Nikola Milenković (©Reuters)
Nikola Milenković (©Reuters)

Novi ugovori Milenkoviću i Peceli prioritet za Violu

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.09.20. | 11:18

„Bilo je mnogo lažnih vesti da su već potpisali“, kaže Roko Komiso

Mnogo se i ovog leta pričalo o Nikoli Milenkoviću, pominjali su se klubovi zainteresovani da ga dovedu, ali kako stvari stoje, ostaće i dalje igrač Fjorentine.

Milan je bio uporan, nije još odustao od želje da dovede srpskog defanzivca, ali 40.000.000 evra, koliko traže Ljubičasti – i ni evro manje – previše je novca za Rosonere.

Izabrane vesti

A u Firenci mirno spavaju. Ne gori im pod nogama da moraju da prodaju igrače. Štaviše, gazda Roko Komiso je poručio direktorima da je prioritet druga stvar: da se produže ugovori sa Nikolom Milenkovićem i Hermanom Pecelom.

Video sam poslednjih dana više lažnih vesti kako su Milenković i Pecela potpisali nove ugovore. Ali moramo to da uradimo, to nam je sada prioritet, da osnažimo ekipu“, istakao je Komiso.

Njegova želja je da se klub naredne jeseni vrati na evropsku scenu.

Osvojili smo 58 bodova prošle sezone, nije to daleko od mesta koje vodi u Evropu. Ne kažem da ako ne uspemo, da će biti promašaj, ali cilj je da budemo u gornjem delu tabele i bolje plasirani nego u prošloj sezoni“.

Prvi čovek Fjorentine kaže da klub više ne traži pojačanja.

Za nas je prelazni rok gotov, osim u slučaju da iskoči baš nešto dobro. Uradio sam analizu, naš tim je 85 odsto sačinjen od igrača koji su došli u klub u poslednje dve sezone. Napravili smo pravu revoluciju“, istakao je Roko Komiso.


tagovi

Nikola MilenkovićHerman PecelaFjorentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara