Novi Srbin u Bajernu, Radova fabrika još proizvodi velike talente

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.02.24. | 11:02

Mladi napadač Marko Popović do kraja sezone će igrati na pozajmici u austrijskom Vaker Insbruku

Vrata minhenskog Bajerna širom su otvorena za talentovane srpske fudbalere, ali ne samo one koji su rođeni u Nemačkoj, poput Aleksandra Pavlovića, već i za one koji su stasavali u na terenima u našoj zemlji. To potvrđuje i primer izdanka škole fudbala beogradskog Rada, Marka Popovića, koji je potpisao ugovor sa nemačkim gigantom i u nastavku sezone će igrati na pozajmici u austrijskom Vaker Insbruku.

Popović (18) je klasična devetka, visok je 193 centimetra i prilično dugo je na Bajernovom radaru. Sistemu minhenskog kluba se pridružio još 2022. godine, kada su interesovanje za njega pokazali i Crvena zvezda i Partizan, a u proteklom period je bio deo razvojnog tima. U Insbruku će biti u prilici da krene sa adaptacijom na seniorski fudbal.

Izabrane vesti

Sa ovim potpisom pohvalili su se i u klub sa Banjice na svom zvaničnom Fejbuk profilu.

"Ovo je još jedan pokazatelj da naš klub i dalje proizvodi najveće talente i da radova 'fabrika' nije ugašena", stoji u objavi Građevinara.

Popović je prošao kroz čitav omladinski pogon Rada i došao do prilike da prilike da se nametne u jednom o najvećih klubova na planeti.


tagovi

Marko Popović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara