Novi broj MOZZART Sporta u kladionicama

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.06.18. | 09:22

Od utorka 19. juna na svim MOZZARTOVIM uplatno-isplatnim mestima preuzmite besplatni primerak časopisa

I ovog utorka na 48 stranica štampanih na visokokvalitetnom papiru dobićete najpregledniji prikaz kladioničarske ponude za utorak, sredu i četvrtak, a naši novinari za Vas su analizirali najzanimljivije mečeve koji nas očekuju.

Pre svega, tu je Mundijal u Rusiji koji je ovo pomalo varljivo proleće na leto 2018. učinilo mnogo, mnogo zanimljivijim. Svih devet utakmica koje nam predstoje ova tri dana dobilo je svoju bet analizzu, a posebnu pažnju smo posvetili duelu dva fantastična tima, jednog iz Južne Amerika, a drugog sa Balkana. U pitanju su naravno Argentina i Hrvatska koje će ukrstiti koplja u četvrtak od 20 časova.

Izabrane vesti

U ovom broju MOZZART Sporta je i posebna "priča" o pogotku Aleksanda Kolarova u Samari protiv Kostrike koji je doneo veliiku sreću našoj naciji, ali će doneti i preko potrebnu finansijsku pomoć humanitarnim organizacijama. Naime, svaki gol našeg tima u Rusiji – jedan million! U humanitarne svrhe. Donira kompanija MOZZART, a Dejan Stanković i Saša Ilić je prosleđuju onima kojima je najpotrebnije. Tako je u četvrtak naš kapiten majstorskim hicem sa 25 metara iz slobodnjaka upucao prvi milion. Podeliće ga fondacija Zajedno za život, po izboru Dejana Stankovića, te NURDOR, pošto je tako odlučio Saša Ilić. Sa još 25.000 dinara zagrantovanih iz humanitarnih tiketa kladionice MOZZART i jedni i drugi dobiće po 525.000 dinara!

Tu je i razgovor sa presrećnim dobitnikom SREBRNOG BONUS DŽEKPOT-a od 356.314 rsd u okviru MOZZART Lacky Super 6 akcije.

Naravno, tu je i mnogo zanimljivih statističkih podataka u našim već naširoko poznatim Proigravanjima.

Požurite do najbližeg MOZZARTA i preuzmite besplatni primerak MOZZART Sporta.


tagovi

Rusija2018mozzart sportčasopis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara