Očajna statistika Zvezdine najskuplje investicije: Prvi gol u Grčkoj, pogodio posle osam meseci

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.02.21. | 11:14

Mateo Garsija postigao pogodak protiv Asterasa

Doveden je kao kapitalac, dostojan plasmana u Ligu šampiona. Postigao je onaj gol u Bernu, ali ispostavilo se da je Mateo Garsija jedan od najvećih promašaja u novijoj istoriji Crvene zvezde. Nije uspeo Argentinac da opravda uloženih dva miliona evra, retko je pravio razliku i u domaćim mečevima... Posle dolaska Dejana Stankovića na klupu Crvene zvezde, Garsija je izgubio status standardnog prvotimca.

Dobijao je šanse u mečevima niskog intenziteta, kao na proslavi titule protiv Proletera u junu prošle godine. Tada je postigao gol, ali je bilo jasno da za njega nema mesta na Marakani. Na kraju je posle velike sage pojačao Aris u transferu vrednom 1.300.000 evra. Prethodno je odbio ponudu Rasinga, uz obrazloženje da ne želi da se vraća u Argentinu.

Izabrane vesti

Izabrao je Aris, dobio dugoročan ugovor, ali je nastavio da se muči. Iza Matea Garsije je vrlo problematična sezona, jer na 18 mečeva u prvenstvu nije postigao gol, niti je upisao asistenciju. Redovno dobija šansu, ali je tek juče uspeo da zatrese protivničku mrežu. I to posle osam meseci posta.

Argentinac je pogodio u trijumfu protiv Asterasa u okviru Kupa Grčke, kada je iz neposredne blizine udarcem levom nogom postavio konačan rezultat. I probio barijeru.

Istina, u Arisu i dalje imaju strpljenja za njega. Tamo je pre dve godine pružao vanserijske partije i preporučio se Crvenoj zvezdi. Ali...


tagovi

Mateo Garsija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara