Niz potpisa u Novom Sadu: Miletić produžio ugovor, čekaju se još dva pojačanja

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.09.22. | 14:58

Perspektivni fudbalski arhitekta stavio paraf na ugovor sa Vojvodinom do leta 2025. godine

Tokom letnje pauze, uoči novih izazova na pozornici Mozzart Bet Superlige, rukovodstvo Vojvodine istaklo je visoke ambicije koje su u dobroj meri ispratile igre na početku sezone. Tim Milana Rastavca potvrdio je na terenu da se sa razlogom nada povratku na evropsku scenu, a iz perspektive rukovodstva Lala važan zalog za budućnost je današnji paraf na novi ugovor Vladimira Miletića.

Centralni vezista rođen 2003. godine produžio je ugovor do leta 2025. godine, a sportski direktor Vojvodine Marko Jovanović izrazio je zadovoljstvo zbog produžetka saradnje sa perspektivnim fudbalskim arhitektom koji je u Novi Sad stigao leta 2020. godine iz Crvene zvezde.

Izabrane vesti

"Ponosni smo što je Miletić produžio vernost klubu, jer je u pitanju talentovan i mladi igrač, ujedno i omladinski reprezentativac Srbije. Od njega očekujemo da već ove sezone napravi iskorak i da nam pomogne u ostvarivanju naših ciljeva, koje smo postavili na početku sezone. Igra na poziciji zadnjeg veznog i na ovoj poslednjoj utakmici protiv Radničkog za pola sata je doneo nešto u našoj igri što mi od njega i očekujemo. Verujemo da će u budućnosti uspeti da se izbori i za mesto u startnih 11 i da dobije poziv i za mladu reprezentaciju Srbije", rekao je Jovanović i dodao da današnjim parafom nije okončan posao sportskog sektora:

"U pregovorima smo sa još dvojicom igrača, blizu smo dogovora i nadam se da ćemo danas ili najkasnije u ponedeljak da ozvaničimo njihove potpise".

Miletić, koji je debi za Vojvodinu upisao krajem sezone 2020/21 protiv Radničkog iz Niša, do sada je za Staru damu upisao minute na 14 susreta, a prilikom potpisivanja ugovora nije skrivao zadovoljstvo i visoke ambicije.

"Drago mi je što sam potpisao novi ugovor i zahvalan sam klubu na ukazanom poverenju. Očekivanja u Vojvodini su uvek velika, a dolaskom nove uprave, ona su još veća i daću sve od sebe da pomognem u ostvarivanju zajedničkih ciljeva", rekao je talentovani centralni vezista.



tagovi

Vladimir MiletićFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara