Marko Nikolić (©Reuters)
Marko Nikolić (©Reuters)

Nikolić i Kokorin oči u oči

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.07.20. | 16:18

Tema transfer u Lokomotivu

Kada je Marko Nikolić trebalo da dođe u Moskvu, da potpiše ugovor sa Lokomotivom, pisali su ruski mediji da su velike šanse da prvo pojačanje kluba za narednu sezonu bude Aleksandar Kokorin.

Bludni sin ruskog fudbala, koji je više od godinu dana proveo u zatvoru zbog izazivanja dve tuče u restoranima u centru Moskve, odbačen je od svog Zenita, a 1. avgusta će i zvanično postati slobodan igrač, kada mu ističe ugovor sa novim-starim šampionom države.

Izabrane vesti

Bez obzira na sve što je uradio, Kokorinu ponuda ne manjka. Zovu ga apsolutno svi ostali veliki klubovi u zemlji: Spartak, CSKA, Krasnodar, Dinamo, Rubin i naravno – Lokomotiva. Kako pišu danas mediji iz Moskve, trener Mašinovođa Marko Nikolić obavio je razgovor sa Aleksandrom Kokorinom, na temu prelaska u redove zeleno-crvenih.

Poziv je primamljiv. Sigurno je da Lokomotivi ne nedostaje novca, a tu je i Liga šampiona kao primarni motiv za dosadašnjeg reprezentativca Rusije. Pitanje je da li će to biti i posle svega. Kokorin je poslednjih šest meseci proveo na pozajmici u Sočiju i pokazao da je istinski majstor od napadača, pošto je u tom malom klubu odigrao 10 utakmica i postigao sedam golova.

Nema dileme da ko god ubedi Kokorina da obuče njegov dres, dobiće vanserijskog igrača. A, valjda ga je i robija promenila da mu se ispadi više ne ponavljaju...


tagovi

Marko NikolićAleksandar KokorinLokomotiva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara