Vesli Fofana (©Reuters)
Vesli Fofana (©Reuters)

Njukasl već steže obruč oko Lesterovog Fofane, uskoro i ponuda

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.10.21. | 17:06

Svrake kontaktirale agente mladog Francuza. U narednim danima u Englesku stiže i konkretna cifra

Novi vlasnici izbacili su Njukasl u prvi red transfer pijace. Uveliko se pominju razni treneri i igrači kao navodne želje Svraka, a među njima je i Vesli Fofana.

Mladi francuski defanzivac trenutno je povređen i ne očekuje se na terenu pre 2022. godine, ali po pisanju Radio Monte Karla to ne predstavlja problem crno-belima, jer su već kontaktirali njegove agente, a narednih dana poslaće i zvaničnu ponudu na adresu Lester sitija.

Izabrane vesti

20.45: (1.15) SRBIJA (9.00) AZERBEJDŽAN (22.0)

Ne pominje se konkretna cifra, ali imajući u vidu da je 20-godišnji štoper pre godinu dana stigao u Englesku iz Sent Etjena za 35.000.000 evra i da ima ugovor do leta 2025, jasno je da će gazde Njukasla morati da izbroje dosta veću sumu od te.

Fofana nije igrao ove sezone, pošto mu je početkom avgusta Viljarealov Fernando Rodrigez neopreznim startom polomio nogu u prijateljskoj utakmici. Dosad je za Lester upisao 38 nastupa, a član je i mlade reprezentacije Francuske.

Prošlog leta interesovao se Real Madrid, međutim, pisalo se da je reč o planovima za budućnost, a ne momentalnom transferu. S obzirom na to da je Fofana javno poručio da bi rado obukao dres kraljevskog kluba, videćemo može li Njukasl da ga ubedi da izabere dolazak na Sent Džejms Park.

"Glasine o Real Madridu? Imponuju, to je klub mojih snova. To je najveći klub na svetu i moj san je da igram u njemu", izjavio je Francuz u septembru.



tagovi

Vesli FofanaZimski prelazni rok 2021LesterNjukasl

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara