Nisu slučajno igrali plej-of prošle godine: Gaz Metan ima momka sa ubitačnom levicom (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.11.20. | 21:25

Uta Arad pala na svom terenu – 1:3

Dugo, predugo je trajala serija bez poraza UTA Arada. Novi rumunski superligaš predstavljao je veliki hit tamošnjeg prvenstva, pravu naga znu minu za favorite. Međutim, večeras protiv Gaz Metana timu iz Arada nije bilo spasa – 1:3. Na krilima nedavnog trijumfa protiv Kluža gosti su odigrali još jeddnu sjajnu partiju i pokazali da nisu slučajno prošle godine bili u plej-ofu.

Ove godine su nešto slabije startovali, ali sve sluti da će Gaz Metan uraditi sve da se do kraja osnovnog dela prvenstva domogne šeste pozicije. I da ima snage za tako nešto.

Izabrane vesti

Ton igri gostiju davao je Italijan Nikolau Dumitru Kardoso. On je posle sjajne kolektivne akcije doneo prednost Gaz Metanu i usmeri meč na vodenicu gostiju. Jeste Kardoso imao sjajan učinak, ali je Gaz Metanu mnogo lakše kada je na terenu levonogi majstor Ronaldo Deakanu. Vezista razornog šuta je u 37. minutu odličnim udarcem sa 16 metara udvostručio prednost gostiju...

Dvojka je već tada mogla da se nasluti. Mada se UTA nije predavala. Do kraja poluvremena je uspela da prepolovi prednost rivala. Potom su u 65. minutu promašili čist zicer domaćini. Posle toga povratka nije bilo.



tagovi

Gaz Metan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara