Novi putnik u avionu za Katar: Došao sa pecanja i video da sve ide kako treba

Vreme čitanja: 3min | pet. 06.05.22. | 19:18

Fudbalski trener Dragan Novčić pogodio kvotu 877,92

Puni se MOZZARTOV AVION za Katar, na utakmicu Svetskog prvenstva između Srbije i Brazila. Dobili smo i vlasnika 35. od 122 sedišta u njemu, a to je Beograđanin Dragan Novčić. Inače, fudbalski trener u penziji.

Poznavanje fudbala koje ga je svojevremeno odvelo i na Maltu iskoristio je za dobitan tiket, koji mu je na 50 uloženih dinara doneo isplatu od 65.844 dinara, ali i put u Katar!

Izabrane vesti

Čak 13 parova je pogodio, međutim, ništa nasumično već dobro proračunate kombinacije bazirane na golovima. Poslednji meč koji je čekao za isplatu bio je plej-of druge rumunske lige, Hermanštat – Petrolul, u kom je čekao pobedu domaćih ili remi i najviše tri gola u meču. Na poluvremenu 1:0, na kraju 1:1.

„Došao sam sa pecanja i video da je 1:0 na poluvremenu. Savršen rezultat, samo sam još tu utakmicu čekao“, počeo je Novčić razgovor.

Vest o tome da ga MOZZART vodi u Katar na duel Srbije i Brazila, 24. novembra na velelepnom stadionu Lusail, saznao je na ćerkin rođendan.

„Kao da me je Bog pogledao! Nisam očekivao da ću pogoditi najveću kvotu. Uglavnom igram sisteme, retko kada gađam u glavu. Inače igram u Mozzartu od postojanja, zakon ste, imate fantastične igre u ponudi. Ja uvek gađam rezonski, otprilike se zna kako timovi prolaze s golovima“.

U neverici je bio novopečeni penzioner kada je čuo da ga MOZZART vodi na Svetsko prvenstvo. Time je napravljen prvi korak ka ostvarivanju njegove velike želje.

„Imam tri želje ove godine - da Novak bude G.O.A.T, da odem na pecanje na Nišavu dva meseca i treća je da Srbija stigne do finala Svetskog prvenstva, pa tamo šta bude“, otkrio nam je srećni dobitnik putovanja.

Da bi se učestvovalo u takmičenju naše kompanije potrebno je uplatiti najmanje 50 dinara na tiket. Najbolji svakog dana obezbeđuje mesto u avionu, samim tim i na stadionu Lusail u Dohi, gde će se 24. novembra igrati prvi meč Grupe G, Srbija – Brazil.

Posle dugo vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg useha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ REPREZENTACIJE SRBIJE na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

Takmičenje se održava u dve etape u periodima od 1. 4. do 31. 5.2022. i od 1. 9. do 31. 10. 2022. Tu je još dovoljno prilika da bukirate svoje mesto u Mozzart avionu. SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35.

Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve. Već danas na talonu je još jedno mesto.

Možda bude baš tvoje!



tagovi

Mozzartsp u kataru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara