Crveni za Pepea (© Reuters)
Crveni za Pepea (© Reuters)

Niti daje golove, niti je previše inteligentan: Pepe kao Zidan, sudije i Arsenal kao po običaju – loši (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | ned. 22.11.20. | 19:23

Lids nadigrao Tobdžije, ali ih nije savladao, jer je čak tri puta pogodio okvir gola

Platili su ga 80.000.000 evra. Plan je bio da rešava utakmice. Daje i namešta golove. Umesto toga, Nikola Pepe ne liči na najskuplje pojačanje u istoriji Arsenala. Na Eland roudu je zaličio na Zinedina Zidana iz najtamnijeg trenutka u karijeri slavnog Francuza. Kao što je u finalu Mundijala 2006. Zidan udario u grudi Marka Materacija, tako je 25-godišnji napadač proverio koliko je tvrda glava Egzijanu Alioskom i umesto fudbalskih demonstrirao veštine iz borilačkih sportova.

Možda bi u nekom od njih dobio poen. Danas zaslužen crveni karton, koji na kraju nije koštao Tobdžije u Lidsu, ali će Pepu doneti suspenziju i izvesno pogoršati status kod Mileka Artete – 0:0 u trećem meču nedeljnog programa devetog kola Premijer lige.

Izabrane vesti

Nažalost navijača koji su očekivali vatromet golova, isključenje Pepea vrhunac je utakmice u kojoj je Lids bio daleko bolji rival, a gost iz Londona demonstrirao varljivost forme, pošto je od poslednjih pet prvenstvenih susreta dobio samo jedan. I to na Old Trafordu. Ovoga puta nije bio ni blizu, a ionako ne baš velike šanse da osvoji tri boda dodatno je umanjio bivši špic Lila. Početkom drugog poluvremena ušao je u klinč sa Alioskim, možda je pala i koja psovka, tek Nikola Pepe nije mogao da ostane miran, u situaciji kad je lopta bila daleko od njega ostavio je kolege na cedilu i dao ostrvskim medijima zicer da ga prozivaju kako ove sezone ima jednak broj isključenja kao i golova!?

Neće biti da je samo zbog Pepeovog ispada Arsenal ostao kratih rukava. Negledljiva i neubedljiva igra mu ništa dobro nije garantovala. Lids ga je u svemu nadvisio, mada ostaje kao jedan od utisaka meča i da je sastav sa Emirata drastično oštećen pošto je Liam Kuper uočljivo igrao rukom posle udarca Pjera Emerika Obamejna. Z poslovično loše engleske sudije – ovoga puta Entonija Tejlora – penal nije ono što na svakom drugom mestu jeste.

Imao je neposredno posle tog previda Tejlora Arsenal i šansu preko Sake, ali bi bilo nezasluženo da je mladi rezervista doneo gostima pobedu. Nezasluženo, jer je ekipa Marsela Bijelse držala čas fudbala u većem delu susreta.

U prvom poluvremenu Klih, Bamford i Rafinja, u nastavku Dalas, pa Rodrigo u prečku, istu je uzdrmao i Bamford, u nadoknadi skoro isto mesto pogodio i Rafinja. Jedino niko nije savladao Bernda Lena. A trebalo je...

PREMIJER LIGA – 9. KOLO

Subota

Njukasl – Čelsi 0:2 (0:1)

/Fernandez 10ag, Abraham 65/

Aston Vila – Brajton 1:2 (0:1)

/Konsa 47 – Velbek 12, Marč 56/

Totenhem – Mančester Siti 2:0 (1:0)

/Son 5, Lo Selso 65/

Mančester Junajted - Vest Bromvič Albion 1:0 (0:0)

/Bruno Fernandeš 56pen/

Nedelja

Fulam - Everton 2:3 (1:3)

/Rid 15, Loftus Čik 70 - Kalvert Luin 1, 29, Dukure 35/

Šefild junajted – Vest Hem 0:1 (0:0)

/Ale 56/

Lids – Arsenal 0:0


20.15: (2,00) Liverpul (3,60) Lester (3,70)

Ponedeljak

18.30: (2,80) Barnli (2,85) Kristal Palas (2,90)

21.00: (2,40) Vulverhempton (3,20) Sautempton (3,10)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

nikolas PepeNikola PepeArsenalLids Junajted

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara