Novi broj MOZZART Sporta u kladionicama

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.05.18. | 09:00

Od petka 18. maja na svim MOZZARTOVIM uplatno-isplatnim mestima preuzmite besplatni primerak časopisa

I ovog petka na 82 stranice štampane na visokokvalitetnom papiru dobićete najpregledniji prikaz kladioničarske ponude za petak, subotu, nedelju i ponedeljak, a naši novinari za Vas u analizirali najzanimljivije mečeve koji nas očekuju.

Tema svih tema ovog sportsko-kladilačkog vikenda je Fajnal for Evrolige u Beogradu na kojem se danas igraju polufinala. Od 18.00 sastaju se aktueLni šampioni, tim našeg Žoca Obradovića, Fenerbahče i najlepše iznenađenje ove sezone najjačeg kontinentalnog takmičenja , Žalgiris. Nakon njih, od 21 čas u Štark areni odmeravaju snage za finale CSKA i Real Madrid

Izabrane vesti

Što se tiče fudbala, izdvajamo finale FA kupa koje u subotu na Vembliju igraju Čelsi i Mančester junajted, kao i završnu borbu za pehar DFB kupa koju tistog dana vode Bajern i Bajer Leverkuzen našeg Luke Jovića. Nismo zaboravili ni na ostale evropske lige u kojima se ovih dana igraju poslednja kola, pa ni na našu gde Crvena zvezda igra poslednji meč Superlige za ovu sezonu i to na "Rajku Mitiću" protiv Voždovca. 

Naravno, tu je i mnogo zanimljivih statističkih podataka u našim već naširoko poznatim Proigravanjima.

Požurite do najbližeg MOZZARTA i preuzmite besplatni primerak MOZZART Sporta.


tagovi

časopismozzart sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara