Navijači Mančestera (© Reuters)
Navijači Mančestera (© Reuters)

Nije valjda Ronaldo gledao Crvene đavole: Kao da su bili u Rusiji i igrali mali fudbal, nema sjaja

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.08.21. | 08:51

Zamerke Roja Kina na izdanje Mančester junajteda

Rekord je pao, problemi su ostali. Prebrodio je Mančester junajted gostovanje na Molinou, ali malo čime može da bude zadovoljan posle meča sa Vulverhemptonom. Piše mu se pobeda kasnim golom Mejsona Grinvuda (1:0), ostaće u istoriji zabeleženo da je srušio rekord Arsenala po broju uzastopnih mečeva bez poraza na strani (28), ali je igra Crvenih đavola u nedeljnom susretu trećeg kola Premijer lige bila razočaravajuća.

Toliko mizerna da je večiti brbljivac Roj Kin morao da podigne glas.

Izabrane vesti

„Previše se Mančester oslanja na talenat, kao da je samo on dovoljan da pobede utakmicu. Momci su izgledali kao da su tokom sedmice imali evropsko gostovanje, na primer u Rusiji ili nekoj dalekoj destinaciji, da su se vratili kasno i nisu mogli da se pokrenu. Uprkos svemu, koliko god Junajted bio loš, uvek imate utisak da je opasan. Ključne su bile odbrane Davida de Hee, a sa momkom kakav je Grinvud znate da je Mančester u stanju da postigne makar jedan gol. Moj bivši klub je imao dosta sreće, međutim pobedio je“, ocenio je nekadašnji kapiten slavnog kluba.

Bilo je to drugo slavlje Junajteda, ali posle petice na otvaranju sezone protiv Lidsa i mršavog remija u Sautemptonu očekivalo se više.

Sveukupno izdanje i govor tela igrača učinio je da izgledaju kao da nemaju sjaja. Nisu odradili posao valjano, lako su prodavali lopte, nema prepoznatljive energije, niko ne trči bez lopte, kao da su na malom fudbalu. Ostaje mi samo da se nadam da Kristijano Ronaldo nije gledao gostovanje u Vulverhemptonu. Da jeste, povukao bi se iz priče i ne bi se vraćao. Ono nije bilo dovoljno dobro“, smatra Kin da bi doskorašnji član Juventusa mogao da se iznervira prikazom iz meča sa Vukovima.

Kako god, Portugalac će potpisati i verovatno debitovati 11. septembra na Old Trafordu protiv Njukasla, a dotad Olea Gunara Solskjera čeka zahtevan posao sa utegne aktuelnu ekipu.

Solskjer priča sa pomoćnicima Kerikom, pa sa Filanom, a ja bih im rekao da ućute. Znaš valjda šta si video. Nema ništa loše malo prodrmati svlačionicu, reći igračima u lice kakvi su bili, pokazati malo više entuzijazma. Napadaj, udaraj... Mančester je izgledao bez sjaja“, opominje Roj Kin.


tagovi

Roj KinKristijano RonaldoMančester Junajted

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara