Komentari na vest

Nije sve tako crno: Zvezdi dosad 10.700.000 evra

P

Poslušnik

pre preko 1 godinu

Ekstra, biće nešto da kapne i za nas poslušne delije sa severa.
@

@@Vuc

pre preko 1 godinu

15,6 miliona ulaz, plus na osnovu UEFA rang liste bi nagurali sumu približnu 20 miliona... Plus novac od TV prava koja su znatno skuplja nego za LE, plus ulaznice za mečeve LŠ su skuplje nego za LE... Da ne pričam da jedna bod u LŠ donosi skoro duplo više nego pobeda u LE (900.000 naspram 570.000), pobeda u LŠ 2,7 miliona, bod u LE valjda 190.000... Izvučeš dva remija u LŠ, dobiješ koliko za tri pobede u LE... Sve u svemu, nategla bi Zvezda na sve bar 30miliona. Neće proći ni ovako loše, ali max 20 miliona i to ako prođu grupe.
G

Gost098

pre preko 1 godinu

Bajke su na drugom site-u! U kojem svijetu živiš ti i takvi kao ti? Pa šta dobivaju momčadi koje se kvalificiraju u grupne faze?Bombone? Novac je glavna stvar radi koje se igraju utakmice? Zar bi Real,Bayern,Juventus,pa i Zvezda,Partizan,Dinamo i ostali igrali da nema novaca? Real zarađuje milijarde na reklamama,na imidžu,na dresovima. Zar misliš da se igra samo radi trofeja da bi igrali? Pokušaj Superlige ti je odgovor!! Novac je sve!! Tko ga ima više bolje prolazi! Više igrača,više mogućnosti
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

U suštini zašto Terzu boli glava? Da bi Zvezda finansijski "isplivala" mora da osvoji Ligu Evrope! Ništa manje!
N

Nebo

pre preko 1 godinu

Velika cifra u pm taman da zakrpi potražnju ultra kopa na godišnjem nivou
S

Scheidt

pre preko 1 godinu

Terza aj da ponovimo, koliko je placen bukari? Aa 1,5 mil ok
n

neighbor

pre preko 1 godinu

Jos kad ih mi otresemo u derbiju, majko mila
З

Зоки

pre preko 1 godinu

Дејан Станковић и они који су га довели , избили су Звезди бар 45 милиона евра испадајући од великана европског фудбала Омоније , Тираспоља и Хаифе . Станковићу одлази !
B

Bilions

pre preko 1 godinu

Otkada se barata nekim ciframa u Srbijici i sto svako komentarise milione,bilione a nema za tri pica u kafani ovde ce fudbal propadati. A boli navijaca Reala,Milana ili Zenita i Cikaga ona stvar da li Real tj. njihov klub zaradjuje ili koji igrac koliko dobija za ugovor. Pratim i zabarske,nemacke i hrvatske sajtove sportske jos nisam video komentare tog tipa. Tako da li Zvezda dobija sto miliona ili dva ili nista briga me,ali totalno. To se nije nikad pricalo,polemisao nekada,samo zadnjih par godina valjda in,trend je to,next generation,slozna braca.
G

Gosti88

pre preko 1 godinu

Tolike su plate za prvi tim i Stankovića a budžet je bar 40.000.000 pa vi vidite gde će da se nabvi još 30.000.000
N

Nije baš isto

pre preko 1 godinu

Pa da, samo što se za ulazak u Ligu šampiona dobija još dodatnih 15miliona... Što na dovodi do cifre od približno 30miliona. Priznaćete, baš i nije isto uzeti 30 i 11 miliona...
V

Vuc

pre preko 1 godinu

Nije tacno. Ulazak u LS donosi 15,6 miliona evra + novac sa 10-godisnje liste a ne 11+15,6.
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Tekst jasan,to je Zvezda imala sinoć zarađeno pre 21 h!!!Dakle bila je prilika da se duplira prolazom u LŠ,ali ko god prati desavanja i unazad 6 sezona,Zvezdu,zna da je LE realnost i maksimum.Nevolja je sto se dug drzi na 60 milikna,nije smanjen ni 1 €,nakon svih sezona u LŠ i LE grupi,nema izlaznog transfera za ozbiljne pare,godinama,mozda sad Erak ode za vidnije obestećenje i na to par desetina miliona €,bačeno na transfere igraca,od kojih ni sinoć ni ranije 2 sezone niko,nista pokazao nije niti opravdao ulaganja.Redom kiks transferi.Tako da je LE puna kapa.
G

Gost888888

pre preko 1 godinu

Pa ko će da da 10 miliona za Erakovića, majko moja mila...
T

Teča

pre preko 1 godinu

Normalno poslednje 2 GODINE Ti obezbeđuješ titule, proleće u evropi i razne pobede, koeficijente? ako sam razumeo ti igrači i ne igraju već takvi kao ti su zaslužni za 33,mesto na listi. ajde komplet se sramite zbog pljuvanja radi pljuvanja....što komentarišeš nešto o čemu imaš diletantsko mišljenje?
M

Malo morgen

pre preko 1 godinu

Zvezda duguje 60 mil evra nego je dug skoro duplo veći 115,8 mil evra po APR. Naravno u dug neulazi dugovanje za plate igračima i drugim sporskim radnicima i zaposlenim radnicima koji nepripadaju sportskom sektoru. Prosto svakog ljubitelja fudbala u Srbiji koji je gledao prenos treba da bude stramota kako izgleda teren jer čim kamera malo približi vide se sve same rupe i iščupani buseni trave tj pravi krtičnjak. Neretko se videlo videlo se i kako pojedini igrači popravljaju busene trave. A takva slika terena je obišla svet.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

10,7 miliona od UEFA-e do sada, Gasprom 5m, Telekom 1.2m, manji sponzori ukupno oko milion eura, otkupljen Babic za 1.1m, Njegos Petrovic prodaz za 1.6m, Marko Lazetic prodat za 4.5m...To za sada prelazi preko 25 miliona eura. Na to dodati dva rasprodata stadiona protiv Pjunika i sinoc protiv Makabia. Zatim TV prava i jos tri rasprodata stadiona u grupnoj fazi,pa osvojeni bodovi...I Zvezda ce navuci 35 miliona eura koliko joj i treba za budzet za ovu sezonu.Jos usput ako proda Pavkova za milion i jos nekoga i eto. To je da se Zeks Pantic i kompanija ne sekiraju. A kako ce Partizan navuci 25 miliona eura budzeta,to bi trebalo da ih zabrine. A dogodine,Zvezda samim direktnim ulaskom u LS uzece tridesetak miliona.
D

Dragan Z.

pre preko 1 godinu

Dr. Terzic je toliko puta rekao da je budzet za narednu sezonu 50mil, kao i za naredne dve 100miliona da su to i vrapci na grani naucili... matematika od 35 je tacna, toliki ce biti prihodi, sto znaci da ce Zvezda napraviti minus od 15miliona u sezoni koja je upravo pocela. Ali, bez brige, pokrice se to vec, znamo svi kako.
G

Gile kg

pre preko 1 godinu

@Dragan Z. ajde objasni nam kako?
M

Mohikanac

pre preko 1 godinu

@Dragan Z...izvini da li tim nešto vredi? Čisto da znaš da igrači pod ugovorom imaju neku vrednost to je takođe imovina FKCZ a trnsfer market kaže 55,5mil. da li razumeš da do te cifre plus projektovani prihod FKCZ može da bude dužna? Ne muči se to je oko 75-80mil evra.
S

Stojko Fudbalerski

pre preko 1 godinu

Prodasmo Pavkova...(ako ga uzmu poslije ovog veceras),i uzesmo milion...a on nam ladno izvuce 20 iz kase...kakva ilustracija dobrog poslovanja.
F

Fudbalista

pre preko 1 godinu

E, vidiš, sve dok se o fudbalu piše koliko je ko zaradio a ne da li je i koliko pobedio, dotle će nam klubovi ispadati od Kiprana, Izraelaca i sličnih. Ne znam da li imate nalog da konstantno pišete o velikim parama koje klubovi zarađuju ali, degutantno je čitati naslove, a kamo li tekstove o tome. Žalosno je da je ovakva zvezda ispala a, opet, dobro je jer će nakupiti više bodova u Ligi Evrope, baš kao i moj Partizan u LK, gde su ipak slabiji rivali. Pišite o fudbalu, ne o parama ili pročitajte knjigu Gvozdeni puk, gde u jednom delu lik kaže: Srbiji će da dođu glave gospoda kojoj su pare jedina svetinja, Neće ni bolest, ni rat.
T

Tralala

pre preko 1 godinu

Najjadniji od svega su ovi botovski, snsovski tekstovi naruceni od strane glavate seljacine iz lovcenca
T

Terzivoje

pre preko 1 godinu

Ali pazi ovo, racunaju pare koje jis nisu dobili. Taman da pokrpe sto je terzinjo potrosio na transfere. Sad jos za plate da se " snadju" i naravno vracanje duga
N

Nikola 123

pre preko 1 godinu

Osta zvezdana bez 30 i kusur miliona unapred planiranih para. Uh sunce ti poljubim.
D

Dragan Z.

pre preko 1 godinu

Ma ne brini. Skočiće cene građevinskih radova gde država finansira a Zvezdini sponzori izvode radove... i eto para.
A

AveTerzA

pre preko 1 godinu

Zar neki dan nije objavio strucnjak da ce Zvezda uprihodovati preko 100m za 2 sezone, a da je dug postao "javna" tajna. Tuga i cemer, nema napretka dok se klubovi ne privatizuju.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Toliko je potroseno za Motiku,Bukarija i ostale od januara do sad,jel tako?
B

Bingole

pre preko 1 godinu

Care,da ti objasnim. Kada jedan klub kaze da mu je za narednu sezonu budzet 35 miliona,to znaci da u tih 35 miliona spada sve.I plate igraca i dovodjenje novih igraca,putovanja i sve. Dakle ako je Zvezda dovela par igraca,to je u sklopu tih 35 miliona. A ne kako vi volite da racunate 35 miliona plus transferi bla bla bla. Kao drugo, Zvezda je dovela na primer Bukarija za 2m...ali je recimo verovatno dovela da ga plati na nekoliko rata a ne odjednom. Vama Zeks naprica bajke koje on umisli u glavi i scenario koji bi on voleo da se desi Zvezdi a ne ralnost. Inace dzaba se bilo ko i nada u propast Zvezde jer je to pored 70% Srbije nemoguce
@

@bingole

pre preko 1 godinu

Magija sam rekao da je buki placen 3 milke
G

GostRider

pre preko 1 godinu

Sta mi obicni smrtnici ili navijaci imamo od toga,sta da nece mozda da nas obraduju sa desnim bekom,Adom i napadacem,u stvari hoce,dovesce Vesovica,Despotovica...A oterace Pavkova i Ohija,prodace Erakovica a ostave Pankov...I tako kroz nikad vazniju domacu ligu,kup,i Logu Evrope mi cemo sa Pesicem i Despotovicem koji ne igra pola godine.Kad se povredi Pesic a hoce sigurno uvek ke tu 35 godisnji Ben da igra devetku
D

Dragan Z.

pre preko 1 godinu

Kako rodjace nije, pa dr. Terzic je vec uknjizio 30miliona od Uefe za ulazak u LS. Koliko puta je rekao da od LS ove i sledece godine Zvezda dobija 60miliona...
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Kanga je kostao zvezdu do sad 60miliona, mogli smo ronalda, dibalu, kavanija i sancezw umesto njega da dovedemo
Д

Дадо Нк

pre preko 1 godinu

Значи још увијек обештећење нису избили😂
n

nenad...1234

pre preko 1 godinu

nama drzava ne daje pare u kosarci...vec spozor...
ц

црно на бело

pre preko 1 godinu

Они су ионако пројектовани за 1/2 ЛЕ,тако је рекао њихов Творза...овако ће им бити лакше да то остваре...знају они шта раде 😄
l

licemercine jedne....

pre preko 1 godinu

broje grobarcici rashode a ne zanima ih rashodi u njihovom kk i kako se taj klub finansira...
J

Jel onaj

pre preko 1 godinu

Koji proda preko 10 k sezonskih za par dana ,koji po Apr-u dobija zvanicno manje od Fmpa?!
M

Misiisipi

pre preko 1 godinu

Finansira nas Nordeus i drzava, vas finansira drzava i drzavna firma, samo ocigledno u 21 veku jos uvek ne znas da koristis google i da procitas vesti. Zato smo u mogucnosti da dovedemo koga hocemo jer klinci koji su sada odrasli biznismeni su odrastali uz Partizan u EL ne uz zvezdu. Jednostavno to sto vi imate u fudbalu imamo mi u kosarci.
F

Finansira se

pre preko 1 godinu

Od prodatih 10k sezonekih ulaznica koje Fmp proda za 7 godina..plus sponzori ..Prema Apru primate vise i u kosarci ,a pritom nije uracunato prebacivanje miliona sto drzava donira sa Fmp 1 na Fmp 2 ..
G

Gost567

pre preko 1 godinu

gledajte grobare ekonomiste kako su opterećeni zvezdinim ciframa, ali zato u njihovom klubu ih nista ne zanima kako partizan dobija pare... licemeri jedni....
Н

Нс бој

pre preko 1 godinu

Па шта је 10 милки,нема да се растале поштено.
H

Hanter

pre preko 1 godinu

Stankovicu veceras daj otkaz, tako je najbolje, spasi Zvezdu
G

Gost1979

pre preko 1 godinu

Bilo bi dobro da novinari nekad malo obrade i rashode pa da se podvuče linija. Transferi Kangve, Bukarija, Pešića... Falko, Motika nisu ni na stadionu.Oni ne primaju plate.😂😂😂
1

11 mil

pre preko 1 godinu

Su samo nova pojacanja platili! Sta je sa ostatkom tima?! Svake sezone su u minusu par miliona a nekako nestane 26 mil duga preko noci koje revizor Apra ne moze da objasni! Duh koji lebdi resava sve gubitke pa i ovaj ne ulaskom u ligu samoiona sa najskupljim timom u istoriji srpskog fudbala!
K

Kakoe

pre preko 1 godinu

Panticu ti li si?
G

Gost577

pre preko 1 godinu

hvala bogu ti navijas za najskuplji košarkaški klub u istoriji srpskog sporta...
@

@gost

pre preko 1 godinu

Jeli pricas A onaj kome je oprosteno 20 mil duga i kupljena Evroliga od Cibone ?! Ivde je rec o sportu u kome se trosi 10x vise.. nemate nista deugo da kzete pa pominjete lazne excel tabele vezane za kosarku!? A Apr dao izvestaj po kome i u kosarci dobijate vise!
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Sve su to vec bacili na pojacanja. 7.2m obestecenja, i minimum jos 4-5m su plate tim novim igracima, a niko nije prodat. Prosle godine prodali za tu cifru (Lazetic, Gavric, Njegos, itd.) igrali LE, prosli grupu, a na kraju je prijavljeni minus na APR preko 5 miliona evra. Sad obrnuto. Vec baceno na pojacanja sta se uzme od LE, a gde su plate za stare igrace koji cine 80% budzeta? Ovu sezonu ako ne bude velikih prodaja, Zvezda nece zavrsiti sa ispod 12-20m evra minusa. Pojesce unapred ono sto ce zaraditi sledece od LS.
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Prema tome, ocekujem da ce ovaj poraz kostati Zvezdu prodaje Erakovica posto je jedini sa pristojnom cenom sa tendencijom rasta.
Z

Ze

pre preko 1 godinu

Stankovic, Pesic i Pavkov . Tri panja koja koja su oprpastili Zvedu.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

А што Пешић????!!!!
T

Tomas ue

pre preko 1 godinu

Pesic odigrao super..ne zezaj..otkrivao se..birio se kao lav..dao i namestio go..malo li je..i ti bi njefa oterao..neverovatno
G

Gost 111

pre preko 1 godinu

ti sto pitas a sto Pesic??? Zato sto je doktor fudbala!!!!
V

Vuc

pre preko 1 godinu

3,6 se dobija za ulazak a ne 3,2 miliona. Plus jos 5 miliona iz plejofa+2,5 za ucesca znaci 11,1 milion evra.
A

Aleksandar1988

pre preko 1 godinu

Plus akcije od LE. 1 akcija je iznosila 110 hiljada eura prosle sezone, a Zvezda ce kao clan prvog sesira imati preko 25 akcija, sto je plus jos preko 3m.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Zar nije bilo jedanaest miliona tacno?
c

cirkus

pre preko 1 godinu

zar nije godinama prica 3 i nes miliona ako se u le udje kroz plejof za le, a 5 miliona ako se u le udje kao eliminisani iz plejofa za ls, kako sad 3 i nes + 5 miliona? Pre par nedelja ste pisali kako je zvezda prosle god u evropi zaradila oko 10 miliona onakvom kampanjom, sad samo plasman 10?
G

Gost93

pre preko 1 godinu

Cirkus tebi u glavi rodjace! Zvezda prosle godine nije igrala pley of za Ls.
G

Gost93

pre preko 1 godinu

Cirkus tebi u glavi rodjace! Prosle godine Zvezda nije igrala pley of za ls
k

karamarko

pre preko 1 godinu

Krivi su novinari, oni bolje znaju fudbal, po njima ste u LS, Al su vas navukli
D

DSB

pre preko 1 godinu

Nije sve tako crno, dobro je sto sledece godine necemo igrati kvalifikacije za LS inace bi ispali opet
O

Ovo je smesno

pre preko 1 godinu

Javljaju se pripadnici navijaca kluba kk partizan koji direktno od drzave dobija pare za najskuplje igrace Evrope, i vi nama nesto pricate?????? Nije vas sramota????
h

hahaha 1

pre preko 1 godinu

Balvane pogrešio si sport.
R

Raki1

pre preko 1 godinu

Vi pricate o sramoti. Vi koji jednog igraca platite 3.3 miliona. Vi koji od drzave dobijete 16 miliona preko noci. Vi koji svake sezone od dolaska VASEG rezima i od nastanka vaseg vestackog rezimskog kluba dobijate od te iste srzave minimum 10 miliona evra po sezoni puta 10 sezona pa izracubaj PENTERU ili veruj u excel tabele prepostenog vlasnika vaseg kluba. 🤦‍♂️
B

Baba Vanga

pre preko 1 godinu

Cestitamo vam ulazak u ligu Evrope nego kako sad pokriti ove motike od dva tri miliona pa Bog nije macka!
N

Neverovatno

pre preko 1 godinu

Pazite ko se javlja oni koji uzivaju u blagodetima budzeta u kosarci, jel realno da citamo ovakve njihove komentare, kakav licemer moras da budes da prozivas zvezdu koja moze da zaradi od uefa i transfera a vas kk partizan ne moze nista
z

zvezda zaradi

pre preko 1 godinu

ili uprava isisava na privatne racune?
M

Mutant iz laktasa

pre preko 1 godinu

kkp ne postoji jos od 2008 od kakp je ugasen i fuziinisan u laktasima!
G

G

pre preko 1 godinu

Jesi siguran da smo ugaseni? Proveri molim te, ali proveri i Vas ljubi te brat, pa nam javi ko je ugasen. :D
M

Mnbgdgi

pre preko 1 godinu

PA TVOJ COVA OBJAVIO DA IMA VECI BUDZET OD KK PARTIZAN JER JE IGRAO JACE TAKMICENJE!!! PA VI STE CIRKUS
N

Neverovatno...

pre preko 1 godinu

Pazite ko se javlja oni koji uzivaju u blagodetima budzeta u kosarci, jel realno da citamo ovakve njihove komentare, kakav licemer moras da budes da prozivas zvezdu koja moze da zaradi od uefa i transfera a vas kk partizan ne moze nista
G

Gostgh

pre preko 1 godinu

Sta ce nam milioni eur, da necemo da kupimo d.beka?

PsyhoDelija

pre preko 1 godinu

Zvezda ce igrati jaku Ligu Evrope i sasvim po meri da se takmičimo...Lepa je LŠ,mnogo para, mušema na Marakani ...Ali Stankela ima sreće sto ce dogodine ici direktno u LŠ....Samo bez komentara ovi iz Larnake i iz interttotokupa protiv konobara sa Malte.... -7
h

hahaha 1

pre preko 1 godinu

Pavkov i gooool ,hajde se lepo isplacite pa sutra pisanje komentara ..
c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

Nije ovde stvar u novcu, LŠ donosi mnogo više. Sportski motiv braćo, sramota je, 3 godine ispadamo od ekipa koje bi trebalo da dobijamo. Ko je za koji gol kriv, videli smo. Dešava se to. Ali nama se 3 godine dešava konstantno da nas trener izbacuje. Hajdemo malo o tome. Nikad ga nisam čuo da kaže, kriv sam, preuzimam odgovornost. Svi smo krivi. Važi...
E

Esex

pre preko 1 godinu

U celom ovom mraku i bolu ima jedna mala dobra stvar..nece biti puno da se drpa..
5

5.000.000,00€

pre preko 1 godinu

...нема ни сад шта да се дрпи...Творза укантава лагано...неприметно😉

lakindza

pre preko 1 godinu

Znači da nas država pogura sa još 15-20 milki i na nuli smo😎
G

Gost1979

pre preko 1 godinu

To je ok, jer će do prihoda LŠ namiriti...
A

A Terza...

pre preko 1 godinu

Ulozio preko 20milki i cekao kakp je rekao 30 milki... "u naredne 2 sezone prihodovacemo oko 100 miliona evra" Po 30 od ulaska u LS ove.i naredne godine....i tako dalje.i tako blize 😎😎🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
T

Terza tu ugasio...

pre preko 1 godinu

...klub iz bumkera i stavio tacku!🖕
S

Savićević

pre preko 1 godinu

Au šta je knigovođa na jednom mestu. Preusmerite ih na neki oglas za zapošljavanje, da bar nešto pametno izvuku iz ovoga.
A

Aebre

pre preko 1 godinu

Izgubili ste od 3 puta jeftinijeg tima sram vas bilo novaca gradjana Srbije kao da samo vi postojite
j

jel to pricas

pre preko 1 godinu

jel pricas o celom jsd-u koji se finansira od nasih para????
L

Lik iz klake

pre preko 1 godinu

Nemoj o novcu gradjana ljubim te, sipali su vam u kk koji ne mozete da vratite sve i d aosvojite EL
T

Ticu

pre preko 1 godinu

Nista vracajte sliku duha u kancelariju budzet projektovan nikad veci u istoriji srpskog fudbala a prihodi 6 puta manji.Koja banka ce sad da oprasta dugove pored Agrobanke i Marfin banke
0

058

pre preko 1 godinu

Neće niti jedna banka otpisivati kredite jer se sada uzima direkt iz trezora NB i ne pita se koliko je uzeto.
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Ta računica se ne uklapa sa već postojećim dugom i preglomaznim timom koji imaju, malo su im pare od LE.
G

Gostiona

pre preko 1 godinu

Ima i belo…bice crno belo u derbiju
G

Gostо

pre preko 1 godinu

Ма кога боли курац за паре? Ови ће све то свакако покрасти, неће никога довести... Адо, Муриљо, Десерт или како већ, Свети Петар на небу, ништа!! Малтене смо сами себи дали два гола. А гробари уши имају да нам поједу, срећа ето дерби да покушамо да се оперемо, а ако не добијемо, па то ће бити дављење...
B

Blagajnik

pre preko 1 godinu

Taman koliko su dali za obeštećenja. A plate? To je tek kanal teški, ali nema veze "duh" če da da koliko treba, a dug će da se izbriše, a "dr madjija" će to da objasni sa baučne tačke.
T

Terzicc

pre preko 1 godinu

Sa ovim timom liga evrope je uspeh! Svi realni Zvezdasi to znaju a ostali trebaju da prestanu da pljuju Stankovica jer je tim dao maksimum ali nije bilo srece plus sudija.
S

Sva despot

pre preko 1 godinu

Ode fkcz pod led...dug je preko100 mil eura...veselo!
m

milance

pre preko 1 godinu

Deset cigli ali od AV, AV, AV…….
F

Fejnord 8 komada

pre preko 1 godinu

5.god bez titule i 25.god bez LS,to je sudbina kluba iz ZG-a!
V

Velur

pre preko 1 godinu

Znači za sada je minus 15 miliona.Veceras je 10 miliona eura gradjana Srbije sedelo na klupi Zvezde.
K

Kakafff

pre preko 1 godinu

To je problem svim ovim pljuvačima. Idite i obesite se. Deki samo NAPRED!!
S

S1

pre preko 1 godinu

Ovo je neuspeh. Jeste crno je i ne moze se lako oprati
p

puuu

pre preko 1 godinu

Po meni je i Borjan krivac.. daje onakvu loptu ivanocuu.. Stankovic da ne pricam.. sa izmenama se covek pogubio katastrofaa.. puca ga ego nece da uvaci ohija ..
j

ja psv !

pre preko 1 godinu

a ostalo ce Drzava da nadomiri povecanjem cijena Struje Vode Grijanja itd
r

reci nam

pre preko 1 godinu

jel u tvom selu ima grijanja
S

Smijesni ste i zalosni

pre preko 1 godinu

Kako vas nije sramota da pisete o milonima sada?, mislite ublaziti ovu bruku i katastrofu. Imali su milone i safa pa ispadose od tri puta jeftinijeg kluba. Pisite o nedostatku kondicije pred punim stadionom, o osnovnom elementu, snazi i hocete u ligu sampiona. Nemoze to tako, ocigledno.
E

Esex

pre preko 1 godinu

Ne seri leba ti
A

Asdd

pre preko 1 godinu

A kolko je izgubljeno vecerasnjim ispadanjem ??? Liga Sampiona donosi 4 puta vise od Le
V

Vuc

pre preko 1 godinu

Nije tacno. Ulazak u LS 15,6m a u LE preko plejofa za LS 8,6 miliona evra.
T

Terzamafija

pre preko 1 godinu

Kao da je bitno, ionako ce sve pare da pokradu pa dogodine opet bez desnog beka i sa jednim levim
S

Suster trener

pre preko 1 godinu

Terzi je najteze, manja koverta ...
V

Varela

pre preko 1 godinu

Kako ce da isplate 50 miliona sto pucaju na plate zaposlenih i igraca kao i 7 miliona na transfere?
G

Gostiona

pre preko 1 godinu

Javice se gazda i resice se
R

Robert Lewandowski

pre preko 1 godinu

To ce drzava da plati, na Zvezdu se grejemo ove zime.
R

Robert Lewandowski

pre preko 1 godinu

Budžet je planiran kao da ce se igrati LS....
R

Real

pre preko 1 godinu

Pocinje spin kako je i ovo veliki uspeh. Gde su ocene?
G

Gost1818

pre preko 1 godinu

HAHAHAHAHAHAHAHA
N

Nije crno, totalni mrak

pre preko 1 godinu

To je već potrošeno u letnjem prelaznom roku...