Obnovljene januarske želje: Korvino ponovo krenuo po Aleksandra Dragovića

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.01.24. | 17:24

Sportski sektor italijanskog Lečea želi da podigne kvalitet poslednje linije tima

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović ušao je poslednjih šest meseci ugovora sa srpskim šampionom, čime je postao dodatno interesantan na fudbalskom tržištu. Nakon Bešiktaša pojavio se novi zainteresovan klub. Zapravo, radi se obnovljenom interesovanju italijanskog Lečea, odnosno tehničkog direktora Pantalea Korvina i njegovog najbližeg saradnika Stefana Trinkere, piše lokalni portal Salento news.

Nakon što je obezbedio produžetak ugovora sa defanzivnicima Valentenom Žandreom i Federikom Baskirotom, sportski sektor kluba sa stadiona Via del Mare krenuo je u potragu za igračima koji mogu da donesu donatak kvalitet ekipi, a poslednja linija će biti jedan od glavnih prioriteta.

Izabrane vesti

Korvino i Trinkera su pokušali i prošle godine da privole Zvezdinog štopera, a novi 'napad' na bivšeg austrijskog reprezentativca navodno je već otpočeo. Italijani govore o Dragovićevom iskustvu, da je odigrao 100 utakmica za Austriju, i da ima iskustvo iz Lige šamopiona sa Leverkuzenom, Bazelom, Dinamom iz Kijeva i Crvenom zvezdom. Takođe, napominju da je konkurencija i Bešiktaš.

Ipak, ostaje da se vidi kakve su namere Zvezdinog kapitena, koji nikada nije krio da mu je želja da završi karijeru u Austriji iz Beča, u kojoj je ponikao, a porodično je vezan za glavni grad Austrije u kojem su rođeni on i njegova supruga.

Dragović je u Crvenu zvezdu došao na leto 2021. godine i ispunio želju svog dede Zlativoja, a do danas je odigrao 121 utakmicu u crveno-belom dresu i postigao pet golova. Nakon odlaska Milana Borjana na pozajmicu u Slovan iz Bratislave, pred početak ove sezone poneo je i kapitensku traku kluba sa stadiona Rajko Mitić.


tagovi

Aleksandar DragovićZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara