Novi ugovor: Markus Rašford najplaćeniji igrač Mančester Junajteda

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.07.23. | 10:58

Iza njega ostaju Kazemiro i Sančo...

Veliki posao završio je Mančester Junajted poslednjih dana. Jedan od najvažnijih igrača u sastavu Erika ten Haga, dete kluba - Markus Rašford (25), pristao je na novi dugoročni ugovor sa Đavolima.

Kako javlja David Ornštajn sa Atletika, maltene svi detalji su precizirani, preostaje samo paraf i ozvaničenje od strane kluba. Prema istom izvoru, reprezentativac Engleske odbio je unosnije ponude iz domovine, ali i iz inostranstva.

Izabrane vesti

Naravno, daleko od toga da se novim ugovorom Rašford neće dobro omrsiti. I te kako hoće. Postaće novi najplaćeniji igrač kluba nakon odlaska Davida de Hee. Po sporazumu koji će uskoro potpisati njegova nedeljna zarada iznosiće 435.000 evra, iliti oko 21.000.000 evra na godišnjem nivou (bruto). I tako sve do 2028.

Tek nešto manje na Old Trafordu zarađuju Kazemiro i Džejdon Sančo...

Markusu Rašfordu ugovor je isticao idućeg leta i Mančester Junajted bio je priteran uza zid. Morao je brzo da dela, kako ne bi došao u situaciju da izgubi jednog od najboljih igrača bez obeštećenja. Ali uz dobru volju igrača sve ide lakše. Dogovor je pao i brže nego što se očekivalo.

Rašford je do sada odigrao blizu 250 utakmica za seniorski sastav Junajteda, postigao 76 i namestio još 44 gola.


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Markus Rašford

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara