Komentari na vest

Nova šansa za nadu srpskog fudbala: Sava Aranđel Čestić u drugoj ligi Holandije

G

Gost23

pre preko 1 godinu

Za koga je ovaj bio talenat?! Kiksirao u jednoj utakmici ako se ne varam 2 puta, barem ono što sam gledao i to zamisli molim te u fudbalskom gigantu Rijeci. Mogu misliti kako je igrao u ostalim utakmicama, pa ga Rijeka oterala!
B

Bitno

pre preko 1 godinu

Je da su Titovi blizanci giganti.
h

hjkliki34521

pre preko 1 godinu

Što su ga oterali iz Rijeke?
I

Izgleda

pre preko 1 godinu

Da je više vremena provodio u Opatiji, nego na Rujevici. Čudi me da se nije snašao u Rijeci, dosta naših fudbalera je igralo u Rijeci, i svima je bilo super tako su pričali. I Milan Živadinović je igrao za Rijeku.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

sa 21 godinom nasi najveci talenti traze klubove po holandskoj drugoj ligi ..sta da ocekuju oni sto nisu "najtalentovaniji " ?
N

News

pre preko 1 godinu

Decko nikad nije imao talenat nego ga je njegov menadzer Ramadani reklamirao kao velikog talenta. Menadzer plati novinarima da ga reklamiraju.

_000447.6bec9357be8c43c9b7f3a5e3dda15dd6.1115

pre preko 1 godinu

Dobro je da Terza madjija nije ovu rupu kod nas doveo u zamenu za Erakovica
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Velika nada Srpskog fudbala ide u drugu Holandsku ligu. Vau. Za to vreme velika nada Hrvatskog fudbala se prodaje za 60 miliona. Ovo je neki lik koji ce dostici nivo Fiorentine ili Udinezea i to je to.
Ч

Чакарита

pre preko 1 godinu

Он да је био само мало реалнији кад му је у Келну речено да неће играти и да је прихватио понуде Гројтер Фирта или Хамбурга, играо би десет година у Немачкој и можда достигао тај ниво о коме причаш. Али је дечко одлучио да оде у Ријеку и сахрани своју каријеру. Ето њега ускоро у ТСЦ-у, па после тога иде неки Хонвед и оде каријера у неповрат. Школски пример колико значи избор клуба на путу једног фудбалера.
t

tupa..

pre preko 1 godinu

Kakvi Fiorentina i slično njemu vrh neko Zaglebje ili Stromsgoset..
p

postic

pre preko 1 godinu

Pa sta kao slaba je Fiorentina Udineze
S

Sipugarvat

pre preko 1 godinu

Velika nada srpskog fudbala u ravni sa "nadom" tvojih rvata nije ovo, vec je Strahinja Pavlovic koji mozda nece za 60 miliona otici negde ali ce otici u Juventus ili slican klub. Pukni
G

Gost733

pre preko 1 godinu

Sava Arkejndžl Česnica