Komentari na vest

Novi FIFA eksperiment: Pauza po ugledu na Superboul?!

Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Nikad fudbal u Americi neće biti fora, koliko god da ga furaju. To je tamo samo još jedna perfidna levičarska poluga za propagiranje "alternativnih" životnih stilova. Aj baš da vidimo da li se istina ovde objavljuje...
I

Idiocracy

pre preko 2 godine

Još bolje bi bilo da se ugledaju na MLB, pa da utakmice traju do besvijesti. Promijeniti pravila do te mjere da ništa više ne kontaš, ali zato dobiješ hotdog i kolu.
G

Gost1234

pre preko 2 godine

Pocelo se sa VAR om sada ovo postace fudbal ono sto nikad nije bio. Njesra teska
G

Guest

pre preko 2 godine

Besmislica. Ko god je igrao fudbal zna da to ne bi bilo održivo.. Prvih 10 minuta drugog poluvremena bi bilo dosta slabijeg kvaliteta nego ostatak utakmice. Pogotovo zimi. Kada se zagrevaš 45 minuta pre utakmice, odigraš 45, pa odmaraš 25.. Treba bar 10ak minuta zagrevanja opet da telo dođe u optimalan ritam.
J

Joksaaa

pre preko 2 godine

Ne znam ni sta je to super boul al kad je iz Amerike mora da je bez greske. Treba uvesti i pravilo da mora da se zvace zvakaca guma bez pit stopa celo poluvreme i jos tome slicno.
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Amerikanizacija sporta kog skoro niko ne prati u USA. Već su počeli sa koncertima pre finala velikih takmičenja, sad još i ovo. Sport kao sport skoro da više nema smisla.
c

cirkus

pre preko 2 godine

najbolje da drugo poluvreme odigraju sutradan...
I

Ivan3333

pre preko 2 godine

Najbolje da se prvo poluvrijeme igra za vikend a drugo u srijedi ili cetvrtak.
3

3x3

pre preko 2 godine

Pametnije bi bilo da se uvede vreme aktivne igre pa nek se valjaju do mile volje
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Pa sustinski nema razlike… da li nakon isteka nadoknadio vreme ili stopovao vreme kad se ne igra, dodje ti ne isto, a igraci ce se u oba slucaja valjati. Ne da bi krali vreme nego da se ekipa malo odmori
S

Sasa1234

pre preko 2 godine

Na igrace ne misli niko, pauza od 25 min.bi morala uzrokovati da se igraci ponovo zagrijavaju pocetkom dr.poluvremena da ne bi doslo do povreda....
U

Uzbunjivac

pre preko 2 godine

Tako je, bukvalno svaka promena ide na stetu samih fudbalera. Sa druge strane, godinama unazad ih preplacuju i oni zaradjuju besmisleno velike sume, tako da je izgleda doslo vreme za punu naplatu ulozenog.
R

RealNo1

pre preko 2 godine

Polako prave komediju kao Ameri sa kompletnim sportom. Treba utakmica da traje 5 sati, a da bude samo 20 minuta igre kao Superboul.
G

Godtimir

pre preko 2 godine

Pola će ih i zaboraviti da gleda utakmicu hehe
V

Vrlaz

pre preko 2 godine

Sve u cilju duzeg trajanja reklama tokom poluvremena a to znaci i vise para.
J

Junker

pre preko 2 godine

Ljudi kao da ne kapiraju da najveci uticaj imaju tv kompanije. Sve se vrti oko njih, ako oni mogu da prilagode tv semu sa tim da utakmice duze traje i vide matematiku bice prihvaceno, ako ne mogu, odbice.