Novi broj MOZZART Sporta u kladionicama

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.05.18. | 08:25

Od petka 25. maja na svim MOZZARTOVIM uplatno-isplatnim mestima preuzmite besplatni primerak časopisa

I ovog petka na 64 stranice štampane na visokokvalitetnom papiru dobićete najpregledniji prikaz kladioničarske ponude za petak, subotu, nedelju i ponedeljak, a naši novinari za Vas u analizirali najzanimljivije mečeve koji nas očekuju.

Noseća "priča" u ovom broju je, naravno, finale Lige šampiona između Real Madrida i Liverpula gde je centralna tema duel dva rasna golgetera - Kristijana Ronalda i Mohameda Salaha. Kraljevi, koji su prošle sezone postali prvi tim koji je odbranio krunu u Ligi šampiona žele da podignu čuveni "ušati" pehar i treći put zaredom, to jest 13. put u istoriji. 

Izabrane vesti

Iako nemamo niti jednog fudbalera u finalu Lige šampiona, mada naši arbitri predvođeni fenomenalnim Miloradom Mažićem dele pravdu u Kijevu, srpski asovi će imati veliki uticaj na "drugoj najvažnijoj" utakmici ovog kladilačkog kola pošto Fulam, koji sa klupe vodi Slaviša Jokanović, a u špicu napada igra Aleksandar Mitrović u subotu  se bori za toliko željenu promociju u Premijer ligu. Takođe na legendarnom Vembliju ovog vikenda igraju se baraži za promociju u Englesku 3, Roteram - Šruzberi i Englesku 4, Eksiter - Koventri.

Pored zanimljivih prijateljskih utakmica, ovog vikenda počinju, to jest održavaju se dva značajna "nefudbalska" sportska događaja . Prvi je Rolan Garos, drugi grend slem sezone gde na 11. pehar ide Rafael Nadal, a Novak Đoković, kao treći favorit nada se dobrom turniru i još jednom dokazu povratka u formu. Drugi je F4 rukometne Lige šampiona, u kojem se u subotu u polufinalu sastaju šampion Vardar i Monpelje, a favorizovani PSŽ protiv Nanta.

Naravno, tu je i mnogo zanimljivih statističkih podataka u našim već naširoko poznatim Proigravanjima.

Požurite do najbližeg MOZZARTA i preuzmite besplatni primerak MOZZART Sporta.


tagovi

časopismozzart sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara