©Reuters
©Reuters

Ništa od dolaska Gaiča: Dogovor oko plate pokvario posao Zvezde i CSKA

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.09.22. | 12:46

Napadač ostaje u Moskvi

Odlasci Ohija Omoidžuanfa i Milana Pavkova iz Ljutice Bogdana otvorili su prostor za nove igrače u napadu te je ekspresno potom špic šampiona Srbije zaoštrio Kalifa Kulibali, za kojim se očekivao dolazak i Adolfa Gaiča, međutim do realizacije ovog transfera gotovo izvesno neće doći.

Prema saznanjima Mozzart Sporta prepreka u realizaciji pozajmice argentinskog ofanzivca iz CSKA u Crvenu zvezdu ispostavio se dogovor oko isplate Gaičevih primanja. Moskovski klub i šampion Srbije nisu uspeli da nađu zajednički jezik kada je u pitanju raspodela obaveza vezanih za platu centarfora (koja iznosi oko 900.000 evra) te su pregovori okončani bez željenog epiloga.

Izabrane vesti

Činjenica da je na pregovore sa ruskim klubom stavljena tačka crveno-bele ostavlja sa dva centarfora u rotaciji, oba pridošla ovog leta. Podsetimo, konkurenciju na najisturenijoj poziciji prvo je pojačao Aleksandar Pešić, povratnik u Lutice Bogdana koji je među crveno-bele stigao iz Karagumruka za obeštećenje od 800.000 evra i predviđene bonuse od 300.000. Nešto više od mesec dana kasnije crveno-beli dres zadužio je i Kalifa Kulibali, napadač iz Malija koji je u Zvezduiu stigao kao slobodan igrač nakon isteka ugovora sa Nantom.

Nakon što je propala realizacija angažmana trećeg centarfora ostaje otvoreno pitanje da li će se crveno-beli upustiti u potragu za alternativom, ili će predstojeće izazove na tri fronta dočekati sa pomenute dve opcije u špicu.




tagovi

Adolfo Gaić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara