Komentari na vest

OCENE - PARTIZAN: Petrićev debakl, Saničanin ubio crno-bele, Dijabate nestao u akciji

S

SašaPFC

pre oko 1 godinu

Šta bre pričate ovde,ovaj čovek vam je jedan od poštenijih trenera,njemu nisu svi drugi krivi osim njega,već objektivno kaže kako jeste,dok sramotni Stanoje se kleo u te igrače,pod njim su bili najbolja odbrana na svetu,a Riki najbolji napadač na svetu...doduše u parametrima naše lige dok se u derbijima i Evropi uglavnom nije video, a odbrana uvek ista,proverena uigrana,pa sa njima se Sale magiko sprda kako poželi,zamisli on pretrčava i ševi najbolju odbranu na svetu,pa jbš Mesija i Ronalda... " Čovjek je sam sebi najveći neprijatelj " Pa verovati u Stanojeva i ŽP paranoidna lupetanja i rukovoditi se njihovim paranojama priča više o tim vernicima nego o drugima...sad odbrana ne valja a prošle sezone se kleli u iste te...kunete sve crveno belo sad je Vidić Bogom dan za savez jer pljuje CZV...pa rođaci neće to na dobro ali vama prvima... Tako i mene maler tera kada se bavim drugima,a ne samim sobom ! Ajd u zdravlje i da se za početak osvestite i postanete objektivni sami prema sebi i svojoj muci,da se bavite sobom i problemom,a ne dosadašnjim glupostima, pa da se u budućnosti porvemo na zelenom tepihu časno i pošteno !!!
R

Ravni tabani

pre oko 1 godinu

Partizan nema trenera nasma treba gol a Petrič sve mirno posmatra nigde neke energije i želje za pobedom kad vidiš da nekome neide valjda praviš izmenu još nama treba gol a Petrič sanja umesto da uvede još jednog napadača došao kraj i tek tad malo živnuo i otrčo sda se grli sa trenerom Šerifa.
R

Ravni tabani

pre oko 1 godinu

Dijabate večeras ništa a Saničanina komotno da poklone u Teleoptik Petrič nula gledao i ni izmenu da uradi kad se tražio gol da pojačamo napad,
J

Ja123

pre oko 1 godinu

Sanicanina treba pod hitno u zatvor i krivicno ga goniti za namestanje....ono sto je on uradio moze samo potplacen ograc ili neko totalno bez trunke mozga.
Đ

Đukin fan

pre oko 1 godinu

Beži se u komentarima od korena problema koji sistematski godinama uništava sport u Srbiji,pre svega fudbal i košarku i to preko direktnog uticaja vlasti na uprave Zvezde i Partizana u oba najpopularnija sporta u državi!!!Dakle sve uprave Ostoja,Vucela,Vazura,Čović,Dzajic,Tvorzic ranije Kokezanija a potom u FSS i redom su postavljeni u Zvezdu i Partizan odlukom Vucica i finansiraju se od narodnog budžeta i tolerišu sve njihove muljaze,pljačke ili kršenje zakona,neplaćanje poreza itd!!!Kad mediji pocnu o tome da objavljuju istinu a navijači kojih je na milione puste niz vodu plaćene krimi tifoze i šipka biznismene pocece da se menja situacija na bolje!!!Na Siciliji Palermo,Katanija klubovi u sredini kolevke mafije nisu protocni bojleri za pare Belivuku i Principima ili Ultrakopu i ekipi sasvim svejedno!!Cak je i onaj nesretni Andjus o tim receptima Vucica govorio pre 4-5 godina no bilo aktuelno neko vreme,bez reakcija i proslo.Sve ostalo,paljevine puna Arena ili Pionir i prazne tribune Rajka i JNA a puni džepovi upravama biće rezultat sporta u Srbiji!!!
G

GostApotekar

pre oko 1 godinu

Jel tebi dobro? Tvoji su igrali Zvezda nije, znači komentarišeš tvoje i ocene omašio si temu. Kad čitam šta pišeš dolazim do zaključka da je ljudska glupost nepresušni resurs. Svrati slobodno u apoteku imam nešto za tebe.
M

Mokijano

pre oko 1 godinu

To je to
t

to je to konačno

pre oko 1 godinu

E ovo je komentar koji ima smisla, koji je objasnio sve ono što nam je na srcu leži, a ne govorimo to, neki iz straha, ili koristi mada od takvih je teško šta očekivati, a nekima je zabranjeno pa nemaju gde. Svi znamo da je sve ovo šarena laža prepuna samo hvalospeva po tabloidima o boljem životu, da smo tigar ekonomski itd, a istina je i kada se uradi nešto Ok, bez knjižice partijske ne može ništa da se dobije. Sve znamo ali i trpimo kao da je ovo tuđa zemlja da nema tu naše dece koja ostaju posle nas. A neće se promeniti ništa dok mi to ne uradimo, Pojedincima uglavnom ovako već spomenutim i komporomitivanim, to je matrica da ne mogu da otkažu poslušnost otprilike kao i da slušaju bez pogovora, takvi se bogate, i to gledamo, najgori lepo žive a narod je sve u većim mukama, na sve to ponižen je skoro do kraja ali i kao se neko pobuni ide zaplašivanje. Pozitivno je ovde što Mozart je jedan od retkih, da ne kažemo sportskih portala možda jedini koji puštaju ovu vrstu komentara, deluje da sada nema cenzure. To je za svaku pohvalu Mozartu ali isto tako evo vodimo da je počelo i realnije ocenjivanje igrača ali i trenera, uprave naravno kada nije zaslužila ništa lepo da se keže naprotiv. Neko će reći da je sve to zbog izbora i Ostoje koji treba da dođe na mesto ove uprave. I da je to razlog nema veze jer se vodo da ova uprava treba da leti smesta nikada nije trebalo da dođu ovde gde su sada. Nadam se da ce Mozart samo krenuti jače ne da kritikuje i staje na nečiju stranu, nego da budu realni, kada je za pohvalu treba da kažu, a ima i oko fudbala dosta boljih stvari nego što je nekada bilo, ali mnogo toga je lošeg i to treba da se napiše i mora da se zna.
D

Dzimi 89

pre oko 1 godinu

Sta je sa Koloradom pa pocne pravi cirkus pitam za druga.
C

CaleB pravi

pre oko 1 godinu

Da je Zvezda ono sto treba da bude - morala bi da petardira ovakav Partizan u predstojecem derbiju....ali to se nece desiti, jer ni moja Zvezda nije kako treba. I jedni i drugi igraju neki antifudbal, i ne zna se ko je grdji.
A

Albert Nadj

pre oko 1 godinu

Ovo je bruka i sramota ko sve igra u Partizanu,rasterati ove crnce pustiti decu da igraju plus jos Fejsa,Pantic,Filipovic,Markovic odma ih poslati da igraju u Teleoptik jel boljih igraca ima u srpskoj ligi nego sto oni igraju.
d

desni bek

pre oko 1 godinu

Sve se slažem! Samo može tu filipović da ostane, solidno igrao sinoć. Rikardo, Dijabate, Natho, Urošević. Ostalo iz škole neka igra. I ćao svim ostalima. Golman mora hitno da se nađe. Popović je mnogo kilav, te dobar pa onda ide obavezno kiks pa tako već 2 godine..
G

Gost-PP

pre oko 1 godinu

Eto, izbaksuzirali ste onom prethodnom objavom, da Partizan ne gubi posle 0:1, kao što sam i rekao.BRAVO GOSPODO
C

CaleB pravi

pre oko 1 godinu

Jel' ti to ozbiljno ?? Ko sve ostavlja ovde komentare, majko mila, ccccc....
М

Ма да

pre oko 1 godinu

Сигурно је проблем до једне вести који су написали новинари овог сајта, да није тако ми би смо освојили ЛК...
I

Ima Boga

pre oko 1 godinu

Godinu dana se smejase Zvezdi i likovase ovde u hiljadama poruka,kad ono po ko zna kojo put po redu prc milojka,Karma im vrati istom merom pa pukose i oni od "amaterskog" Serifa koji je na nivou Cukarickog kako su ono pisali godinu dana ovde...
c

cao cao

pre oko 1 godinu

cist dokaz da je Petric indijanac od trenera. i da je onih 10ak dana i pobede nad kelnom i nicom bio momentum, atmosfera u tom trenutku. covek kad prica,sam sebe ne razume
s

sax

pre oko 1 godinu

ide na bolje ... moze se očekivati poraz od Čuke i Tsc o 2:0 ili još bolje 1:0 ...ima pomaka. ...
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 godinu

Jedino mogu da razumem ukoliko su prodali utakmicu. Nerealno je da u prvih 20 minuta lopta ide kao po bilijarskom stilu, iskreiras par prelepih kontri, i onda nakon toga nestanes u vidu magle sa terena. Sanicanin kao da je namerno igrao rukom, ja takav potez nisam nikada video, totalno neobjasnjivo... Izmena Traore umesto Pantica, nemam reci... Sramota, uprava napolje!
D

Direwolf

pre oko 1 godinu

Окрећемо се обавезама на сплавовима...
O

OSVRT

pre oko 1 godinu

Sani, tebra, Branislav Trajković je danas ponosan na tebe...
b

brine

pre oko 1 godinu

Zna se tko je šerif u bg -ZVEZDA
1

1984.

pre oko 1 godinu

Evo skoro 30 godina idem na JNA, gledam nekih 9,10 utakmica uzivo po sezoni. I moram da kažem da je ova generacija ubedljivo najslabija. Štoperi i zadnji vezni igrači su blago rečeno OČAJNI!!
S

SašaPFC

pre oko 1 godinu

šra bre pričaš,Stanoje se kleo u te igrače,pod njim su bili najbolja odbrana na svetu,a Riki najbolji napadač na svetu...doduše u parametrima naše lige dok se u derbijima i Evropi uglavnom nije video, a odbrana uvek ista,proverena uigrana,pa sa.njima se Sale magiko sprda kako poželi,zamisli on pretrčava i ševi najbolju odbranu na svetu,pa jbš Mesija i Ronalda... " Čovjek je sam sebi najveći neprijatelj " Pa verovati u Stanojeva i ŽP paranoidna lupetanja i rukovoditi se njime priča više o.tim vernicima nego o drugima...sad odbrana ne valja a prošle sezone se kleli u iste te...kunete sve crveno belo sad je Vidić Bogom dan za savez jer pljuje CZV...pa rođaci neće to na dobro ali vama prvima... Tako i mene maler tera kada se bavim drugima,a ne samim sobom !
L

Ljubovija

pre oko 1 godinu

Sezona zavrsena u februaru,dovoljno govori taj podatak.Uprava lepo da podnese ostavke i da se krene sa izborom nove.Sada je prilika da Ilic,Stjepanovic,Bazdar,Petkovic i Jevremovic dobiju dobru sansu i da se vidi na koliko se na njih moze racunati pre svega u narednoj a onda i za sezone koje tek dolaze,savrsena je prlika za to kada titulu ne mozes da osvojis a LK se zavrsila.Isforsirati omladince pa videti.A na leto odraditi dobar prelazni rok
О

Овај коментар

pre oko 1 godinu

Овакав тип коментара читам већ годинама уназад. Као сада треба сменити управу, довести доброг тренера, одрадити добар прелазни рок, гурати младе и талентоване играче итд. и тако већ годинама уназад Људи, јуче сам био на утакмици и први пут после много али много година, када је судија свирао крај, људи су напустили стадион без иједног коментара. Није било пљувања, псовања, није било ломљења столица итд. Делује ми да је и навијачима Партизана свеједно шта ће се десити на нашим клубом. О јучерашњем протесту не вреди трошити речи...
s

sb

pre oko 1 godinu

Istina! Dok sam čekao na izlazu nakon utakmice ni jedan komentar nisam čuo. Primiš u zadnjem minutu prvog poluvremena pa u prvim minutima drugog, uz onakav penal, nema tu šta da se kaže.
B

Bg

pre oko 1 godinu

U bilo kom sportu postoji nesto sto je veoma vidljivo, trener koji nema znanje ima strah, u slucaju petrica to je i vise nego ocigledno
u

uytreas

pre oko 1 godinu

Dal je onaj zemljak iz Kolubije "sti se tresla Humska kad je potpisivao" nar takoav je bio naslov
D

Dragan Nezmija

pre oko 1 godinu

Bez zlonamernosti ali zar nije pisano prosle nedelje kako je Sveta Markovic doktorirao skoro? Sad kazu najgore prolece u karijeri?
G

Gostovic

pre oko 1 godinu

Vrati se djuro sve ti je oprosteno
S

Serifovic Fenerizan

pre oko 1 godinu

Bogami popravljate se iz dana u dan, Fejnord 8 komada,Mladost 4.kom,Serif samo 3.kom... ide na bolje,smanjuje se,ne brinite sve je OK samo nastavite tako!👍
K

Kalcopolista.

pre oko 1 godinu

PODRSKA ZA UPRAVU U INAT SVIM DUSMANIMA!
U

Ugura...

pre oko 1 godinu

...vam i Serif i Gudura, masala...🤣👍
T

Tooole

pre oko 1 godinu

Pa zar nije Markovic doktorirao protiv Serifa. Dosta vise zavaravanja, od cele postave samo Rikardo vredi dres Partizana, svi klinci sto se guraju nisu dostojni kluba.
m

mačva šabac 1919

pre oko 1 godinu

Sveukupna ocena jedna ogromna NULA i anti fudbal...UPRAVA NAPOLJE,UPRAVA NAPOLJE
B

Belic i pantic medju bolje ocenjenima?

pre oko 1 godinu

Belic i pantic medju bolje ocenjenima?
D

Deyan X

pre oko 1 godinu

Trcali su :-)
J

Jan

pre oko 1 godinu

A pre neki dan kad ste pisali gluposti o Markoviću, kad sam komentarisao da je dečko zalutao u ozbiljan fudbal dobio sam minuse
P

Partizan u vječnost

pre oko 1 godinu

Budi realan, dečko uopšte nije zalutao, baš je došao na pravo mjesto za njegove kvalitete i uklopio se u ostatak tima.
G

Gostić

pre oko 1 godinu

Ovo je poslednja prilika za Partizan. Sad je vreme za presek, od uprave do trenera, a kad dođe leto bgm i za podosta igrača. Kalibar Partizana su Gomeš i Pantić, uz boljeg trenera možda još par njih može da proigra. Evropa je završena, titula izgubljena, drugo mesto, ugroženo ako se ovako nastavi. Ako ova uprava i trener ostanu, Partizan će samo još više da potone, potrošiće vreme koje ionako nema. Pa sve i da najveći zvezdaš dođe na čelo kluba časnije i poštenije bi vodio klub, nešto bi napravio kako valja. Kako ih nije stid svih onih navijača i ljudi koji iskreno vole klub? Zvezdaš sam, uvek volim da podbadam, ali ovo nije više ni za podbadanje, meni je žao svih iskrenih i objektivnih navijača koji krivicu ne traže u drugima, nego vide šta se dešava u njihovom klubu. Nije sportski da se posle svega ovog proziva bilo ko. Oterajte upravu, promenite trenera, do leta neka se dokazuju kod novog. Imate tolike legende kluba, siguran sam da bi se neko prihvatio posla. A na leto, morate da se otvorite, dovedete par domaćih igrača, pa da se nečemu nadate. Koliko sam razumeo, LE je zagarantovana, a tu de ipak uzimaju neke ozbiljnije pare. Sportski pozdrav.
Ч

Чика

pre oko 1 godinu

Недо Бог да им звездаш дође на чело, па и Звезду упропастише!
g

gušavac

pre oko 1 godinu

Tim jeste krš, ali je trener još veći krš, a uprava najveći. Svaka ekipa, koliko god u kanalu bila, sa 2-3 dobra pojačanja totalno promeni sliku od gubitničke do pobedničke. Tako možemo i mi, ali ne vredi kockati tim kad na klupi sede ljudi koji nemaju dodira sa trenerskim strukom, Šamroje, Stolica, Gordan. Sve crnje od crnjeg.
G

Gost007

pre oko 1 godinu

Par igrača u Partizanu su baš nabeđeni, a u suštini naša liga im je plafon karijere. Konkretno golman, oba štopera, a levi bek je tek posebna priča. Sve u svemu tim koji treba potpuno renovirati. Pišem ovo kao zvezdin navijač. Sa ovako lošim Partizanom ni mi nećemo daleko. Potrebna je konkurencija u ligi. Partizan je trenutno amaterski tim.
G

Gostttttt

pre oko 1 godinu

Mi smo strasni sa Srnićem, Gobeljićem, Milunovićem, Pešićem, Rakonjcem, Rodićem, Borjanom. Dom penzionera. Od pomenutih Gobeljić, Rodić, Srnić nikako ponude od drugih klubova da dobiju. PRIVATIZACIJA! NOVI STADIONI, INFRASTRUKTURA, ORGANIZACIJA FSS, ČISTKA!
R

RangoNS

pre oko 1 godinu

Nemam volju da pratim Partizan ove sezone, ali jesam prethodnih. Urosevic je bio jedan od najboljih igraca i zasluzuje da bude u ovakvom klubu, barem za rotaciju, uz kvalitetnijeg beka. Ogranicen je tehnicki, ali fizicki je besprekoran. Cinjenica da je dopustio takvo ponasanje sebi, sto nije tokom svih godina, govori da je ova sezona do sada najlosija sto se tice odnosa uprave prema igracima.
1

105

pre oko 1 godinu

Ostoja minira ovu upravu, plaća igrače da bojkotuju trenera!!!
G

Gost111

pre oko 1 godinu

skolsko primer namestene utakmice
b

batabane

pre oko 1 godinu

Popovic:izgleda da i dalje mnogi misle da je golman za Partizan,ali daleko je on od toga.On brani sigurno svaku desetu utakmicu.Da ima bolje postavljanje,pracenje utakmice i kretanje nebi primio ni drugi ni treci gol.Ubedjen sam da bi svaki prosecni prvoligaski golman skibuo oba suta.Nisam samo ja pisao zimus u prelaznom roku da Partizanu treba novi startni golman.Mnogi su to pisali. Filipovic:niti smrdi niti mirise,nije los,ali je nekako trom,i morao je Petric u drugo pluvreme da ga zameni sa Zivkovicem. Urosevic:to je to.Veceras i on slab,ali generalno dobar l.bek. S.Markovic:za neku rezervnu rotaciju,ok Ali daleko od vrhunskog stopera. Sanicanin:slab igrac,ne vredi,možda neka treca rezerva ,ali,ne vredi. Belic:nije veceras odigrao nista posebno,ali igrac sa tempom,agresivnoscu,i nije ni bio los.Sve u svemu igrac na koga se moze racunati u rotaciji na z.veznom. Fejsa:igrac koji ne doprinosi ,ali mnogo odnosi Partizanu.Uvek je kriv za po neki gol.Dzaba mnogi ovde pisu da nije ni za klupu Partizana,kad ovi unistavaci Partizana to ne vide. Pantic:nije toliko ni los bio,koliko nije imao utakmice u nogama.Jos ga Petric uigrava na krilo,i onda bude tako kako je. Dijabate:ispod svog nivoa Rikardo:takodje malo ispod svog nivoa. Menig:malo bolji nego u predhodnim utakmicama,ali mora i on bolje. Petric:nula,nista,uz upravu najveci krivac.Zbog guranja Fejse,sto nisu dovedeni startni ,golman,vrhunski stoper,jos jedno bolje krilo(Hazizu),i rezervni spic,jer ne verujem da je Pavlovic na tom nivou.
h

hgf

pre oko 1 godinu

Sramota velika sramota jest da fudbaleri poput Sanicanina zive od fudbala...prosto je nevjerojatno da lik igra fudbal i da zubi od toga...tko je lud da ga plati i jedan evro
R

Rade Chelsea

pre oko 1 godinu

Uvališe nam cigani priču, da su zainteresovani za njega, a ovi naši dunsteri odmah potrčaše da ga potpišu. Dečko je totalna neznalica. Vojvodina je plafon za njega!
M

Manolas

pre oko 1 godinu

Zvezda da ne trazi krilo i spica po evropi kad moze da otme iz komsiluka Rikarda i Dijabatea, ionako ce da bjeze na kraj sezone.
G

Gost е

pre oko 1 godinu

А шта Дијабате да ради у Звезди, да носи опрему? Човек у нашој лиги дао један гол а игра у нападу.
Ž

Željko Pantić

pre oko 1 godinu

Ne svaljujte krivicu na Petrića. To je jedan dobar čovek i skroman trener. Ovo je malo ispod maksimuma od ovog limitiranog tima. Partizan je slab, ne samo ove sezone, veći nekoliko sezona pre. Uprava kluba, sportski direktor ... tu treba tražiti krivce. Ne u treneru i igračima. Oni su takvi, kakvi su, bolje ne mogu. Ko je selektirao ekipu godinama unazad, to je pitanje.

Ivica Gasic

pre oko 1 godinu

Hajde prestani se sprdati. Petrič nije kvalitet ni za nekog pomoćnog trenera u Trajalu ili IMT-u, a kamoli da vodi neku ekipu u evropskim takmičenjima.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Ne lupaj, molim te. Ne svaljujte krivicu na Petrica??? Nije on sam kriv za sve, naravno – mislim, ako pricamo cjelokupno o stanju u Partizanu, tu se zna ko je najveci krivac. To je uprava, tu nema price. – ali jesi li ti uopste gledao danasnju utakmicu? Jesi li vidio nacin na koji je covjek vodio utakmicu, kad je i kakve izmjene radio, na koji nacin pokusavao da dodje do gola u drugom poluvremenu? Pa, ko je kriv za danasnji poraz ako ne on, covjece?! Imas 1:0 iz prve utakmice i 1:0 poslije prvih 20 minuta danasnje utakmice i ti ne znas da zatvoris utakmicu i mirno ju privedes kraju? Pa, covjece, ako to ne znas, onda znas da o trenerskom poslu nemas apsolutno nikakvog pojma. Daj krstenom treneru tu situaciju (1:0 iz prve utakmice plus 1:0 u drugoj utakmici koja se pritom jos igra na tvom terenu) i vidjeces hocemo li i dalje izgubiti. Pa, znaci, nema sanse da je Serif ovo trebao da preokrene na 3:1, o cemu pricas?
G

Gost13

pre oko 1 godinu

Što li ne pustite ono dete da igra štopera nije gori od ove dvojice sigurno. E moji Grobari.
G

Gost ozb

pre oko 1 godinu

Nije debakl - toliko on može da dobaci i to je to
A

Alessandro

pre oko 1 godinu

Saničanin čovek odluke, svojom glupošću preokrenuo tok utakmice. Kada ovi nisu znali kako da pronadju put do gola on im je pomogao da se podignu. Pre tog momenta su bili skoro pa gotovi. Ima i Partizan svog Gobeljića (Vujačić u prvoj utakmici) i Srnića (Saničanin u drugoj).
m

monteroo

pre oko 1 godinu

Sanicanin Urosevic Dacica Pantic pa oni ne bi smeli da probaju ali ni da pomisle nista jace od vozdovca,rada,lucana....to je taj neki jaci amaterizam...
o

omg

pre oko 1 godinu

Cuj ovog, kaze izveo pantica na 3-1,pa taj pantic nije trebao ni da bude u ekipi,kao ni fejsa ni sanicanin
s

sta pricas Vujadine

pre oko 1 godinu

Čovece šta pričas, izbacio Pantica da stavi Traorea al tad izbacio i Fejsu da ubaci Bazdara..kako perfidno spinujete..idi pisi vesti o zvezdi molim te
G

Gost009

pre oko 1 godinu

To druze to je taj mentalitet izbaci veznog da ubacis zadnjeg veznog na 1:3 nemoj slucajno sa dva spica. Propast
G

Gostic

pre oko 1 godinu

Brate mili, što češće gledam, samo da sam fizički pripremljen, evo od pola njih bih bolji bio. Majko mila šta oni rade. Pojedini...
a

ajoj.

pre oko 1 godinu

Igraci poput Fejse, Belica, Markovica nisu ni za nasu drugu ligu trenutno. Sanicanina ne vredi ni komentarisati, decko ne zna gde udara, kao ni 90% odbrane. Urosevic postao toliko iritantan posle prethodne utakmice u prvenstvu gde se unosi sudiji u facu i psuje ga, kad su doziveli da takav igrac ( bez mozga ) bude kapiten sta onda ocekivati od drugih igraca? Ovaj Partizan moze ocigledno da trpa ko stigne, sem Zvezde koja ne moze da da vise od jednog gola.
L

Lady

pre oko 1 godinu

Na nivou cele sezone do sada osim Urosevica, Rikarda, Dijabatea ostali nista...velika nula! Desni bekovi, nema ih, stoperi normalni nema ih, zadnji vezni katastrofa, Traore mozda jos i moze da bude koristan. Leva krila nista...
L

Lady

pre oko 1 godinu

Na nivou cele sezone do sada osim Urosevica, Rikarda, Dijabatea ostali nista...velika nula! Desni bekovi, nema ih, stoperi normalni nema ih, zadnji vezni katastrofa, Traore mozda jos i moze da bude koristan. Leva krila nista...
P

PFĆ

pre oko 1 godinu

Sheriff uhapsio ove indijance
S

Stelea

pre oko 1 godinu

Petricu, hvala ti sto si nas u trenutku preuzimanja podigao, ali ovaj debakl je tvoj. Nista niste radili na priprema, igra je unazadjena. Bez Natha, nema ko da poveze. Pantic veciti talenat, mada ja nikad nisam video nista od njega. Ne moze on da bude kreator. Jedino Natho moze, ali je prespor za utakmice jakog tempa. Jedino sto vredi to su Dijabate i Rikardo. Menigu uvek nesto malo fali. Traore moze da bude koristan, svakako bolji od Fejse, Belica... Generalno 80% tima nije ni srpskoligaskog nivoa. Sad, uprava mora da ode, da dodju novi ljudi, postave ambicioznog, perspektivnog trenera, koji ce gurati decu da igraju i praviti okosnicu za kvalifikacije za LS na leto.
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

A da zovnemo Uroševića u reprezentaciju? Ovde nam dve godine tupe da nam takav tip igrača fali
f

fora

pre oko 1 godinu

Ocene, čega??
G

Gost Pana

pre oko 1 godinu

Dovedite Stolicu,mozda je ipak bolji.
C

Coban

pre oko 1 godinu

Cak bi i debeli vazura bolje odigrao, iako u zivotu nije sutnuo loptu dva puta
J

Jasar

pre oko 1 godinu

Nema veze i ove sezone osvojili kitulu ali sad ranije nego prosle sezone hahaha
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Радиша Илић-Миљковић -Гогуа-Тозо Марковић- Урошевић-Лоло Цмиљанић-Зеко Јојић-Траоре-и горе у навали Маркец-Шћепа-Лазевски. Тренерска комисија Петрић-Пискавац-Љубинко да каже репстација Друловић. Стандардно 500-600 гледалаца.
C

Coban

pre oko 1 godinu

Tesko reci ko je ovde naj naj mutaviji. To je sve nesposobno
D

Dexaman

pre oko 1 godinu

Šta pričati kad su svi koji prate fudbal i Partizan i pritom su realni odavno konstatovali da je Petrić NULA od trenera!!! Igrači poput Saničanina nisu dostojni dresa kluba, a ne znam ni čemu služe Jović, Filipović, Belić, Fejsa, ali i mnogi drugi...Tuga, čemer, jad...