©MN Press
©MN Press

Novosadska Mladost vratila na klupu trenera koji ju je uveo u elitu

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.09.22. | 22:18

Ristovski povratnik na klupu debitanta u Mozzart Bet Superligi, prvi izazov utakmica sa Zvezdom

U danu kada se zvanično rastala sa Aleksandrom Lintom novosadska Mladost je obelodanila i ime novog šefa stručnog štaba. Na klupu novajlije u Mozzart Bet Superligi seo je trener koji je u elitno društvo i uveo - Ljubomir Ristovski. Klub iz Srpske Atine ukazavši šansu povratnuiku na čelo stručnog štaba u neku ruku se i iskupio nakon što mu se na kraju prošle sezone zahvalio i kormilo prepustio Branku Žigiću.

Naslednik Ristovskog nakon prvog mandata kratko se zadržao u Mladosti (četiri kola), a nasledio ga je Aleksandar Linta koji se zadržao samo mesec dana u Novom Sadu. U potrazi za trećim ovosezonskim strategom Mladost je šansu drugi put pružila Ristovskom i istakla veru u bolje dane.

Izabrane vesti

"Ljubomir Ristovski biće naš treći trener u tekućoj sezoni. Ne treba ga posebno prestavljati, imajući u vidu sav njegov doprinos klubu u prethodnih godinu dana. Kao jednom od najzaslužnijih za plasman u Super ligu, ukazaće mu se prilika, doduše posle 12 kola, da povede ekipu ka novim pobedama i novim uspesima", naveli su Novosađani u saopštenju.

Mladost posle 12 kola ima po dve pobede i remija uz osam poraza te sa osam bodova zauzima pretposlednju poziciju, a Ristovski će priliku da debituje imati protiv Crvene zvezde koju će ugostiti posle reprezentativne pauze.



tagovi

Ljubomir Ristovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara