Novi kiparski prvoligaš kupuje po Srbiji: Stižu golman iz Lučana i nekadašnja Javorova senzacija

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.06.22. | 13:10

Paralimni ima dogovor i sa napadačem Brankom Mihajlovićem

Igra novog kiparskog prvoligaša Neo Paralimnija počivaće naredne sezone na Srbima. Prema informacijama sa rajskog ostrva klub koji je završio prethodnu takmičarsku godinu na četvrtom mestu druge lige, postigao je dogovor sa golmanom lučanske Mladosti Ivanom Kostićem i levi bekom Javora Markom Jevremovićem.

Ivan Kostić je u prošloj sezoni bio prvi čuvar mreže Mladosti. Branio je na 24 utakmice, i primio 34 golova. Dugo je već prisutan u srpskom fudbalu, pošto je pre Mladosti bio član Metalca i Radnika iz Surdulice.

Izabrane vesti

Pored njega ugovor sa novim članom kiparske elite potpisaće i doskorašnji levi bek Javora Marko Jevremović. Reč je o igraču koji je ne tako davno pružao senzacionalne partije u dresu Ivanjičana. Pamtiće se da je tokom 2020/2021. bio jedan od najboljih bekova Superlige, o čemu svedoči osam asistencija na 35 mečeva.

I pored tako impozantnog učinka ostao je u Javoru i pomogao klubu sa zapada Srbije da se vrati u elitni rang. Međutim, konačno je dočekao da se oproba u inostranstvu.

Pored toga klub iz Paralimnija je blizu dogovora sa iskusnim napadačem Brankom Mihajlovićem. Prethodnu sezonu proveo je u jermenskom Alaškertu, te Zvijezdi 09 iz etno sela Stanišić.


tagovi

Marko Jevremović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara