Komentari na vest

Njegoš ostaje na „Karađorđu“! Voša otkupila Petrovića za 800.000 evra

O

Odlučno

pre 13 dana

A sad nek Vojvodina otkupi za po m evra India koji može od veznog do beka i centarhalfa da igra. Prodaje il je već prodala Vojvodina Zukića a verovatno i Radulović možda Bjekovića Carwvića. Zato treba već sad a verovatno Mandarićevi već rade na dovođenju i nekoliko odličnih igrača odbranmbenih veznih i napadača. I vrlo verovatno trenera koji je kadar i za Evropu ove i sledećih sezona kao i za Titulu
E

Evo

pre 13 dana

Šta znači kad je Mandarić došao u klub. Ne bi tolko platili ovi da on nije došao. Iskusni bogataš koji se plus razume i radi u fudbalu ulaže već 50 g povlači prave poteze kakve su i ovi novokomponovani bogataši oko njega trebali al nisu znali ili hteli da urade još pre 2 ili 5 g kad su došli u Vojvodinu sa bombastičnom najavama. Prvo skoči pa reci hop. Tako Mandara radi u fudbalu od San Hoze 74 preko Nice Lester Šefild Portsmut do Vojvodine gde će ko i u svim dosadašnjim klubovima napraviti velike uspehe jer zna i može. Prvo novi ugovori mladima pa otkupi ugovora a onda dovođenje nekoliko vrhunskih stranaca za Evropu.. Grupnu fazu

Zvezda ispred svih!

pre 13 dana

Bravo za upravu! Dobar potez!
G

GostLazar

pre 13 dana

Opa, Mandaric lepo zeli da posluje. Eto sta znaci kad u klub udje neko ko zeli da ulozi i napravi rezultat. 800.000 evra nikad ne bi dali da nije Mandara usao u klub, sad lagano. Ajde da se i oni ukljuce, bice super.
н

нс бој

pre 13 dana

Добро се показао.Одличан посао,смешне паре у данашње време за играча који је играо шпанску лигу,играо и цз,сад је у најбољим годинама,а имаћемо могућност и да га продамо ако настави овако. Добар потез је узимање играча на позајмицу са правом откупа и што се тада договори цена.Тако да сада када је дигао форму вреди много више од 800.000 што смо договорили кад смо га узимали на позајмицу.А са друге стране ако се играч не покаже,вратимо га и ћао,нисмо нагомилали играче,нисмо узели скупог играча а да нас не задовољава.Његош,Ивановић и Сери су играчи који највише вреде,наши најквалитетнији играчи,имају уговоре до 2027.прави се добар костур екипе.
P

Pandora_

pre 13 dana

Njegoš je ratnik strašan i raduje me ova vest jako, a opet sam tužan jer ovo verovatno znači kraj jedne velike ljubavi izmedju Zuke i Voše. Koliko bi čudno Vojvodina izgleda bez njega, trebalo bi nam vremena da se naviknemo. Daj Bože ako nije tako, a ako jeste, mogu samo da ti kažem, hvala za 7 godina i skoro 200 utakmica sa samo 22 godine. Za pobede i poraze, dobre i loše igre, kad nas je bilo najmanje ti si nas uvek poštovao. Njegoše, želim ti puno godina u Voši. I za kraj, neko je Filip Malbašić, a neko Dejan Zukić. Primer kapitena i zaljubljenika u samo svoj klub.
н

нс бој

pre 13 dana

Изгледа се спрема нов уговор за Зуку.
o

odlican potez

pre 13 dana

vec sad vredi 2m€
P

Pobeda je resenje

pre 13 dana

U planu je projekat evropska Vojvodina i to potpuno ZASLUZENO veliki je Vojvodina klub.
?

??

pre 13 dana

Dobar je njegos. Vosa sad mora da napravi iskorak u ligi, a pogotovo u evŕopi. Tesko da ce izvuci ove pare za njegosa ako ne iskoce na trece mesto sledece sezone. S ozirom da su poceli igrace da kupuju za novac, a ne za dzabe sad treba svaku sezonu da forsiraju nekog dobrog klinca na kojem mogu da zarade i te pare da ulazu na nove igrace.
Б

Блок

pre 13 dana

800к ме за Вошу озбиљна цифра,с обзиром да су испали рано из Европе.
B

Bar Kohba

pre 13 dana

Za njega je Vojvodina naj kalibar kod nas, posle mozda neka Turska, Rumunija, eventualno Belgija i to neki osrednji klub. Lik bio 2g. u Spaniji, nije se bas najbolje snasao, zaradio je sigurno neku finu kintu, pa sad moze da se sminkerise po NS i Bgd. Zvezda ga je dobro utopila, a Vojvodini on dobro dodje, verovatno ce ga i oni posle prodati za duple pare i to je to svi srecni.
Z

Zovi odmah

pre 13 dana

U reprezentaciju, bolji od Lukica 20x
C

Chiske1

pre 13 dana

Djakovac, Petrovic, Radoja, Docic. Ima jos, ali ova 4 igraca bi bili pojacanja za reprezentaciju.
G

Gost...

pre 13 dana

Lukica koji je u drugom delu sezone (i prvom pre povrede) standardan u prvoj postavi Fulhama, koji je solidna ekipa u PL i koji je pobedio Junajted u gostima, deklasirao Totenhem i Brajton, u proslom kolu i Vest Hem pobedili u tom periodu od kad je Sasa u prvoj postavi.
G

GOST 510

pre 13 dana

I u moćnoj Granadi su prepoznali njegov kvalitet.
r

rea

pre 13 dana

Jeste, zato se Njegoš sa 25 godina vratio u Vojvodinu, a Lukić je prva postava u Fulamu. Sigurno ga menadžer gura da igra startera u stabilnom Premijerligašu.
N

Naopako

pre 13 dana

800k? pa to je sica za ovakvog igraca. Bez problema moze da se proda za 3-5m ako nastavi da igra ovako. Ako vosa udje u grupe e onda se cifre pomeraju.
Б

Блок

pre 13 dana

Па што након Европе у Звезди није отишао за 3-5м? Зато што му је сваки али сваки пас унапред био погрешан,али сваки.
s

skeptik

pre 13 dana

klasican primer prelivanja drzavnih para u privatne dzepove, zasto kupiti igraca za realnih 300, kad mogu Marko i kompanija da napune dzepove...
С

Сале2323

pre 13 dana

Њега су друже Шпанци од Звезде купили за око 2 милиона евра. Играо је неко време, па после испао из ротације, ту и тамо наступао. Оно што сам ја гледао, никад није имао лошу утакмицу, али ни спектакуларну. И ти сад просипаш своју претпоставку да би га Шпанци за 300.000 продали некоме?! Јеси реалан?
C

Chiske1

pre 13 dana

Vosa zaradila 5m ove godine, kakve drzavne pare. da se drzava pita Vosa ne bi ni postojala!!!
t

tzu

pre 13 dana

On samo u ovakvoj ligi može da igra..
C

Chiske1

pre 13 dana

Bravo Voso! Tako to rade ozbiljni klubovi! Njegos se pokazao kao strasan borac i jako mi je drago sto ostaje. Nadam se da Vosa nece otkupiti Mateusov ugovor kao sto se prica da zeli. Treba nam mentalno stabilniji igrac od njega. Vrv. ovo znaci da je Zuka prodat, a mozda i Radule...
G

Grajkula

pre 13 dana

Sad krece Njegosev pad....
C

Chiske1

pre 13 dana

Kako vam bre ne dosadi da pljujete decka toliko dugo? Kad se vratio pisete, e konacno je tu gde mu je mesto, pa kada je zaigrao pisete brzo ce on da padne, pa pisete kako samo vraca loptu nazad. Pa sada ovo. Pokazao se kao najbolji DM u ligi. Igra libera na sredini, razbija protivniku igru i fizicki je do sada bio nadmocniji od svih. Radova zlatna koka. Sram da vas bude.