Komentari na vest

Novo ime u dresu Srbije: Piksi otvorio vrata Vladanu Kovačeviću

M

Mrsoja

pre oko 1 godinu

Ocekivan potez mladog srbina.
a

asd

pre oko 1 godinu

bosanski forumi i njihovi komentari na ovu vest, smehotres xD
B

BiH

pre oko 1 godinu

Hehe, šta biste vi i Hrvati bez Bosanaca? a ovaj dečko će vam biti prvi golman, možda i već sada najkvalitetniji u Srbiji
o

otodjibaje

pre oko 1 godinu

Bolje da malo sami sebe preispitate zasto svi beze od vas...mozda zato sto im je dosadilo vase lazno moralisanje u glumljenje zrtve...
l

lambretta

pre oko 1 godinu

Od vas svi beze, kao da kugu imate....
Ћ

Ћоми

pre oko 1 godinu

Нисам пратио овог момка али утисак је да имамо 4-5 голмана солидног квалитета али ниједног баш одличног. Наравно и ово је боља ситуација него некада када смо имали евентуално једног солидног али опет било би лепо да бар један направи искорак и устали се на голу неког озбиљног европског клуба.
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Jedan će uvijek biti najbolji od ovih sto imamo u ponudi, prevrodili sko vrijeme loših golmana. Prije smo imali jaku odbranu, a sada se okrenulo. Tamo gdje smo bili losi dolaze dobri igrači, a odbrana loša.. Možda još Babić napravi neki iskorak.. Dzaba nam i Oblak na golu ako ovi ispred nemaju pojma..
d

denmla

pre oko 1 godinu

GOLMANČINA dobrodosao
V

VeritaS

pre oko 1 godinu

Golman odlican.Pratim ga jos iz BiH lige duze vremena.Odlican.Zvezda da ima skauting kao sto ga nema, mogla je imati golmancinu dugi niz godina.
О

ОУ

pre oko 1 godinu

Искрен да будем, нисам чуо за овог дечка, али стицајем околности имам Пољака на послу који је залуђен фудбалом и након што сам видео ову вест упитао сам га за овог момка, каже да су у Пољској апсолутно одушевљени, да момак разваљује и да испод 10 милиона отићи неће.
d

domacin

pre oko 1 godinu

Vladan poznatiji kao Tuki Banjalucanin dobar momak prije svega Nekad zajedno igrali u mocnoj Krajini
D

Dejani

pre oko 1 godinu

U zimskom prelaznom roku se spominjao kao moguće pojacanje Bayerna, prije toga nisam čuo za njega i kontam kako da Bayern hoće nekoga, a nisam čuo za njega iako sam Srbin… Tada sam vidio da mu je tržišna cijena 5M, a njemu tek 24 godine. Za jednog golmana je može se reci pocetak karijere u tim godinama. Idući transfer je definitivno neki klub iz liga petice. Vjerujem da će i na ljeto da ode.
N

News

pre oko 1 godinu

Dobro dosao medju orlove Kovacevicu. Vladan je kvalitetan golman i zdrava konkurencija je uvek dobro dosla. Svaki kvalitetan igrac je potrebsn Srbiji. Srbija trenutno ima Rajkovica,VMS,Dmitrovica,Svilara,Petrovica. Ne pamtim kad je Srbija imala bolje golmane u istoriji.
O

Ozbiljan goldžija

pre oko 1 godinu

Ima strašan potencijal! Šteta što nije prošao transfer na ljeto - Vlahodimos u Ajaks, Kovačević u Benfiku. Čini mi se da od svih naših golmana on ima najveću šansu da ostvari transfer u veliki klub.
a

asd

pre oko 1 godinu

jedini nas igrac koji je uradio nesto u benfiki je matic, ostali se raspali na proste cinioce

Mali peca

pre oko 1 godinu

jedno 10 godina nismo imali krstenog golmana pa je morao stojkovic da brani , a sad 3 dobra plus ovaj mali
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Djordje Petrović is Nju Ingland Revolušn može ispasti bolji od svih. Trenutno u daleko najboljoj formi.
D

Dex911

pre oko 1 godinu

Odlican golman ali za njega bi realno bilo bolje da se odlucio za BiH. Za njih bi igrao. Za Srbiju, tesko da ce ikad. Rajkovic, Milinkovic Savic pa i Dmitrovic su dosta bolji, a tu je i Svilar
f

felikss

pre oko 1 godinu

Pa to je da se ti pitas ili 90% mojih drugara. A da si tamo odrastao gde je taj decko odrastao, malo bi drugacije razmisljao. Nije njemu bitno "gde bi vise igrao", za to sluze klubovi!
H

Her Flick

pre oko 1 godinu

@felikss Šta je problem sa njegovim odrastanjem?
L

Lulk

pre oko 1 godinu

Znam da čitaš Vladane, u Zvezdi na Football Manageru kidaš, dođi da kidaš i uživo ♥️
K

Kolodin

pre oko 1 godinu

Dečko je fantastičan golman, gledao sam utakmice Krakova prošle sezone i tekuće, konstantno dobro brani bez oscilacija i u par utakmica skidao je nemoguće, ima savršenu visinu, neverovatan refleks, sigurno istrčavanje. Na kraju sezone ide on u neku od Liga petice 100 %. A i opšte je poznato da baš iz poljske lige dolaze odlični golmani. U reprezentaciji će Piksi sigurno forsirati Kovačevića i Vanju i zbog toga je i pristao na poziv, a ne da bude 3-4 opcija,a i imao je zagarantovanu 1 u repki Bih. Od Rajkovića svi u stručnom štabu polako dižu ruke i definitivno pokazuje da nije pouzdan i konstantan golman, u Majorci i u reprezentaciji svaku treću utakmicu napravi neku neverovatnu grešku u rangu amaterskog golmana
Г

Гостиварски

pre oko 1 godinu

како лажеш за рајковића, па не би бранио стандардно да је тако... за мене је Вања опција 1, али свеједно, не смеш да лажеш толико
Q

Q

pre oko 1 godinu

@Kolodin Hahaha od Rajkovica dizu ruke ? a Rajkovic je jedan od najboljih golmana u La Ligi.On je jedan od zasluznih zasto je Maljorka na 7 mestu u La Ligi. Verovatno ti smeta jer je igrao za Crvenu Zvezdu,a ne za Partizan za koji ti navijas.Zamisli budes medju tri najbolja golmana u Francuskoj,a onda budes medju najboljim golmanima La lige i dodje neki Kolodin iz Male Mostanice i kaze nema pojma. Pustite komentar.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Teško da će se naigrati, ako negde nismo u deficitu to su golmani
Z

Zlatko Psihopata

pre oko 1 godinu

U roku od godinu ili dvije biće prvi golman Srbije
H

HordeZlaSarajevo

pre oko 1 godinu

Sretno Vladane, sve najbolje i svako dobro. Hvala za 2 titule, 2 kupa i Play - off za grupnu fazu Evropske lige
S

Sladajac

pre oko 1 godinu

Kovačević Vladan novi golman C.Zvezde...
Z

Zvezdasnbgd

pre oko 1 godinu

E da hoce u Zvezdu doci
Z

Zlatko Psihopata

pre oko 1 godinu

Zašto bi dolazio u Zvezdu kad mu cijela porodica navija za Partizan?!

MILAN1989

pre oko 1 godinu

Tebi bi bas bilo vazno za koga ti navija porodica ako tebe srce vuce na drugu stranu
t

titovi blizanci zlo

pre oko 1 godinu

Nece naravno.Ide u neki ozbiljan klub,u neku ozbiljnu ligu,gde ima sistem,gde ce biti pune tribine i gde ce zaraditi ozbiljan novac.Nece se sigurno mlatiti po kaljugama i blatu jelen tranvaj lige,da ga gleda ukupno 60 gledalaca.A svoje srpstvo i pripadnost srpskom narodu je pokazao time sto je i pored velike konkurencije na golu,izbrabrao Srbiju.Srecno momak!
L

Loran Blan

pre oko 1 godinu

Pratio sam momka odavno i mogu reci da je ovo ogromno pojacanje za Srbiju, za mene licno najbolji nas golman!