Komentari na vest

OCENE – PARTIZAN: Andrade još na pripremama, Menig se ugasio posle gola, Natho jedva diše

G

Gost Pera Niš

pre preko 1 godinu

Ako može da mi igramo umesto vas dajemo 5komada sigurno a vi umesto nas ne možete sigurno da primite petarrdu Salim se želim vam normalno kao i svaku normalan Srbin da prodete dalje
C

Cipiripi LE2

pre preko 1 godinu

Odlicno ste igrali, samo tako nastavite, puna podrška
P

Poljoprivrednik

pre preko 1 godinu

Pozivam sve fudbalere,strucni stab i upravu PFC da dodju kod mene i beru maline. Okanite se fudbala kada ne znate. A pizivam i onog Pantica da dodje moze barem gajbice da nosi.
V

Van Helsing

pre preko 1 godinu

Urosevic zvani S-400, pre ce centarsutom pogoditi avion nego kazneni prostor. A za svog igraca u istom da ne pominjemo. Zbog njega se zatvara vazdusni prostor u citavom gradu gde se nalazi stadion.
S

Sa sto-lica

pre preko 1 godinu

Ipak je nas trener ilija sa sto-lica
l

let lormGostm/

pre preko 1 godinu

ln 9pm
i

igor78

pre preko 1 godinu

Trenutna situacija u Partizanu je takva da prvi tim sa Stolicom na klupi ne bi mogao da dobije Zvezdin drugi tim. Ok, kod njih se lova sliva kao na traci, ali ko je kriv što nemamo ni jednog top igrača u ekipi?! Eno ih sede u loži, one dve bahate glave, otekli od pečenja
D

Delija198999

pre preko 1 godinu

Pozdrav srpski brate.Zeleo bih da ti kazem da Zvezda igra evropu vec 5godinu normalno je da ce imati para,radi sjajan posao i sto se igraca tice.A vama zelim da propadnete pozdrav.
H

Hahaha tuga

pre preko 1 godinu

Toliko o sjajnim bonusima koje imaju😂😂😂 cim krene evropa padaju u deseti plan
S

Sani Boj

pre preko 1 godinu

Zna se da ne mozemo Zvezdu da pratimo jer u nju se sliva desetine miliona evra svake godine, minusi se pokrivaju, dugovi otpisuju, ali da mi ne mozemo da pobedimo trecerazredne evropske klubove i domace ispodprosecne klubove je bruka za koju su glavni krivci Vazura, Vucelic i Stolica, sa razlikom sto ova prva dvojica to rade godinama i namerno. Posle svakog neuspeha izlaze da stupidnim objasnjenjima, ma ni reci o sopstvenoj odgovornosti, na ostavke i ne pomisljaju. Ovakve moralne nule od ljudi se moze oterati yamo na jedan nacin, fekalnim motkama. Da se to desilo u Zvezdi bezali bi glavom bez obzira, ovako ih stite oni koji su ih i doveli i misle da su nedodirljivi. Stolica je posebna prica, covek je toliiki dunster da je to nevidjeno, ekipa mu nema ni glavu ni rep, postavka i taktika diletantski, on ne zna da pripremi utakmicu ni protiv jednog tima. Partizan ima 12-13 igraca i to je to, ali tek je pocetak sezone, nisu jos umorni, a tako deluju, pa gde im je kondicija, ko je kriv. Da ne govorim da najbolji golman Lukac nekad nije ni na klupi, da mu je Sanicanin, kome su se smejali u srednjoj školi jer nije znao da potrci, standardan dok Markovic sedi na klupi, da je on insistirao na dovodjenju Filipovica i Belica koji ni u Cukarickom nije mogao da igra, da nije dovedena prava desetka i jos mnogo mnogo toga. Sa ovom upravom i ovim trenerom crno se piše i Ostoja je potpuno u pravu sto se komentara tiče, kakav takav, ali je jedini digao glas dok svi ostali cute, bruka i sramota
д

дуда

pre preko 1 godinu

Сливају се у Звезду дабоме.Неко вече добишмо још 11 милиона.Играјте ви Европу као ми па ће се и вама сливаи а не да вам свако гуз.и ко стигне .Кад смо кид сливања...прећуткујеш КК партизан и милионе а..И опет сте и ту труба
С

Стардар

pre preko 1 godinu

Тебе као да је Жељко Пантић правио😁
m

mikan_zec

pre preko 1 godinu

Moraces da predjes na antidepresive. Ipak suvise boli
T

Tirole

pre preko 1 godinu

Iritantno je jako ovolika pojava minusa na svaku iole dobonamenu kritiku. Ne podrazumevam tu ove besmislene decije komentare ali da je uprava angazovala osobe da lupaju iste u pokusaju krivljenja istine je sramotno. Cak i jako iritirajuce kao uvreda inteligencije prosecnog navijaca kluba koji istom zeli samo dobro. Ovolika kolicina minusa klubu kao takvom ne zeli apsolutno nista dobro. Mozda je trener i imao neku ideju i zamisao ali to ne opravdava njegovu nesposobnost sagledavanje situacije i mesta u kome se nalazi. Sto bi narod rekao ne mozes od svakog stofa kaput praviti. A to Stolica tvrdoglavo ne zeli sa prizna. Sto je zapravo za momentali otkaz posle samo 5 bodova od mogucih 15. To mu dodje oko 33% sto je veoma tanko. Takozvana tankosava. Pritom neka sa sobom povede i upravu koja ga je dovela.
O

Objektivac

pre preko 1 godinu

Saničanin i Vujačić najgori štoperski par koji je ikad igrao u Partizanu ono je strašno koliko ne znaju da čitaju igru i da nas i dalje kanale posle svake evropske utakmice i derbija.Klupa očajna,desetku nemamo Natko ne može da diše i završio je sa ozbiljnim fudbalom ovo je plansko uništavanje Partizana
N

NAPOLJE

pre preko 1 godinu

Kad ovi iz uprave planiraju da napuste Partizan?
R

Revans na JNA

pre preko 1 godinu

Prvi minut UPRAVA NAPOLJE....90 minut UPRAVA NAPOLJE....
G

Gost host

pre preko 1 godinu

Interesantno da niko ne spominje Filipovića. Kad ga je kamera uhvatila nakon 20 minuta utakmice, a on izdušio. Na stranu preležana korona, pa nije baba posle korone, već profesionalni sportista.
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Kakav god da je bio Filipović, on je je desnu stranu zatvorio i centrirao kod one prečke Rikarda. Jeste ga nadskočio Tomović kod prvog gola i krivica njegova je koliko i golmanova, Vujačićeva i Saničaninova. Videlo se kakva je promaja duvala kada je ušao Živković.
G

GostMisa iz Nisa

pre preko 1 godinu

A u revansu pred velikih 8000 placenih navijaca,od kojih su mozda 2000 pravi grobari od malena
K

Keba

pre preko 1 godinu

Sve se vraca, sve se placa! FKP je u kanalu u kom je Zvezda bila do pre 6-7 godina... Prizivali gasenje Zvezdi, a sad oni u vecoj dubiozi. Karma je kucka! Za dobrobit srpskog fudbala, nadam se da ce ipak proci Kiprane...kao i da ce se resiti ove nakaradne uprave... Ipak smo mi Cigani gospoda!
G

Gospode

pre preko 1 godinu

Današnja Zvezda i gospoština, ne idu u istu rečenicu. Gospoda su bili Mitić, Šekularac i ostale legende, Piksi i Juga su gospoda, a današnja uprava Zvezde se teško može tako nazvati. Na žalost, ni V&V u Partizanu ne mogu da se podvedu pod gospoda. Zeka je za njih Džems Bond u svakom pogledu.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Tako je brate!!! Bravo za komentar!!!!
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Zeku ste vi sami oterali iz kluba!!! Covek je jednostavno bio iznad kluba stavom i ponasanjem. A to kakav je Zvezda klub ne mogu da odrede Terza, Mita, ili bilo ko iz uprave. Zvezda je uvek bila, I BICE, iznad Partizana!!! To je prirodno stanje stvari. A komentar ovog zvezdasa je ultragospodski i ultrazvezdaski!!! Za vreme don Toleta nije bilo takvih vasih komentara, a sada se svi pravite naivni. Vama je jedino i oduvek bilo vazno da po svaku cenu budete bolji od Zvezde, pa makar i na pet minuta.....
b

bob.f

pre preko 1 godinu

Goreg trenara Vucelin sin nije mogao da dovede,a i kako bi kad je bio oslobodjen fizicke kulture..Ovo je sramota za Nas klub ..Vazura,Vucela,Stolica...Boze pa jel stvarno vi mislite da je njihov klub? Uprava kao i trener napolje!!!
D

Da bog da...

pre preko 1 godinu

...vam ovako bilo i narednih 50 godina,od srca vam to zelim bagro!
G

Gooxy

pre preko 1 godinu

I mi zelimo vama sudbinu vaseg KK pa da vam ime kupi hajduk iz kule na bubnju.
Z

Zorz papadubiii

pre preko 1 godinu

Vi navijaci zvezde ste najgora sorta ljudi
G

Gost123

pre preko 1 godinu

zorzpapasipu-stvarno??? Pa covek vam nije pozeleo da nestanete kao sto vi nama zelite oduvek!!!!!!! Vec vam je pozeleo da budete ono sto ste oduvek i bili, prosecan klub.....
G

Gost123

pre preko 1 godinu

alo bre ljaksonci prodjite kiprane pobedite nekoga nije uprava kriva GDE JE TAJ IGRAC OD 30 SEKUNDI
W

Warehouse G

pre preko 1 godinu

Svima ovima koji se slade krizom kroz koju Partizan neka vode svoju brigu i nek ne brinu. I ovo će proći i Andričev Venac neće više imati moć. Neka se onda jave. Bolje je i biti u krizi i žrtvovati jednu sezonu za oporavak nego unapred biti proglašavan šampionom!!! Partizan je veći id svih nas!
G

Gost ali bukvalno

pre preko 1 godinu

Od vas jeste veći, što i nije čudno...
A

Andre

pre preko 1 godinu

nije bolest sve što boli !
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

U pravu si. Kad Andricev venac izgubi moc, nece biti kk Milionera, a Boga mi nece biti ni placanja transfera, licenci... Opet cete u svoje prirodno okruzenje - drugu ligu!
M

Micko nis

pre preko 1 godinu

Ipak ste vi opozicija ovom rezimu jel dw pa vas ugnjetavaju. A ostoja je vodja opozicije pa kk je posebno nw udar
Ž

Željko ®

pre preko 1 godinu

Ako vam je to ova sezona,žrtvovana jeste ali mi nesto ne liči na oporavak.Ili možda ovu žrtvujete a sledece se oporavljate?
C

CekaSeSale

pre preko 1 godinu

Pravo rešenje je Saša Ilić. Legenda je kluba i ubrzano stiče iskustvo. Evo već je na početku karijere dostigao Stanojevića i odigrao tvrdo protiv nikad jačih Iraca. Ume i da podvikne na igrače da padnu, a to je stil igre koji se godinama neguje u NK Franja.Umesto Stolice treba dovesti Saleta Hoklicu i sve će biti rešeno:)))
Č

ČikaMirko

pre preko 1 godinu

Ako te placa Zeljko Pantic, onda i razumem, jer za pare si spreman sve. Ako nije za pare, onda si stvarno psihicki poremecena osoba.
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Da imamo golmana mi verovatno ne bismo izgubili, koliko god da je igra bila očajna. Stevanović dobar za rezervu, ali dečku falle santimetri da bi zaličio na ozbiljnog golmana. Kod prvog gola opet krenuo pa se vraćao, kao i u Nišu, da je ostao na sredini gola, možda bi nekom refleksnom reakcijom i uspeo da odbrani, ovako nije imao ni šansu. Šta tek reći za intervenciju pre drugog gola? Bunarušu koja putuje pola sata, umesto da hvata, jer oko njega nikog nije bilo, prebacuje preko prečke i pada gol posle ničim izazvanog kornera.
E

Epox76

pre preko 1 godinu

Iako se slažem sa većim delom tvog komentara,nije Stevanović dobar da bude prvi golman Partizana ta lopta balonka koja ide pod prečku po pravilu se prebacuje preko iste,ne hvata se.
G

Gost...

pre preko 1 godinu

Najjači opis mi je "Teško je razumeti njegovu ulogu na terenu"... A mogao bi da se primeni na više njih...
G

Gost4

pre preko 1 godinu

4 utakmice partizan ne zna za pobjedu. Ovo je nekj novi Partizan..
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Takav je uvek bio sem za vreme Ivice i Marice.
G

Gost-1

pre preko 1 godinu

Najsmesniji su bili komentatori Arena Sporta koji kao da su gledali neku drugu utakmicu. Samo sto nisu zapvali Partizanovu himnu!
j

jsdArena

pre preko 1 godinu

Kad su im Kiprani metnuli 2 gola oni sa arene naricu od muke ko babe narikace,oplako sam od smeha!🤣
G

Gostgg

pre preko 1 godinu

Jel to pricas za onog sa rtsa sto kad zvezda predje pola pocne da se uzbudjuje ko da se poradja
P

Poznavalac 33

pre preko 1 godinu

Trenera treba da zamenimo i komplet upravu.Bilo bi idealno da dodje Marko Nikolić ,ali nije realno u ovom trenutku.Tako da Savo Milosevic bi bio najbolja opcija.Sanicanina prodati,dovesti u vezni red Mijailovica iz Čuke,zatim dovesti krilo Čumića iz Olimpijakosa,i dovesti sjajnog štopera iz Kotrajka ,Aleksandra Radovanovića . I da pokušamo da prodjemo u Ligu Konferencija posto je Liga Evrope teško dostižna,i da pokušamo da budemo drugi u Superligi,jer to je maksimalno,zvezda ima mnogo bolji i jači tim.NIJE UVEK LAKO,ALI JE UVEK LEPO NAVIJATI ZA PARTIZAN.NAPRED PARTIZAN
P

Poznavaoce

pre preko 1 godinu

Ovo toliko nevalja da nema ni tog trenera ni te uprave koja moze da spasi ove luzere.
K

Koska 1

pre preko 1 godinu

Lepo ali izuzetno nemoguće.
G

Gost6666

pre preko 1 godinu

da dodje igrač iz Olimpijakosa u Partizan da li si ti realan pa vi dovodile sve neke crnce i eto vam vaš najbolji strelac prošle sezone nema ga nigde
K

Kompleksi

pre preko 1 godinu

Nista bez bivseg zvezdinog igraca. Sećam se kako su se radovali Stojkovicu i Ozegovicu. Ceo zivot kompleksi jugosloveni moji... Ceo zivot.
1

12335

pre preko 1 godinu

Decko,pa nije ovo FootballManager...Za pojacanja treba novac a vi ste pozajmili pare od FSS da platite dug za Holendera...
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Mislim da je dovoljno reci da je njima najbolji igrac Natho, koji jedva 45 minuta moze da izdrzi na terenu. Da li mu je slucajno palo na pamet da popravi svoju kondiciju, naavno da nije, sta ga briga. Kao navijac Zvezde, voleo bih da Stolica ostane do kraja prvenstva trener. Ali, ajde realno da pogledamo, jedva su njega nasli, svi su odbili, jer niko nece sa ovom upravom da posluje i saradjuje. Koga bi nasli da hoce da pristane?
9

987

pre preko 1 godinu

Cak je i drzavljanstvo dobio ali uzalud jer njegovo vreme je prošlo. Natho ni rekreativno vise ne moze da se bavi fudbalom. U punoj formi pola sata igranja za njega je mnogo,sreta jer je odličan tehničar. Odbrana je ocajna neuigrana. Rikardo ne Lici na sebe jalovo igra cak i protiv ovoliko prosečnog protivnika.
P

Pokerica

pre preko 1 godinu

Ja mislio Ozegovic se vratio, kad ono filipovic😆
Б

Буразери

pre preko 1 godinu

Био једном један Партизан......
D

Da dodam...

pre preko 1 godinu

osnovan u zagrebu....
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Deluje mi da bi bolje igrali da nismo doveli ova pojacanja,bolje da su omladince stavili ove sezone bili bi bolji od njih i bar bi igrali i mogli bi da ih prodamo
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Ipak je država protiv Partizana. Da ne plati licencu i dalje bi verovali da su gromada. Evropa je merilo kvaliteta a baš toga u Partizanu nema!
T

Tvrtko1

pre preko 1 godinu

Drzava te unistava,postavi svoju upravu da te urusi da zvezdi 63 miliona partizanu 14 i kad te unisti plati ti licencu da nije bas toliko providno.pa drzava vam dala gasprom na pocetku svake sezone jaci ste za 4 do 6 miliona to u nasem fudbalu nije malo.neko je to sve dobro sracunao
M

Monterooo

pre preko 1 godinu

Sve bi i licilo na nesto ali Sanicanin i Vujacic to je strasno ,nedopustivo to su igraci za Mogren,Decice,Iskru... Da tu stavis napucanog klinca iz Teleoptika a ima ih fala bogu i solidnog SLS stopera vec bi sve bilo mnogo bolje...ovako ne moze...
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

To su reprezentativci BiH i Crne Gore.
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Haoticna igra koja bode oči , siromasan jezik da se nesto sroči. Bezidejna igra , k'o s' marsa da su pali , a najgore od svega ni zelju nisu dali. Za grobara cemer , pakao i jadi Nikolicu Marko iz blata ih vadi. Ne znam sta se ceka , da se digne grobar da im Messi dodje ne bi bio dobar!
D

Dva

pre preko 1 godinu

Nato je najavio titulu na kraju prošle sezone
G

Gowt556

pre preko 1 godinu

I ja sam najavio da idem na mars ali j...,mada verujem da su meni vece sanse nego za titulu

PsyhoDelija

pre preko 1 godinu

posle poraza na Kipru,okreću se kmečanju u domacoj ligi...Ima li neki Vajld kard kao i u kosarci,posto ne mogu nista da osvoje u FK i KK 6+8 godina....Pada nam UEFA koeficijent,jedino zvezda osvetla obraz srpskog fudbala
V

Videćemo videcemo

pre preko 1 godinu

Kad odu ceferin i Lakovic...
D

Deyan X

pre preko 1 godinu

Sad zamislite npr Kangvu umesto Natha. Igrac koji odma pokaze klasu I moze da igra 100 min.
V

Vgh be

pre preko 1 godinu

Kangva 23 godine, Natho 34. Jednostavo neuporedivo. Natho je svoje odigrao, i pod Savom i pod Miloševićem, ali pod Stolicom vidiš da niko ne ume da pokaže ništa, čast Kangvi
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

koliko se sećam uprava nije nametnuta, upravu je doveo Zeka jer ga je Djura muvao sa racunima i lovom, doveo Vazuru jer je posten , rece Zeka na skuostini u Zemunelu....
S

Sojitj

pre preko 1 godinu

Cuvaju fotelje preko Stolice
T

Tz

pre preko 1 godinu

Ne zna se koje bio gori. Mada igrači nisu krivi, već oni koji su ih doveli. Ovo je njihov maksimum i tu je kraj priče.
G

Gost gost gostic

pre preko 1 godinu

I sad zamislite,ovim panjevima je montirana titula prosle godine. Zamislite ovo u kvalifikacijama za LS?!

PsyhoDelija

pre preko 1 godinu

Radnički ispao.. Čukarički ispao,partizan izgubio..Jedino Zvezda drži koeficijent i obraz Srbiji...Petostruki šampion Srbije i 6 godina zaredom Grupna faza LŠ ili LE... ima i +7 ... Pogledajte gde smo na UEFA rang listi pa onda da pričamo o sklanjalicama....
G

Golemac

pre preko 1 godinu

Pa koliko su para skrcali u zvezdu a koliko na kasicicu dobijaju drugi i bilo bi cudo da ne bude tako..
b

berson

pre preko 1 godinu

tebra partizanu je bolje da namerno gubi i unistava koef samo zato sto se zna dokle god je sotona predsednik srbije, zvezda ce biti prva, pa makar ds im otezaju ulazak u LŠ
H

Hololoo

pre preko 1 godinu

@Golemac, Zvezda je nekad prezivljavala od SMS poruka dok je Partizan osvajao titule i igrao Evropu. Velika je krivica onih koji su vodili Partizan sto nisu iskoristili taj period dominacije i stabilizovali klub, mogli su da od Partizana naprave srpski Dinamo, jer sve je islo na njihovu vodenicu, sudjenje, podrska drzave, njihov covek na celu saveza... Zvezda se okoristila vec od svoje prve sezone u LE. Govori se o nekakvoj pomoci drzave a zaboravlja se koliko je igraca Zvezda prodala, koliko novca dobije od sponzora, koliko je zaradila od konstantnog igranja i pobedjivanja u Evropi i dve LS...

PsyhoDelija

pre preko 1 godinu

@berson. Daj bre,to su decije Price...
G

Gostasdfghjkl

pre preko 1 godinu

Ima jedna prosta stvar - vama ta drzava i taj koji je vodi upumpase 60 miliona u godinu dana u kk. Isti ti su vam platili transfer pre dva meseca i placaju vam licencu godinama. Da te podsetim, Zvezdi nije bila placena licenca, a ti isti su bili na vlasti. I to su sve cinjenice! Zvezda je sama sebe ucinila dominantnom, i da ti isti koje spominjes ne ispumpavaju pare iz iste godinama, sada bismo bili na nivou Porta, minimum. I to su isto cinjenice. Kao sto je i cinjenica da je Zvezda krenula u osvajanje titula i obaranje rekorda u Evropi u ovom sastavu - Borjan - Rodic, Savic, Frimpong, Stojkovic - Donald, Srnic, Milic, Kanga, Radonjic - Boaci. A ti vidi gde su igrali ti igraci pre dolaska u Zvezdu. Borjan dosao iz Ludogoreca gde nije igrao vec bio na pozajmici u poljskoj Koroni Kielce, Stojkovic iz Minhena 1860 - treca nemacka liga, Savic iz Moldavije, Rodic iz Krila Sovjetov za koje je odigrao 16 utakmica u sezoni pre dolaska u Zvezdu, Frimpong iz Napretka, Donald iz Mordovije, Srnic iz Cuke, Milic iz subotickog Spartaka, Kanga iz Rostova gde je odigrao 17 utakmica u sezoni pre dolaska u Zvezdu, Radonjic iz Cuke, Boaci iz Latine koja je ispala u trecu ligu. I svi oni su dosli ili besplatno ili za transfer od par stotina hiljada evra. A nekoliko njih su i danas nosioci ove ekipe. Tako da nije drzava napravila ovaj tim, vec ljudi u Zvezdi uz pomoc Bozovica koji je sve dobre igrace koji su iz Rusije dosli preporucio. Sve sto se desilo posle toga je nadogradnja koja je usledila nakon dobrih rezultata u Evropi. A najveca razlika izmedju uprava Zvezde i Partizana, jer su i jedni i drugi lopovi, je ta sto su u Zvezdi ljudi koji znaju fudbal i bavili su se njime, a u Partizanovoj ne. Tako da batalite te teorije zavere, ne brani vama niko nista, cak verujem da imate mnogo jacu logistiku od Zvezde, ali dzaba kad kvalitet nemate, ni u upravi, ni na klupi, ni na terenu. I to su cinjenice!
i

igor78

pre preko 1 godinu

Čemer i jad, nema dalje šta da se doda. Od golmana do napadača
G

Glovo

pre preko 1 godinu

Pojačaće se klub ovih dana- drugu ćete pesmu pevati...sram vas bilo!!!! Podrška za ekipu, trenera i upravu!!!!
1

156

pre preko 1 godinu

Kad ispadnemo bice jos pojacanja
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

A i Andrade ne moze vecno biti na pripremama
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Pa za vas je sada pojacanje sklanjanje ovog trenera , odlazak uprave i jedno 10-15 ekstra fudbalera. Necete biti ni 5ti ove sezone.
G

Gost333

pre preko 1 godinu

Neka bolje nikoga da ne dovedu nego da dovode ovakve bogalje,i sve hoce za dzabe pa nema dzabe vise nista da valja,zvezda dala 2 milke na bukarija i evo vec im se isplatio a mi dovodimo andradea rekao im rikardo
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

KAŽITE DEDI DA JE NEREŠENO!
V

Vazi

pre preko 1 godinu

ako ce dedi biti lakše.
G

GostNezvani

pre preko 1 godinu

Ne znam kako ćemo da se izvučemo iz ove dubioze. Nije strašno što ja ne znam, nego niko u klubu ne zna. Nigde mladih, nigde naše škole, skupljeni sa livade. Mora rez da bude od vrha, prosto mora da se menja uprava. Kako misle da plaćaju radnike, igrače, vraćaju dug...kojim parama, od koga. Zvezda se ne ugasi onomad, ali Partizan hoće
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

Kristijan Belic ...""tesko je razumeti njegovu ulogu na terenu " ..haha svaka cast novinar al ja bih rekao "tesko je razumeti njegov dolazak u Partizan " ali zna se zbog cega neko ima interes da ga gurne i sutra uzme u svoj dzep. Nije ih sramota nicega
l

linoleum

pre preko 1 godinu

dok je urosevic u plastizanu ne brinem ja za nase titule...
R

Rakija11

pre preko 1 godinu

Stevanovic 4(greska kod prvog gola totoalno ne siguran kasni sa dodavanjem) Vujacic 6 nista specijalno al bolji dio stoperskog tandema,Sanicanin blagi uzas oba gola ne cuva peterac, Filipovic 5 da igra stopera bio bi dobar, Urosevic 5 nije igrao mec, Natko 5 nije postojao,Andrade 4(bez komentara) Dijabate 5(uzece kintu misli da je Ronaldo za nase uslove) Menig 7(mozda bi bilo bolje al imam osjecaj da ga ekipa nepostuje) Fejsa 5(nekad dobar igrac sad ne pokriva ni 4 kvadrata) Rikardo 6 zbog asistencije( da moze ono sto Stolica trazi od njeg igrao bi u Barsi) Tr. Stolica 2 ( ekipa od 20min nema suta sem precke Rikarda( ruku na srce slicajno) uzmjene ne zelim ni da kometarisem. Nijedan igrac sa klupe koji udje moze donjeti promjenu.. uprava napolje
G

Gostd

pre preko 1 godinu

Po meni Andrade i nije toliko los.
c

cuj nije los

pre preko 1 godinu

osvetli sliku na TV
L

Lizarazu

pre preko 1 godinu

Bas jadno i smesno sta se desava s partizanom. Lik jedva dise i hoda a kao starter i najbolji igrac
R

Realn

pre preko 1 godinu

Nametnuta uprava odradila posao fenomenalno za nalogodavca.Nije trener kriv,ovi igraci nisu za Partizan.UPRAVA NAPOLJE

cofi_pfc03

pre preko 1 godinu

Treba jos 1 stoper zadnji i ofanzivni vezni i jos jedno krilo
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

treba jedno 12,13 realno al igraca , pazi ponovicu igraca! a ne necijih kombinacija
G

Gostex

pre preko 1 godinu

treba se pozdravigi sa svim strancima, Natxio (covek ima 38 godina ) realno za ozbiljan fudbal nije, Mening , Rikardo (smesan , covek nema dribling), Patrik da se vrati na plazu da prodaje cvike, Sanicanin kriminalan, ......., ima toga jos......
В

ВСС

pre preko 1 godinu

Ви гробари кад слажете, а то је често, увек буде онако масно! Натхо има 34 а не 38 година, човек 1988. годиште!
B

Budak

pre preko 1 godinu

Jedna velika 0 svima i ekonomu 0!!!!
D

Djole030

pre preko 1 godinu

Vaši stranci ne donose kvalitet i to je velika razlika. Na klupi nema nikog da uvede. Nekad jedna od najboljih škola fudbala sad ništa. Onom vašem trenuru zabranio bi vise da nosi flašicu kao da je neki fizioterapeut. Mora se probudite inače opet svi krećemo od prvog kola u evropi.
V

Vuc

pre preko 1 godinu

Ko vas je lagao o najboljoj skoli fudbala? Gde su ti osvajaci Lige Sampiona iz vase skole?
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

Samo neko da mi objasnu ulogu Fejse i otkud da je on najbolje ocenjeni igrač?
M

MileSrbin90

pre preko 1 godinu

Vječnaja pamjat....... :D
s

srbenda 777

pre preko 1 godinu

vujačić nije zaslužio ni četvorku,sramota kako štoper Partizana startuje,postavlja se,opet bedan u skok igri
B

Basel

pre preko 1 godinu

Partizan treba novog trenera, pod hitno!
P

Panajotovic

pre preko 1 godinu

Novu upravu pre svega.
S

SmesanSi

pre preko 1 godinu

Srbin info hahaha koja si ti dijabola
D

Djooreza

pre preko 1 godinu

Bože na šta je klub spao.Poslednji put je ovakva ekipa bila kada nam je Macan Zajić bio prva violina...Tada nas je kanala spasio Ivan Tomić sa Žukom,Moreirom,Diarom,Tošićem i Jovetićem-ja nemam predstavu ko bi nas izvukao iz ove agonije...
S

Spiritus movens

pre preko 1 godinu

Ma sve je otislo u ... Delije Srbuju a svi transparenti na engleskom, ko da se stide svog jezika i cirilice.
7

777

pre preko 1 godinu

Ko vama brani da isticete Srpstvo? Inace juce su svr parole bile na Sroskom pa si verovatno nesto ruzno sanjao i haluciniras...
S

Spiritus movens

pre preko 1 godinu

Kako ga isticete? Tako sto udarne grupe nose engleske nazive. Inace sam zvezdas i gledao sam Zvezdu dok ste ti i takvi jos brljali ... po pesku.
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

O cemu ti prijatelju pricas kakve to veze ima sa porazom Partizana ko te pitao za cirilicu I transparente...

Sakur

pre preko 1 godinu

andrade je ocajan svaku utakmicu koju je odigrao
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

ja sam u prvetri njegove utakmice rekao Andrade sta , Andrade ko ?? pa sam posle odustao
I

I ovaj

pre preko 1 godinu

to nikako da shvati,nego ga uporno forsira.
T

TzT

pre preko 1 godinu

Ja sam Zvezdas, ali Joksic, mnogo realnije pise od Darijana, najiskrenije pricam.Mnogo je direktniji u kritikama.
G

Gost1234567

pre preko 1 godinu

Kritikuje u afektu, sutra će već 2-3 hvalospeva...
U

Uroa

pre preko 1 godinu

Iskreno mi je krivo za Partizan. Veliki sam zvezdaš, ali ovo sto se desava Partizanu je krajnje sramota!! Ovi su polu profesionalci. Trebali ste da im date 3 komada i 2 kuvi. Smejaliste se zvezi kad je bila u ovakvoj i goroj situaciji. Jednostavno sve se vraca
D

Djooreza

pre preko 1 godinu

Sve to ide u krug,nema bez privatizacije ništa...

pera grobar

pre preko 1 godinu

Slažem se da je rezultat očajan, ali par sitnica koje su tacne - Partizan je do 30 minuta igrao dobro, AEK se nije video. Inače su oni 81 ekipa na listi gde je partizan 67 ( Zvezda je juče igrala protiv 284 ekipe na toj istoj listi) i ona je došla iz lige šampiona - ispali od fenera. Utakmica se igrala na Kipru od 18h gde je temperatura iznad beogradskih 36, taman za 30 minuta - 4 igrača nisu prošla pripreme a Vujačić i Sanicanin kao da nisu - reprezentativci.Stolica ozbiljno luta a za ono sto on želi mu fali par igrača . Na sve to je otišao Zdjelar pa nije ni čudo što duva pozadi. Golman nije ni za pofalički. Sve u svemu - ovo je suvo zlato za našu ligu.
G

Gott

pre preko 1 godinu

Vidim i Sale Ilić izgubio kući od Sunđer Boba i St. Patrika.A zar se dobijaju ocene za Ovo.
K

Kalcopolista.

pre preko 1 godinu

PODRSKA ZA STOLICU I UPRAVU!
m

mika majstor

pre preko 1 godinu

Auuu Uroševiću,stiže ti uskoro Bukari........misli o tome...biće vežite se polećemooooo