija.
с

сколс је покушао

pre preko 2 godine

И није успео ал се бар не прави паметан као овај друго сколс је водио олдам клуб који нема пара а овај колико је спуцао у појачањ и друго место му је премија и то не зато што је добар тренер или не зато што има бомба екипу већ зато што су остали били лоши или су им главни играчи били повређени треће место клопа са неко вилијамсом и нејт филипсом је равно освајању титуле
G

Gostivar

pre preko 2 godine

Vidić bi se pobio sa njima da izgube onako od Liverpula, tresla bi se svlačionica
G

Gost1312

pre preko 2 godine

Kada pricate o potrosnji Liverpula i spomenete 500 mil eura u zadnjih 6 godina recite da je Liverpul zaradio od prodaje igraca u tom periodu 3/4 tih para, Liverpul ima mnogo bolji net spend od top 6 u Engleskoj. Npr. kad se kaze daje i Klopp dao za Virgila Van Dajka 80 mil i Alisona 70 i kusur mil recite da je to kupljeno od same prodaje Coutinha Barceloni. :)
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Mislim da ćemo se svi složiti da je mnogo veća razlika u klasi trenera između UTD-a i konkurencije, nego razlika u klasi igrača. Sve je jasno.
M

Mika iz Trstenika

pre preko 2 godine

Nije samo problem u treneru, nisu fred, mektominej, megvajer, lindelef.. Kkalibar za sampionski tim
J

Jones

pre preko 2 godine

Nisu kalibar, ali je trenerova odluka da oni igraju. Trenutno je povređen Varan, pa mora Lindelof, ali je povređen igrao i Megvajer, koji je i zdrav upitan. Prelako se odrekao Bajia. Fred i MekTomini nisu morali da igraju, imao je Matića i VDBa, kao i Pogbu. Vratio je Rašforda prebrzo, jer ovaj nije igrao jako dugo. Do trenera je, kao što je bio i slučaj sa Lampardom i Čelsijem.

bojke

pre preko 2 godine

Meni kao neutralnom navijacu nije bas najjasnije zbog cega svi toliko krive Solskera? Vudvord je uradio mnogo gori posao , toliko para bacio na prosecne kao sto su megvajer, lidelof, fred, sanco itd.. Junajted mora celu odbranu da rekonstruise, vezni red ce im isto biti ocaj kad im ode Pogba koji im je najbitniji igrac jer od njega zavisi ceo vezni red, kada vezni red ne dominira onda je i Bruno nevidljiv. Sa ovim timom koji ima realno je da budu iza Sitija, Liverpula i Celzija , samim tim ne znam kakva cuda ocekuju od novof trenera kad moraju pola ekipe da rekonstruisu
i

ivannn

pre preko 2 godine

Pa i nije bas tako, imas dosta primera po svetu gde dobar trener i od prosecne ekipe moze da napravi masinu, samo treba umeti.
k

kriv je

pre preko 2 godine

onaj ko mu je doveo ronalda a to sigurno nije on.Bilo kako bilo ipak su bar malo licili na nesto prosle godine ali gde ovaj dodje tu trava ne raste.Covek sili sebe a ne tim znaci cilj mu je da on da gol gol gol i nista vise ne znima ga sta ce uraditi tim sta ce uraditi saigrac.Uspeo je da otera jednog alegrija iz juve evo sad juve shvatio da je odma trebao ronalda da otera a ne alegrija.Oterao i sarija sve je oterao covek.
K

Koan

pre preko 2 godine

Pošto fudbal više nije samo igra već "više od igre", vlasnici dovode igrače (Ronaldo, Mesi..) koji će im prodavati dresove i zarađivati na marketingu a ne doprinositi kvalitetu tima. Marketing,marketingi i opet marketing... Pa Juve promeni svoj istorijski amblem za neko slovo da bi lakše prodavali dresove van Evrope.
b

bratko 1

pre preko 2 godine

nemoj samo mesija i ronalda da stavljas u istu recenicu greh je.Mesi je nesto skroz drugo od ovog sto sam gore rekao cak sta vise susta surpotnost covek igra za sebe a pritom nabudzi statistiku svih svojih saigraca.Druga liga je covek liga za sebe.
@

@Коан

pre preko 2 godine

Па колико то клуб зарађује од продаје дресова? Ајде реци нам? Када се зна да највећи проценат узима произвођач па онда поменути ликови а тек остатак узме клуб јуве ти је чист пример колико су у минусу због кристијана
K

Koan

pre preko 2 godine

Junajted je, samo za ovih par meseci, prodao Ronaldovih dresova u vrednosti 220 mil€, klubu pripada 7,5% odnosno nešto više od 15 i nešto mil€, što je nešto više nego što ih je koštao transfer Ronalda. Gde su predstojeće godine i prihodi od druge vrste marketinga. Recimo turneja po arapskim zemljama, TV prava... Itd.

Lemi

pre preko 2 godine

@Koan Ronaldo je prodat za 25 miliona i ima jos platu 25 po sezoni. Znaci kosta ih 75 miliona. Nema dovoljno ljudi na svetu da se od prodaje dresova zaradi to
G

Gindogan93

pre preko 2 godine

OGS - Solidan fudbaler, trener u pokusaju, da ne upotrebim neku grublju rec.