©Starsport
©Starsport

Novosađani najavljuju senzaciju u Humskoj: Spartak je iznenadio Partizan, zašto ne bismo i mi

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.02.23. | 17:28

Mladost motivisana pred subotnje gostovanje

Posle poraza na prolećnoj premijeri od Javora, direktnog konkurenta u borbi za opstanak, novosadsku Mladost očekuje gostovanje Partizasnu i težak zadatak da protiv vicešampiona vadi fleke iz susreta sa Ivanjičanima. Uprkos težini izazova Ljubomir Ristovski, strateg Mladosti, pred put u Beograd naglasio je da njegov tim ne nosi belu zastavu.

Izabrane vesti

"Teška nedelja je iza nas, pretrpeli smo bolan poraz koji nismo očekivali, ali život ide dalje i moramo se podići. Partizan je favorit i nemamo šta da izgubimo. Pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo, da ne napravimo greške koje smo pravili na prolećnoj premijeri, da igramo bolje i jednostavnije. Neće biti lako jer je Partizan kvalitetan tim i igra na domaćem terenu. Siguran sam da ne možemo da ponovimo onako slabu partiju kao protiv Javora. Taj poraz bio je neprijatan i neočekivan, međđutim imajoš mnogo da se igra. Nećemo već posle prve utakmice razmišljati pesimistično. Mnogo je novih igrača i očekujemo da vremenom budemo sve bolji. Dokle god postoji šansa radićemo i nadati se opstanku. Šest je bodova razliike i još mnogo ima da se igra. Sve će zavisiti od nas i naših iagra. Liga je takva da svako svakoga može da pobedi, raspored je težak za nas u narednim kolima, ali Spartak je iznenadio Partizan, zašto ne bismo mogli i mi", kazao je Ristovski.

Mladost posle 20 kola zauzima pretposlednju poziciju sa 13 osvojenih bodova, međutim skroman učinak nije ugasio nade Novosađana što potvrđuje sav veziste Nemanje Milića .

"Znamo protiv koga igramo u subotu i šta nas očekuje, svesni smo kvaliteta i slabosti rivala. Verujem u ovu ekipu i smatram da možemo da se vratimo u Novi Sad sa pozitivnim razultatom. Bilo bi lepo jer bismo dobili na samopiouzdanju i daćemo sve od sebe ta to uradimo. Ne idemo u Humsku samo da bismo otišli", rekao je Milić.

Dres Mladosti danas je zadužio iskusni štoper Nikola Vujadinović koji međutim neće biti u konkurenciji za subotnji susret.

"Želeli smo ga, naročito posle povrede Srđana Grabeža koji je takođe levonog. Znamo kakav je igrač, igrao je protiv nas jesenas, odradio je cele pripreme sa Čukaričkim i spreman je. Insistirao sam da dođe, a u konkurenciji ga očekujem već posle utakmice sa Partizanom", rekao je Ristovski.



tagovi

Ljubomir Ristovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara