Nuri Šahin se vraća u Dortmund, na leto postaje prvi trener

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.12.23. | 08:54

U narednih šest meseci biće pomoćnik Edina Terzića

Manir Borusije Dortmund je da gleda unapred kada donosi odluke i najavljuje ih bar šest meseci unapred.

Tako je bilo i kada je Sebastijan Kel odmenio Mihaela Corka na mestu sportskog direktora, a tako će, po svemu sudeći, biti i kada je u pitanju uloga prvog trenera ekipe.

Izabrane vesti

Kako su objavili turski mediji, Nuri Šahin se vraća u Dortmund i u narednih šest meseci biće pomoćnik Edinu Terziću. A, na leto će preuzeti komande od sadašnjeg šefa struke i samostalno će krenuti u vođenje crno-žutih.

Šahin je dete Dortmunda, u tri navrata je nosio dres tog kluba, a branio je i boje Real Madrida, Liverpula, Fajenorda... Trenersku karijeru započeo je u Antaliji, čiji je i sada trener. Ili bolje reći, do sada je bio njen trener, pošto je spakovao kofere i sprema se za povratak u Nemačku.

Vodeći Antaliju, Šahin je prošlu sezonu završio na sedmom mestu, a u tekućoj drži poziciju broj osam.

Kada je Edin Terzić u pitanju, pukao je njegov odnos sa igračima u svlačionici i krenule su da kolaju priče kako mu se sprema smena. Čak i da će biti novi sportski direktor. Ipak, Terzić je dobio podršku da ostane do kraja sezone, ali mu je spreman naslednik. Samo je pitanje šta će biti sa aktuelnim strategom, da li će ostati u klubu i nakon toga i na kojoj funkciji.

NOVOGODIŠNJI DŽEKPOT U MOZZARTU: Na svakih 15 minuta 30.000 dinara na klađenju uživo. Kladi se uživo!


tagovi

Nuri SahinBorusija DortmundAntalijaEdin Terzić

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara