Novi putnik u Mozzartovom avionu - Darko slavi slavu i put u Katar!

Vreme čitanja: 3min | sub. 16.04.22. | 18:04

Dragan Cukić pogodio kvotu 27.938 i rezervisao mesto na letu za Dohu i velelepnom stadionu Lusail za meč Srbije i Brazila

Srbija na startu Mundijala igra protiv Brazila 24. novembra, a na stadionu Lusail naći će se i 122 putnika iz Mozzartovog aviona. Iz dana u dan Mozzartov avion za Katar je sve puniji, a 15. karta otišla je u ruke Darku Cukiću iz Zrenjanina, koji je sastavio tiket od devet parova i pogodio najveću kvotu.

Najvažniji fudbalski planetarni događaj dostupan je i Mozzartovim igračima, svakoga dana nadmeću se za mesto u Mozzartovom avionu i priliku da bodre reprezentaciju Srbije protiv Brazila na velelepnom Lusail stadionu.

Izabrane vesti

Šansu da se nađe u Mozzartovom avionu 15. aprila iskoristio je Darko, tiketom od devet parova koji smo predstavili u "LUDOM TIKETU". Igrom "1+I&2+II" na svim parovima došao je i do ulaznice za utakmicu Orlova na planetarnoj smotri.

Dragan pored pogođene kvote 27.938 danas slavi i slavu.

"Slava mi je, Lazareva subota. Znao sam da postoji akcija, ali se nisam nadao".

Uvek tipuje na golove i kladi se isključivo na velike kvote.

"Igram 1+ i 2+ drugo poluvreme. Dobio sam 1.676.000 dinara. Dugo igram, 3-4 puta mi se desilo da sam promašio za gol. Pogađao sam sve i svašta i igram samo ekstremne tikete, velike kvote", ističe Darko i napominje da je prezadovoljan brzim isplatama u Mozzart kladionicama.

Voli da igra na Engleze, a sreća ga je pogledala što nije odigrao na jedan od omiljenih timova.

"Postoji nekoliko ekipa koje volim da igram. Sreća je što nisam igrao na Kolčetster", priča uz osmeh 15. srećni dobitnik, s ozbirom da je Kolčester pretrpeo poraz od Eksetera (0:2) i pritom je pao samo jedan gol u drugom poluvremenu.

Iz prvih redova ispratiće izabranike Dragana Stojkovića protiv Brazila, a ima "skromna" očekivanja.

"Ako budu Vlahović, Mitrović i pojedini budu raspoloženi, skromno očekujem - polufinale. Ratovaćemo sa Švajcarcima, Brazilcima, red je da ih dobijemo", zaključuje Darko Cukić.

Da bi se učestvovalo u takmičenju potrebno je uplatiti najmanje 50 dinara na tiket. Najbolji svakog dana obezbeđuje mesto u avionu, samim tim i na stadionu Lusail u Dohi, gde će se 24. novembra igrati prvi meč Grupe G, Srbija – Brazil.

Posle dugo vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg useha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ REPREZENTACIJE SRBIJE na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

Takmičenje se održava u dve etape u periodima od 1. 4. do 31. 5.2022. i od 1. 9. do 31. 10. 2022. Tu je još 110 prilika da bukirate svoje mesto u Mozzart avionu. SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35.

Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve. Već danas na talonu je još jedno mesto.

Možda bude baš tvoje!

Budi pobednik!



tagovi

MozzartKatar2022Svetsko prvenstvo 2022Budi pobednikfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara