Nikola Štulić (©MN Press)
Nikola Štulić (©MN Press)

Nišlije pobedile 6:0, Štulić četiri puta strelac

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.06.22. | 21:26

Ubedljiva partija Radničkog i mladog napadača

Fudbaleri Radničkog iz Niša ostvarili su ubedljivu pobedu u trećoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Sloveniji. Ekipa Tomislava Sivića savladala je u Pohorju bugarskog drugoligaša Maricu iz Plovdiva 6:0 (1:0).

Četvorostruki strelac bio je Nikola Štulić, a po jedan gol dali su Saša Marjanović i Aleksa Dušanić.

Izabrane vesti

Imali su igrači niškog superligaša još veliki broj šansi za gol, ali zaustavili su se na šest. Seriju je započeo mladi Štulić već u 4. minutu, na centaršut Arsića, ali do odlaska na odmor nije bilo nove promene rezultata. Tek u drugom delu raspucali su se Sivićevi izabranici, predvođeni doskorašnjom nadom Partizana.

Drugi gol Štulić je dao u 48. minutu posle centaršuta Živojinovića i glavom spuštene lopte Arauha. U 55. je bio precizan na asistenciju Marjanovića iz kornera, četvrti gol dao je deset minuta kasnije na dodavanje Markovića.

Potom su na scenu stupili povratnik u Radnički, Saša Marjanović, koji je odlično šutirao sa distance u 80. minutu i 19-godišnji Dušanić, koji je pogodio nakon lepe timske akcije u 88. minutu.

RADNIČKI: Stevanović, Aksentijević, Jovičić, Mlađović, Stajić, Pejović, Arsić, Mesarović, Petrov, Jovanović, Štulić. Tokom drugog poluvremena ušli su Marjanović, Dušanić, Dujmović, Mitrović, Mićibući, Dimić, Marković, Maka, Arauho i Živojinović.

Pre ove utakmice Nišlije su poražene od Kopera 2:3, a pobedili su Radomlje 5:3. Do kraja priprema slede još provere protiv rumunske UTE Arad i poljskog Slaska iz Vroclava.


tagovi

Radnički NišNikola Štulić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara