Novi problemi za Zvezdu: Bakajoko se povredio za 14 minuta

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.02.21. | 13:36

Krilni fudbaler napisao na Instagramu da će morati na pauzu od nekoliko sedmica

Van stroja su zbog povreda Veljko Nikolić i Strahinja Eraković, Nemanja Milunović će biti suspendovan zbog žutih kartona, Milan Rodić će odslužiti kaznu zbog isključenja. I nije tu kraj malerima Crvene zvezde uoči revanša sa Milanom, ali i sutrašnjeg duela u Subotici protiv Spartaka.

Izabrane vesti

Iz stroja je ispisao i pridošlica iz zimskog prelaznog roka Aksel Bakajoko. On je prve minute u Zvezdinom dresu odigrao u finišu beogradskog meča sa Milanom, kada je zamenio Mirka Ivanića. Nije imao veliki doprinos, ali je prilikom jedne intervencije povredio koleno i ispao iz stroja za naredne obeveze.

Krilni fudbaler i dalje ima otok na kolenu, pa na Marakani ne znaju stepen povrede. Na Instagram profilu Aksel Bakajoko je otkrio da će morati na prinudnu pauzu.

„Na moju nesreću povredio sam se tokom poslednjeg meča, i neću biti u kadru nekoliko sedmica. Povrede su sastavni deo sporta, učiniću sve da se što pre vratim na tereni borim za crveno-beli dres“, napisao je Bakajoko.

Za sada Bakajoko je odigrao samo 14 takmičarskih minuta za Crvenu zvezdu. Problema sa povredom imao je i tokom pripremnog perioda u Turskoj. Bolovi u leđima osujetili su ga u nameri da se nametne Dejanu Stankoviću i pokuša da se izbori za značajniju ulogu. Istina, bilo je planirano da Bakajoko počne meč u Nišu, ali je povreda Veljka Nikolića zbog bonus pravila u startnu postavu „ugurala“ Željka Gavrića.



tagovi

Aksel Bakajoko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara