(©MN Press)
(©MN Press)

Norveška sa najjačim snagama na Srbiju

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.09.22. | 14:34

Na spisku Haland, Edegard, Serlot...

Druga polovina septembra donosi finiš grupne faze Lige nacija, pa samim tim i odgovor na pitanje da li će Srbije uspeti da se probije do prvog mesta i prekomande u A klasu ovog takmičenja.

Na čelu tabele posle četiri kola je Norveška, ima tri boda više od Srbije, tako da može da se dogodi da susret poslednjeg kola ove dve reprezentacije u Oslu odluči pobednika grupe.

Izabrane vesti

U pretposlednjem kolu Srbija će dočekati Švedsku, dok će Norveška gostovati u Sloveniji. Selektor Stole Solbaken je danas objavio spisak igrača na koje računa za ove dve utakmice i u suštini sve najbolje što ima na raspolaganju je tu, uključujući najboljeg strelca Premijer lige Erlinga Halanda.

Na spisku reprezentacije Norveške su:

golmani Erjan Njiland (bez kluba), Andre Hansen (Rozenborg), Sten Gritebust (Olesung),

defanzivci Markus Holmgren Pedersen (Fajenord), Omar Elabdelui (bez kluba), Julijan Rajerson (Union Berlin), Birger Meling (Ren), Fredrik Bjerkan (Fajenord), Stefan Strandberg (Valerenga), Leo Skiri Estgard (Napoli), Andreas Hanke-Olsen (Gent), Kristofer Ajer (Brentford), Stijan Gregersen (Bordo),

vezisti Patrik Berg (Bode Glimt), Martin Edegard (Arsenal), Sander Berge (Šefild junajted), Morten Torsbi (Union Berlin), Fredrik Aursnes (Benfika), Ola Brinhildsen (Molde), Mohamed Eljunusi (Sautempton), Mats Meler Deli (Nirnberg),

napadači Kristijan Torstvet (Sasuolo), Aleksander Serlot (Real Sosijedad), Erling Haland (Mančester siti), Džošua King (Fenerbahče), Jergen Strand Larsen (Selta).

Srbija je izgubila u Beogradu od Norveške (1:0), a poslednji put kada su se sve reprezentacije sastale u Oslu, u baražu za Evropsko prvenstvo 2020, Orlovi su slavili 2:1.


tagovi

reprezentacija NorveškeErling HalandLiga nacija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara