Nikola Puača novi trener Voždovca

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.08.22. | 10:50

Nekadašnjem strategu omladinaca Crvene zvezde pomagaće Marko Savić

Iznenadili su ljudi iz Voždovca sportsku javnost odlukom da posle osam osvojenih bodova u prva četiri kola Mozzart Bet Superlige smene Nebojšu Jandrića. Nije sada već bivšem šefu stručnog štaba pomogla ni pobeda protiv kragujevačkog Radničkog, kao ni samo dva primljena pogodka pre gostovanja Crvenoj zvezdi.

Pričalo se o brojnim imenima, na kraju je izbor pao na Nikolu Puaču, koji je već promovisan u novog trenera Voždovca. Reč je o mladom stručnjaku koji je stekao afirmaciju u omladinskonj školi Crvene zvezde. Vodio je kadetsku selekciju, potom i pomagao Bratislavu Živkoviću u vođenju “klase 2000”.

Izabrane vesti

Kasnije ga je put vodio u Smederev, pirotski Radnički, OFK Beograd i Bačku. Nekadašnjem igraču beogradskog BASK-a klupa Voždovca biće najveći izazov u karijeri.

Potvrda o imenovanju Nikole Puače stigla je iz Voždovca.

“Fudbalski klub Voždovac nastavlja sa dosadašnjom praksom angažovanja mladih stručnjaka koji se uklapaju u profil trenera sa napadačkom filozofijom. Iako je, generalno gledano, takvih malo, na našim prostorima se uvek pojavi neko novo ime. Odluka je ovoga puta pala na Nikolu Puaču koga smo pratili u protekle tri sezone. On je izneo najprikladniji program rada, kao i plan razvoja mladih igrača. Za prvog asistenta izabrao je Marka Savića koji je već dokazan trener sa šampionskim ambicijama i već dobro upoznat sa načinom funkcionisanja našeg kluba jer je ranije radio kod nas kao trener omladinske selekcije, ali i kao prvi asistent u stručnom štabu Jovana Damjanovića. Oba trenera izgledaju motivisano za naporan rad i razvoj mladih igrača kroz napadačku igru kojoj težimo, tako da nama kao klubu preostaje samo da im poželimo puno uspeha u daljem rad”, rekao je direktor Voždovca Miloš Mirković.


tagovi

Nikola Puača

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara