Komentari na vest

Njukasl potvrdio najskuplje pojačanje u istoriji! Izabrao je broj taksi vozila

R

Realno123

pre preko 2 godine

Realno je za ocekivati da ce u Njukasl dolaziti igraci 30+, posebno oni koji idu u ameriku i aziju zbog novca, te vrbovati nekog mladjeg i praviti tim i okosnicu kroz par sezona.

Mr 007

pre preko 2 godine

Sjajan igrac,on i Triper 😂 su dobri transferi. Ipak koliko zaostao treba da budes,da bi spiskao 45 MILIONA EVRA na Drvo i Burna?
K

K R O J F

pre preko 2 godine

To je prvi sloj.U ovome trenutku top fudbaleri ne žele da potpišu za njih jer se bore za opstanak i ne igraju ligu šampiona.Sada se gradi ekipa da se spasu pa onda će se graditi ekipa da dobace do lige šampiona.E onda dolaze top fudbaleri.

Lale39

pre preko 2 godine

Welcome to Magpies!!! #NUFC
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Njukastl će biti ozbiljan problem za tradicionalne sile tipa REAL BAJERN LIVERPUL itd.Ne mislim da je loše jednostavan zaključak je u pitanju.Suviše novca imaju a to je LEPAK na koji se lepe svi.Pre ili kasnije formiraće moćan kolektiv.Postoji šansa da će Njukastl uzeti pre ligu šampiona nego Arsenal.
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Vidim da su se nakačili pripadnici određene grupe.Da ih ne imenujem neće mi objaviti komentar.Gde god da ostavim komentar lupaju mi minuse.Povredio sam im krhka osećanja kada sam napisao da jedan njihov nije baš toliko dobar koliko oni veruju da jeste.
B

Beks

pre preko 2 godine

Dobro došao, majstore! Neka tvoj dolazak bude okidač za nove zvezde i nova era u našoj istoriji! Sa još 3 - 4 igrača koje ćemo dovesti u letnjem roku, taj tim može u evropu. Prvo konferencija, pa onda borba za ligu šampiona. NUFC 1892.
C

Cemuminusi

pre preko 2 godine

Cemu minusi? Decko ne sme da navija za njih? Strasno.
B

Box

pre preko 2 godine

E ovako to radi Zunjinjo kad dovodi brazilce a ne onaj nesretnik rambo petkovic sto je uvaljivao krsine da bi uzeo koji evro
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Palili ja guranje
@

@Box

pre preko 2 godine

Koga je Rambo doveo od Brazilaca? Secam se Evandra, on je bio pogodak, Bruno Mezenga je jedino imao onaj gol petom, ne secam se ostalih. Je l' tu spada Kadu?