""
""

Novi vlasnik upropastio Pjunik

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.10.17. | 11:44

Najtrofejniji klub u Jermeniji pod vođstvom Artura Sogomonjana ne može da se sastavi

Prodao je Ruben Hajrapetjan Pjunik iz Jerevana Arturu Sogomonjanu i tako gotovo izvesno potpisao kapitulaciju najtrofejnijem jermenskom klubu! Novi vlasnik očito ne želi da se bavi fudbalom poput svog prethodnika - trenutno predsednika tamošnjeg Saveza - što se jasno odražava i na rezultate.

Izabrane vesti

Pjunik je uz Ararat zakucan za dno i ukoliko ne dođe do korenitih promena selidba u niži rang je sve izvesnija. Na otvaranju 11. runde, lokalni velikan ide na noge Banantsu koji nije izgubio nijedan meč pred svojim navijačima! Istini za volju, četiri od pet utakmica završeno je bez pobednika.

Zanimljivo, pomenuti rivali odmerili su snage u okviru četvrtfinalu kupa pre samo tri dana, a ubedljivu pobedu odneo je Banants (4:2). Tvorci plasmana među četiri najbolje ekipe u najmasovnijem takmičenju bili su srpski internacionalci Nenad Injac (dva gola), odnosno Ognjen Krasić, a dvojcu se pridružio Rumjan Hovsepjan.

Pjunik nije uspeo da slavi na devet proteklih mečeva, od čega je na šest poražen, dok je njegov gradski rival bio ubedljivim trijumfom u kupu prekinuo seriju od tri utakmice bez pobede.

JERMENIJA 1 - 11. KOLO

Subota
13.00: (1,82) Banants (3,42) Pjunik (4,20)

Nedelja
12.00: (2,55) Širak (3,00) Alaškert (2,80)

15.00: (1,42) Gandazar (4,10) Ararat (7,50)

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

sportsko klađenjePjunikJermenija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara