Mauro Ikardi i Vanda Nara (©Reuters)
Mauro Ikardi i Vanda Nara (©Reuters)

Novi detalji sapunice: Vanda unajmila detektiva da prati Maura, pa mu hakovala telefon i razotkrila ga

Vreme čitanja: 3min | uto. 19.10.21. | 08:12

U Ikardijevom telefonu našla je poruke sa lepom glumicom čiji je identitet sada poznat

Novo poglavlje lude argentinske sapunice u kući Ikardijevih. Nepuna tri dana pošto je pravo niotkuda odjeknula vest da je Vanda Nara ostavila Maura Ikardija zbog preljube napadača Pari Sen Žermena, mediji iz domovine stigli su do detalja koji su čak razotkrili i identitet žene zbog koje se razilazi možda i najpoznatiji par u svetu fudbala.

Vanda Nara je tokom jučerašnjeg dana objavila stori na društvenoj mreži Instagram bez prstena na ruci, a praktično je obrisala sve fotografije na kojima je zajedno s Maurom. Iz Argentine stižu vesti da je definitivno pukla ljubav između napadača Pari Sen Žermena i njegovog agenta, te da je ona već podnela papire za razvod.

Izabrane vesti

Verovatno najzanimljivi deo cele priče vezan je za to kako je Vanda Nara shvatila da joj Mauro nije veran. Kada je prvi put posumnjala da nešto ne valja, poznata starleta unajmila je privatnog detektiva da prati Ikardija, a kada je od njega dobila informacije da se nešto dešava, hakovala je telefon svog muža i tamo pronašla kompromitujuće poruke.

Utorak, 21.00: (1,55) PSŽ (4,40) Lajpcig (6,50)

Tamošnji mediji došli su navodno u posed istih, verovatno preko Vande, a portal LAM tvrdi da je Maurova ljubavnica lepa glumica Marija Eugenija Suarez, poznata pod pseudonimom Čina. Radi se o 29-godišnjoj umetnici iz Buenos Ajresa, koja je ove godine završila dugogodišnju vezu sa čileanskim glumcem Bendžaminom Vikunjom s kojim ima dvoje dece. Kako se navodi, ona je Ikardiju slala izazovne poruke u kojem je izražavala želju da odu negde gde ga niko ne poznaje, kako bi mogli da budu zajedno.

On ne poriče da je razmenjivao poruke sa Činom, ali je Vandi rekao da se sve završilo na flertu, da se nisu videli nikada.

Ironično, Vanda Nara je u Ikardija počela da sumnja kada je on zapravo tražio da vidi poruke u njenom telefonu, pošto je on mislio da ga supruga vara. Vanda je tada počela da istražuje, a imala je šta i da nađe… Da cela priča bude još luđa, argentinska glumica je preko zajedničkog prijatelja pokušala da stupi u kontakt s Vandom, da se upoznaju. Na sve to, u celu priču umešan je i jedan igrač madridskog Reala. Kako i ko je u pitanju, to nije otkriveno.

Da ne bude ovo čisto estradna priča, najnovija dešavanja u Ikardijevom životu utiču na njega toliko da u ponedeljak nije mogao da trenira. Izvori iz kluba navode da Mauro ne može da se smiri, da neprestano plače i da ne zna kako da povrati Vandu.

"Ne bih o njemu i njegovim problemima, Mauro nije bio sposoban da trenira sa nama, ali biće sa timom u utorak. Videćemo u međuvremenu kakva će situacija biti s njim i da li će moći da igra", otkrio je Maurisio Poketino.

PSŽ već u utorak uveče igra meč Lige trećeg kola Lige šampiona, a na Park prinčeva stiže Lajpcig.



tagovi

Vanda NaraMauro IkardiPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara