Novi broj MOZZART Sporta u kladionicama

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.06.18. | 09:08

Od utorka 5. juna na svim MOZZARTOVIM uplatno-isplatnim mestima preuzmite besplatni primerak časopisa

I ovog utorka na 48 stranica štampanih na visokokvalitetnom papiru dobićete najpregledniji prikaz kladioničarske ponude za utorak, sredu i četvrtak, a naši novinari za Vas su analizirali najzanimljivije mečeve koji nas očekuju.

Do početka Svetskog fudbalskog prvenstva ostalo je manje od 10 dana, pa se igraju i poslednji prijateljski mečevi, a našu pažnju je posebno skrenuo okršaj u Jorkširu između Engleske i Kosta Rike sa kojom naš nacionalni tim igra prvu utakmicu u Rusiji. Biće nam to dobar pokazatelj šta mogu Južnoamerikanci i ćemu mi možemo da se nadamo. Pored ovog, analizirali smo i susrete Češka - Nigerija, Rusija - Turska, Belgija - Egipat i Portugalija - Alžir.

Izabrane vesti

Drugi najpopularniji svetski sport, košarka takođe polako završava sezonu te smo najavili i finale Košarkaške lige Srbije između Crvene zvezde i FMP-a, ali i povratak NBA finalne serije u Klivlend pošto je Golden Stejt slavio na oba prva meča u svom San Francisku.

Za kraj, tu je i nastavak sportsko-humanitarne akcije kompanije MOZZART "100 terena", jer u četvtrak u Novoj Varoši otvaramo uređeno košarkaško igralište koje će poneti ime našeg reprezentativca, Nemanje Nedovića koji će se pridružiti svojim sugrađanima i nama na ovom lepom događaju.

Naravno, tu je i mnogo zanimljivih statističkih podataka u našim već naširoko poznatim Proigravanjima.

Požurite do najbližeg MOZZARTA i preuzmite besplatni primerak MOZZART Sporta. A pripremite se i za MOZZART SPEZZIJAL, kompletan pregled Svetskog prventsva u Rusiji na 120 strana!


tagovi

časopismozzart sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara