OCENE - TSC: Veljko Ilić sprečio epsku katastrofu, Đorđević ponovo grešio, desna strana bila kritična

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.11.23. | 23:16

Kompletna odbrana poklekla, napad odsečen, Lazetić bez rešenja

Retko ko je od Topolčana zaslužio prelaznu ocenu. Pogledajte kako smo videli njihov učinak.

Izabrane vesti

Veljko IlićGolman
Za razliku od prethodnog duela dosta popravio utisak, što zvuči neverovatno ako se uzme u obzir rezultat. U uvodnim momentima meča kada je nemački tim kidisao na njegov gol branio i vadio sve iz gola što je ka njemu upućeno. Nije krivac za pogotke, pored brojnih intervencija i gospodario vazduhom u sopstvenom kaznenom prostoru. Svojim odbranama sprečio katastrofu, ako se poraz od pet golova razlike ne računa u to. Pošto nije mogao sve da obrani, na kraju je završio meč sa pet golova iza svojih leđa.
Ocena
6
Jovan VlalukinOdbrana
do 46. - Odmah na početku komplikovao na ivici kaznenog prostora i umalo da to košta njegovu ekipu gola. Čak osam izgubljenih lopti u prvom delu, i veliki problem da se zaustavi leva strana navale Frajburga predvođena Vajshauptom. Bledo izdanje mladog desnog beka koji je dobio priliku ispred iskusnijeg Miloša Cvetkovića, zbog čega je i zamenjen odmah na poluvremenu.
Ocena
5
Mateja ĐorđevićOdbrana
Kod prvog gola dodao loptu u noge protivniku posle čega se desila akcija za vodeći pogodak Frajburga. Zatim kod trećeg oklevao sa loptom pred sopstvenim golom i dozvolio Vajshauptu da zatrese mrežu Veljka Ilića. Na žalost, nova očajna partija mladog defanzivca u Evropi ove sezone.
Ocena
5
Nemanja StojićOdbrana
Od kompletne odbrane jedini uz Veljka Ilića bio konstantan, nije grešio, izbijao loptu, uklizavao, stizao i da izađe napred da pomogne u skoku i organizaciji napada. Ipak, bled utisak ostavila je kompletna odbrana Topolčana zbog načina na koji je primila golove i činjenice da je prvi put posle četiri pogotka od Brage morala da vadi loptu iz mreže veći broj puta.
Ocena
5.5
Goran AntonićOdbrana
do 73 - Dobro branio sopstveni kazneni prostor ali posustao u nastavku kao i ostatak saigrača u defanzivi. Gorak ukus ostaće u ustima kapitena vicešampiona Srbije jer im je još jednom predstavnik Nemačke pravio mnogo muke i uspeo da im napuni mrežu.
Ocena
5
Nemanja PetrovićOdbrana
Loše započeo meč pa popravio utisak u nastavku ali ponovo posustao kada je nemačka ekipa osvežila napad. Tada je krenuo proboj i po levoj strani koji iskusni levi bik nije uspeo da zaustavi, zajedno sa svim ostalim igračima odbrane Topolčana.
Ocena
5
Nikola KuveljićVezni
do 46. - Nesiguran u određenim momentima, bežala mu je lopta, nije stizao na nju, držao je previše vremena u nogama, što su igrači nemačkog tima sve znali da iskoriste presingom i skraćivanjem prostora. Izašao odmah posle prvih 45 minuta zbog svega navedenog ali i da bi se pojačala ofanziva.
Ocena
5.5
Miloš VulićVezni
Pokušavao da poveže odbranu i napad, ali bio pod stalnim pritiskom protivničkih igrača. Pored toga ipak uspeo da iščupa par dobrih lopti za svoj tim i prosledi ih ka napred.
Ocena
6
Ifet ĐakovacVezni
DO 66 - Pokušavao da uradi nešto u napadu kada je imao priliku, da povuče loptu ka napred. Pošto se njegov tim pretežno branio u prvom poluvremenu morao i da se posveti defanzivi.
Ocena
6
Saša JovanovićNapad
do 66 - Pretrčao kilometre kao i obično, ali više vijajući protivničke igrače nego noseći loptu ka napred. Uspeo da iskontroliše nekolicinu lopti ali često usamljen u vrhu napada, iznudio par korisnih faulova.
Ocena
6
Uroš MilovanovićNapad
Zamišljen kao target men, da skuplja visoke lopte i prosledi ih saigračima ali od toga nije bilo skoro ničega, tako da je mladi centarfor na svom debiju u Ligi Evrope ostavio lošiji utisak.
Ocena
5.5
Josip ČalušićOdbrana
OD 46 - Ušao na poluvremenu jer je Đorđević pomeren na desnu stranu. Delovalo da je pojačao odbranu ali se utopio u sivilo kompletne defanzive viceprvaka Srbije i dozvolio potop i najteži poraz TSC-a u istoriji evropskih takmičenja.
Ocena
5
Aleksandar ĆirkovićNapad
do 46 - Uveden na poluvremenu da pojača ofanzivu, odmah ušao u šansu i samo je fantastična odbrana Atubole sprečila mladog krilnog napadača da postigne prvenac u evropskim takmičenjima. I druga najbolja šansa za njegov tim je išla preko njega, ali je još jednom propustio dobru priliku za pogodak.
Ocena
6
Milan RadinVezni
od 66 - Uspeo da unese koliko toliko reda i mira u vezni red, imao nekoliko korisnih lopti, od kojih je jedna stigla na nogu Ćirkovića i umalo završila u golu Frajburga.
Ocena
6
Miloš PantovićVezni
od 66 - Odsečen i dobro pokriven, te nije stigao da prikaže mnogo, ali ni da nađe prostor za sebe.
Ocena
5.5
Miloš CvetkovićOdbrana
Vadio kestenje iz vatre po desnoj strani gde je TSC imao najviše problema večeras, ali nije dao veći doprinos odbrani sopstvenog gola.
Ocena
5.5
Žarko LazetićTrener
Najavio da se njegov tim dobro brani timski i pokušao da taktikom iz nekih prethodnih utakmica ostvari dobar rezultat. Ipak, Frajburg je održao fudbalsku lekciju mladom stručnjaku, čiji tim nije uputio niti jedan udarac ka golu nemačkog tima u prvom poluvremenu. Obistinile su se njegove reči da je Bundesligaš najorganizovaniji tim u grupi jer je baš protiv njih klub iz Bačke Topole odigrao najlošiji meč do sada u grupnoj fazi Lige Evrope. Promenio čak trojicu igrača na poziciji desnog beka gde je Frajburg pravio najviše problema TSC-u večeras. Nije pronašao rešenje da na bilo koji način ukroti protivnika u bilo kom segmentu igre.
Ocena
5



tagovi

oceneVanja IlićMilan RadinJovan VlalukinNemanja StojićNemanja PetrovićIfet ĐakovacMiloš VulićSaša JovanovićUroš Milovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara