Ninković i Mrkaić (©MN Press)
Ninković i Mrkaić (©MN Press)

Ninković i Mrkaić odveli Borac u Evropu, pa odlaze iz kluba

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.06.23. | 17:19

Tandem napušta Banjaluku

/Od dopisnika Mozzart Sporta iz Sarajeva/

Borac iz Banjaluke u narednu sezonu ulazi znatno oslabljen, pošto klub napuštaju Nikola Ninković i Momčilo Mrkaić. Dvojcu koji je igrao ključnu ulogu prošle sezone i bio možda i najzaslužniji za plasman na evropsku scenu istekli su ugovori, a Banjalučani su ovog ponedeljka potvrdili da neće biti produžetka saradnje, te da su slobodni u potrazi novog angažmana.

Izabrane vesti

"Tokom sezone provedene u našim redovima Nikola Ninković i Momčilo Mrkaić ostavili su svoj fudbalski trag. Pamtiće se het-trik sa Pecare, gol u derbiju na Gradskom i igra vredna izbora u 'Kristalnih 11', a FK Borac želi da se zahvali Nikoli i Momčilu za sve što su dali na terenu u crveno-plavom dresu. Mrki i Džigi, srećno vam bilo u nastavku karijere!", saopšteno je iz Borca.

Mrkaić je prošle sezone nastupio na 30 premijerligaških mečeva i postigao deset golova, dok je Ninković uknjižio 20 nastupa, u kojima je dao tri gola i sakupio šest asistencija.

Osim ovog dvojca, klub su napustili i Benjamin Tatar, Nedeljko Piščević i Aleksandar Vojnović, a novajlije su Zoran Kvržić, Nemanja Mihajlović, Damir Hrelja, Stefan Fićović, Ranko Jokić, Hoze Rikardo Kortes i Vasilije Terzić.



tagovi

Borac Banja LukaNikola NinkovićMomčilo Mrkaić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara