Saša Ilić
Saša Ilić

Nižnji remizirao na debiju Saše Ilića

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.05.24. | 20:32

Srpski stručnjak na prvoj utakmici na klupi ruskog kluba uzeo bod protiv četvrtoplasiranog Spartaka iz Moskve (0:0). Vrlo bitan u borbi za opstanak

Nije se sa odobravanjem gledalo na dolazak Saše Ilića na klupu Nižnjeg Novgoroda, međutim to bi sada moglo da se promeni. Srpski stručnjak je na debiju kao šef struke ruskog kluba remizirao protiv četvrtoplasiranog Spartaka iz Moskve (0:0) čime je osvojio važan bod u borbi za opstanak.

Još je rano reći da je šok-terapija urodila plodom, ali činjenica je da je nekadašnji trener Atromitosa, CSKA iz Sofije i Čukaričkog pomerio ekipu sa mrtve tačke pošto je prekinut niz od šest poraza.

Izabrane vesti

Na tri kola pre kraja imaju 29 osvojenih bodova dva više od Fakela koji se nalazi na mestu koje vodi u plejaut. Do kraja prvenstva imaće važno gostovanje Sočiju, zatim dolazi CSKA i onda se ide na noge ekipi Krila Sovjetov. Sve timovi koji su na tabeli pozicionirani na višoj poziciji.

Što se tiče današnjeg meča, on je protekao u potpunoj dominaciji Moskovljana koji su imali posed lopte od preko 80 odsto, dok je odnos šuteva bio 20:5 od toga 6:2 u okvir gola. Ipak, onu najvažniju prednost, u konačnom rezultatu gosti nisu ostvarili. I zato je ovaj bod velik kao tri za Ilića i Nižnji.



tagovi

Nižnji NovgorodSaša IlićSpartak Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara