Komentari na vest

Ništa od Ratkova, ide u Zvezdu ili SAD, Nemanja Nikolić moguća zamena

vdvd

pre 11 meseci

Zvezda bolje da gleda malo i da zaradi ali i da dovede igrace za buducnost, koji bi mozda mogli i sada da prave razliku. Nekada je bila na ovim prostirima ubedljivo najbolja da dovede mlade igrace, ne samo ona nego svi nasi klubovi veci, sada to nismo ni blizu. Evo u Mariboru Zan Vipotnik prvi strelac lige 21 godina 20 golova ugovor jos godinu dana, znaci trebalo bi da bude malo obestecenje kako nasi ovde pisu ovde kada neko iz nase lige treba da ide. Vrednost 2 miliona evra, trazi ga Seltik a znamo da oni imaju Odlican skauting za igrace iz celog sveta. Pa eto Zvezda sada moze da dovede igraca za buducnost, da bude zalog, moze i TSC da im bude zamena za Ratkova, mada ovaj SLovenac vise vredi od Ratkova. Ali ako nece Seltik moze ga dovesti TSC i jos da im ostane novca, uz najbolji stelac lige koja nije mnogo losija od nase. E da tako rade nasi klubovi da malo potraze i da se organizuju gde bi nam bio kraj, a ne ovako dovodis igraca koji nije se proslavio na Kipru i igra rekreativno pred penziju, a TSC vazi kod nas za klub koji dobro radi, sta je tek sa ostalim kad su ovi Ok klub
I

Idemrmot

pre 11 meseci

Sto dovoditi matorog Nikolica kada mogu Tedicu da ozive karijeru, decku treba nov pocetak kao sto je trebao i Luki Ilicu. Preporucio bih i Filipu Stevanovicu da ode u TSC prodisao bi jednostavno
G

Gost Djape@Zvlat BG(jedan od)

pre 11 meseci

O čemu ti pričaš?! Stalno nekom spočitavaš da je ukrao tvoj nik! Je si li ti jedini Srbin na svetu sa tvojim imenom i prezimenom pa i nikom?! Zar je bitan nik?! Bitno je da li je ono što je objavljeno odgovara istini?! Prestani da se prenemažeš, uozbilji se malo!
Z

Zvlat BG pokret@maestro

pre 11 meseci

@maestro - Ponekad istina zuri pravo u lice! Ovaj čitalac koji piše komentare pod pseudonimom “maestro” je pravi beli mag - potomak Tarabića. Lakonska poruka, kratko i jasno rečeno, tu ne postoji dilema. Veoma je interesantna stvar da “maestro” nikada nije gledao Ratkova u živo, ali on oseća da “Ratkov nema kvalitet za Zvezdu”! Molimo “maestra” da nas što češće obraduje sa ovako kvalitetnim opservacijama o vrednostima igrača srpskog porekla! Još jednom veliko bravo za “maestra”!
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Kradljivče nika mog, El maestro je nadimak igraca jednog kluba Superlige iz unutrasnjosti. Lik je kompetentan u misljenju. E sada, da li se radi o istoj osobi, to je pitanje! Kradljivaca nikova koliko hoćeš!
e

esex

pre 11 meseci

Gledao sam ratkova skoro svaku utakmicu i mogu reci da je najbolji spic lige plus je mlad i da bi za zvezdu bio savrseno resenje..ono sto mene muci jeste politika tsc a i nelogicno razmisljanje: para svakako imaju,nemaju dugove a od evrope tek treba da dobiju milione pa cemu onda zurba!?!? Njemu cena moze samo da poraste jos ako ucacka koji gol u toj evropi cena bi mu skocila mozda i mnogo vise od 3,8 miliona..o nikolicu kao zameni ne bih ni komentarisao..vidakov je odlican,hristic solidan..u svakom slucaju ratkov bi morao ostati do zime i cak i jedno dobro pojacanje uz njega im treba..
n

no name_

pre 11 meseci

Pa ima u inostranstvu još 2 napadača njegovih godina Lazetic iz C.zvezde i Milovanovic iz Partizana. Jedan je igrač Milana, negde na pozajmici u Austiriji, a drugi igra za Almeriju b tim. Ono što sam ja video da je Mitrović u njihovim godinama bio klasa za svu trojicu. Moraju oni još da mnogo napreduju da bi postali igrači, videćemo.
G

Gost321

pre 11 meseci

Esex.Ratkov odlican i vec spreman za Zvezdu al sta vredi kad ce opet dovesti neke rage ili ce vratiti Pavkova.Sramota.Nego,secam se da si hvalio Matica nekog iz vozda i vidim da je pozvan u mladu pa napisi nesto o njemu kao i o Vidakovu,Hristicu jer ja nisam ko ti zaludjen nasom ligom.Nasao sam Vidosavljevica,Stanojlovica,Rogana,i njih si spominjao i odlicni su.Bas bi bilo lepo da Mozart napise neki tekst o talentima iz svakog tima nase lige,da se malo promovise superliga
T

Tubeki

pre 11 meseci

Samo u Srbiji, prodas mladog igraca i dovede veterana
L

Luja@Tubeki

pre 11 meseci

@Tubeki - To je politika Zvezde! Ona rasprodaje mlade igeače "na kilo" a dovodi sjajne drugoligaške gromade iz uglavnom Francuske (Dioni, Kulibali,), Rišairo (Holandija), Bajakoko (Italija) Van la Para (eng. Čempionšip). Bravo za Zvezdu!
p

pst

pre 11 meseci

Sto Zvezda to Tvorza i Meki trguju. Pa oni samo tako mogu da se tale. Kad imas damu forsiraj Mijatovica, Mitrovica, Pruceva desno a ne levo gde igra sa jednkm nogom. Vrati Stynkkvuca, Lucica. Daj sansu Erakovicu i Lekovicu. Imas bekove Nikolica i Alijeva imas Micka masinu. Vrati Rileta i Radonjica. Zahvali se Kangi dovedi pravog veznjaka i nek ti najbolji a vremesni Katai igra na parce takodje i Ivanic. Ne mogu da shvatim da Zvezda u napadu ne igra dupli pas karakteristican za nas. Sve se svodi na bunarenje, centarsut a onda kriv Pesic koga pogodi jedna lopta i ne sme da promasi.
S

Sladajac

pre 11 meseci

Kršna mi zamena,da su pametni pa da dovedu Milana Vidakova pokazao potencijal sa dva gola protiv Zvezde...

vcvbd

pre 11 meseci

Da jeste kada je sve bilo gotovo, veliki potencijal sa 2 gola ta Zvezdi u celoj ligi na 25 utakmica. Joj ko sve kod nas savetuje dobro je da jos postojimo
m

maestro

pre 11 meseci

Ratkov nema kvalitet za Zvezdu!
A

Astoria

pre 11 meseci

Nalupaste čoveku toliko minusa...a u osnovi je u pravu. Iako bih rekao da Ratkov TRENUTNO nema kvalitet za Zvezdu. Premlad, neiskusan, u Baharovoj Zvezdi bi bio (eventualno) treća opcija i ulazio bi sa klupe. Izraelac je u dogovoru sa Terzom izrazio potrebu za 4 špica, igra se ipak na više frontova. Tu su Olajinka i Pešić, dolazi još jedan stranac u špicu. Tu je i mali Mijatović kao četvrti. Gde ugurati Ratkova? Uostalom, zato ni neće biti produžen ugovor sa Rakonjcem koji je igrač sličnih predispozicija i profila kao Ratkov, koji bi bio ok kao (skupa) investicija za budućnost. Dakle, da ga kupe i proslede negde na pozajmicu, ali Zvezda ipak nema toliki budžet. Uostalom, da li Zvezda može parirati ponudi od preko 3 miliona iz MLS-a za Ratkova? Čisto sumnjam.
J

Jedno

pre 11 meseci

Pitanje, a ko je uopšte rekao. Da ga Zvezda želi.
S

Sjsjd

pre 11 meseci

Ma da mi smo vise za Dionije, KulibAlija, Van La Pare i Tomanea to su nase mete to su kapitalci
G

Gostqwerty@Jedno

pre 11 meseci

@Jedno - Jeste! Tačno ko je rekao da ga Zvezda želi. To su samo neka naklapanja, novinarske patke radi dizanja tiraža. Mi imamo takvih kao Ratkov ceo napadački red. Pešić i Rakonjac su marke za Ratkova. Mislim da će Bahar biti oduševlje ako oni ostanu u Zvezdu. A, sada reći ču ti moje mišljenje, Ratkov je drugi Vlahović! Živi bili pa videli
G

GostGostuje

pre 11 meseci

Nikolic od 35 godina koji nije moga ni u AEK Larnaku da igra , ali ce zato u Ligu Sampiona da pokida. Nadam se da je ovo sprdnja.
p

poznanik

pre 11 meseci

dobar je Nemanja igrac al su ga pojele godine
J

Jajajau

pre 11 meseci

Samo da zaobidje Zvezdu
G

Gost555

pre 11 meseci

Tesko je poverovati da je TSC za Ratkova odbio milione od Anderlehta, Parme, Solt Lejka i drugih klubova, pogotovo ovu u visini od 3.8 miliona od Solt Lejka, pa to bi svako prihvatio za svakog svog igraca.
g

gost111

pre 11 meseci

Pa ti poveruj kako znaš i umeš
G

Grga Cvarak

pre 11 meseci

Ako su stvarno odbili ponudu od 3.8 miliona iz Amerike, onda te ponude nikad nije ni bilo. To zna svaka osoba koja ima i malo mozga.
B

Bivši

pre 11 meseci

To bi bilo kao da Bolta zameni u štafeti njegov deda.
D

Dragan 1985

pre 11 meseci

Hoce TSC da ga uvali za 5 miliona evra Milanu
E

Ehjsje

pre 11 meseci

I treba decko je veliki potencijal, taman da vidimo sta ce da komentarisu neverne Tome koje kazu da on ne moze da nosi napad Zvezde jer je zamisli priomasio 2 sanse protiv Partizana,a ne kapiraju da je za napadaca bitno da ulazi u sanse a realizacija ce doci sama od sebe, a na kraju kad dovedemo nekog polupanog picopevac koji ne zna dal je poso dal doso a Ratkov proigra negde bice sto nismo malog, zato sto mi volimo vise tudje pa makar i doso sa Antigve i Barbuda kao onaj Dzosua Parker, ne moze niko da me ubedi da nema vise igraca barem upola dobrih kao Deki Stankovic, Jugovic, Ognjenovic itd itd, samo ispred nosa su vam otisli golman Petrovic,Gordic,Jovan Milosevic sad ispred nosa idu Ratkov, Nikola Jojic, Kabic ne produžava se ugovor Jovanu Sljivicu u top 3 talenata u Zvezdi u poslednjih 20 godina, ovo su po meni veliki potencijal naseg fudbala(Jojic je solidan potencijal samo zbog manjka fizikalija), da ne pricamo da su olako pustili Terzica,bracu Ilic taj Ilic opet ispred nosa i to se opet ignorise, treba napraviti dobar mix mladih i iskusnih igraca i da 65 do 70 posto ekipe ostane baza domaci igraca,

du777

pre 11 meseci

@Ehjsje @ Da nema takvih igraca, ali nema ni te drzave vise i sve nas je manje i manje, nisi ti javili? Nisu ti javili da tako vise ne funkcionise fudbal, pa sto onda Real dovodi kad ima toliko para mogao bi da napravi sve to sa domacim igracima? Eto Bilbao to pokusava ima odlicnu akademiju uz to on ima bazu kao Srbija velicine sto je, Baskija ima problizno stanovnika. I on jedini na tolikom prostoru nekad bio top 3 klub Spanije sada je blizi opstanku nego trofejima. Uz to on nema potrebu da prodaje igrace i opet je sve manje konkurentan u Baskiji. A ti ocekujes da nasih 16 klubova uklopi sve sa domacim igracima, a svako ko nesto vredi gleda da bezi odavde. Mi stvarno smo osudjeni na propast, kad ne mozemo ili uvek zadnji shvatimo kako i sta treba da se radi da bi isli napred. Covece svi zelimo da imamo domacih igraca sto boljih i treba da imamo akdemije da se igraci stvaraju, ali pre svega da dajemo sansu talentima koji nemaju novac, da ih klubovi skoluju, nekada je tako bilo, a sada ako roditelji mogu da plate debelo da dete trenira moze postati profesionalac. I kad sve to sredimo, moramo raditi kao i svi klubovi sveta manji, dovoditi iz celog sveta talente i praviti igrace od njih. Tako jedino moze da se opstane. Evo vidimo Red Bul Salcburg i pored bogatog gazde dovede 10 Afrikanaca sto mladjih i ako jedan uspe da uradi nesto sem kvaliteta imaju jaku poradju i tako sve vise zaradjuju. Koliko god da nam to smeta, moramo tako ili ce nas nestati kao sto su Madjari nestali sa fudblaske mape gotovo nepovratno i ako se sada malo bude. Ako se svet ne bori fer i gleda samo uspeh krajni cilj, pa necemo ih mi maziti i pokusavati zastarelim metodama. Evo kod nas imas pravilo 4 stranca maksimum a to je vazilo u Evropi samo 3 stranca kada je Zvezda osvajala LS , znaci pocetak 90 tih godina. Pre 30 i vise godina to je bilo pravilo koje kod nas primenjujemo, pa eto samo po tome vidimo koliko kasnimo. I sta dobijamo time, ako se ne racuna da neko puni dzepove tim pravilom, ali klubovi su nam neravnopravni i secemo noge nasim klubovima. Pa zato dodje Serif ili Ludogorec sa svim strancima i mi se tesimo pa eto oni su Legija stranaca nije fer mi igramo sa domacim igracima. I to makar da igraju najbolji domaci nego ni to nije slucaj. Mi samo sa malo se organizujemo eto u fudbalu za pocetak, ali i da se pitamo jednom kako je moguce da Slovenija bude toliko bogatija od nas, jer to nije normalno i tu bas kao u fudbalu neko ne radi nesto kako treba. Kad budemo sebe to pitali i videli zasto je tako i to resili mi cemo biti sila i kao drzava i fudblaska.