©MN Press
©MN Press

Novi odlazak iz Humske: Vujačić u Rubinu, Partizanu 1.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.06.23. | 17:24

Crnogorski defanzivac posle četiri godine napušta crno-bele

Posle Slobodana Uroševića i Rikarda Gomeša Humsku je danas napustio još jedan važan šraf Parnog valjka u prethodnom periodu. Posle četiri godine u Partizanu Igor Vujačić je prešao u Rubin iz Kazanja, saznaje Telegraf i dodaje da su crno-beli na ime obeštećenja inkasirali 1.000.000 evra.

Kako ističe isti izvor, ponuda iz Rusije bila je na stolu danima unazad, a čelnici Partizana do danas su većali da li da je prihvate imajući u vidu zamosao da crnogorskom štoperu i ove sezone prepuste ulogu jednog od vađnih članova defanzivne linije.

Izabrane vesti

Vujačić je u Humsku stigao leta 2019. godine iz Zete kao slobodan igrač i u Humskoj je tokom četiri sezone odigrao 129 utakmica na kojima je postigao 11 golova uz šest asistencija. Cerntralni defanzivac postao je važan deo defanzive Partizana i u tom periodu stekao je status rstandardnog reprezentativca Crne Gore, ali je ipak crno-belu stranu Topčiderskog brda napustio bez trofeja.

Rubin, koji je u sezoni 2021/22. ispao iz premijerligaškog društva, ekspresno se vratio u elitu kao najbolji tim Prve lige, te će se u novoj sezoni ponovo nadmetati sa najboljim klubovima Rusije. Pre Vujačića konkurenciju u klubu iz Kazanja zaoštrio je poljski levi bek Macej Ribus, koji je stigao iz Spartaka iz Moskve kao slobodan igrač.


tagovi

Igor VujačićFK PartizanRusijaRubin Kazanj

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara