Kevin Voland (©Reuters)
Kevin Voland (©Reuters)

Nisu ga slučajno platili 11.000.000: Foland nastavio da rešeta u dresu Monaka (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.03.21. | 23:23

Golovi nemačkog napadača prijaju i Bajer Leverkuzenu, koji bi na osnovu bonusa mogao da dobije još 4.000.000 evra od Kneževa.

Svojim 14. golom u 27. nastupu za Monako, iskusni nemački špic Kevin Foland najavio je prolaz Monaka u osminu finala Kupa Francuske. I prestigao Visama Ben Jedera u ulozi najboljeg strelca tima.

Sjajno igra 28-godišnji napadač - uz pomenute golove ima i osam asistencija - kog su Kneževi u septembru doveli iz Bajer Leverkuzena za 11.000.000 evra, uz moguća još 4.000.000 kroz razne bonuse, koji će, kako Nemac igra, verovatno biti ispunjeni.

Izabrane vesti

Bez većih problema Monako je savladao Nicu 2:0 u gostima, a pored Folanda, koji je u 29. minutu rutinski završio akciju posle povratnog dodavanja Seska Fabregasa, u strelce se upisao i Ruben Agilar tri minuta pre kraja. Opet je nesigurna bila odbrana domaćeg tima, delovali su igrači Nice kao da šutiraju granatu, a ne fudbalsku loptu, a to je iskoristio desni bek gostiju i overio prolaz svog tima u narednu fazu.

Monako se vratio na pobednički kolosek posle prvenstvenog poraza od Strazbura (0:1), koji je bio prvi za ekipu Nike Kovača još od sredine decembra. U 2021. godini, Kneževi imaju 12 pobeda, jedan remi i taj jedan poraz. Trenutno su četvrtoplasirani u Ligi 1, a priliku da se vrate na međunarodne scene imaju i dalje u Kupu, koji su osvajali pet puta, ali poslednji je to bilo još 1991. godine.



tagovi

MonakoSesk FabregasKevin Foland

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara