Komentari na vest

OCENE - ZVEZDA: Kataijeva frustracija, Pičini namirisan kao slaba karika

s

serMudro

pre oko 2 godine

"Možda je Milan Pavkov,mogao da dobije koji minut više..." Komšu obožavam ali kad je ovako beživotan,kad uđe i stoji i gleda,kad svaki momenat na terenu van igre,kad daje onakve povratne pasove, promaśi za 5metara saigrača,pa natera ceo tim,osim sebe samoga, u 80' da pun sprint rade iz prptivničkog u svoj kazneni prpstor...taj i takav Milan je dobio i previše minuta,a i onaj uz desnu aut liniju,sve dobro i onda kao da prvi put u životu dodiruje loptu nogom povratna nigde i nikome uprkos dvojici odlično postavljenim i otvorenkm u tom.minutu... Pamtiću i Kataiev sprint u oba smera u 80'...Mićka,Kangu,Sanoga,Dragovića,Rodu,Pićinija,Ohija kako ginu bijući se sa fizički dominantnijim protivnikom ali ne odustaju ni sekunde... Očekivao sam dobru igru,tvrdio da se nećemo obrukati i nismo dobro igrali,igrali amo odlično i nismo se obrukali,nije im svejedno,a neće im ni biti,u ka ki ć e se... Žao mi je požrtvovanog Srnića koji je gurnut gde biti ne može,znalo se da će dominirati duel igra,a on je u tom najtanji,Erakovića i nije,ili nek nauči ili nek otpadne...Bokija koji je sve što je do njega uradio kako treba a primio 3komada... Neće im biti lepo,a ni lako na Rajku...nadam se i oĉekujem standardnu 4141 i razvaljivanje (Borjan,Pićini,Erak,Drago,Roda,Sanogo,Ben,Kanga,Mićko,Katai,Ohi)...
Г

Гишка заборавио шифру

pre oko 2 godine

Мислим да се сви слажу да резултат није реалан и да смо били бар 'егал' са њима, а мени се чини да смо ипак имали више шанси од њих... Да друге стране, сви дижу њиховог голмана нешто у небо, а човек примио 3 лагана гола. Синоћ смо имали 5 голова у џепу, без претеривања. И сад само због резултата свима залепити петице, није ли глупо и додатна неправда према играчима, којима сигурно није лако после оноликог недостатка среће синоћ?
s

serMudro

pre oko 2 godine

Upravo tako,bar po ocenu-dve više !
З

Зоки 1914

pre oko 2 godine

Штета,нисте се гани обрукали,играли сте солидно,али фудбал вам је као и живот-све се врати,тако да пишите и даље саопштења и држите лице са потернице у клубу и даље,а он дебело пуни конто у банкама.Видите само ко вам игра,Ераковић,онај жабар на беку,Срнић........
D

Delija Istok

pre oko 2 godine

Ljudi ovde pišu da su brži od nas, da imaju više snage a oni nam davali golove iz postavljenih prekida. Ono što zameram je što smo zaigrali njihov fudbal sa previše lopte u vazduhu. Čim smo u 2 pol spustili loptu na zemlju imali smo posed i loptu. Katai je fudbaler kakav se retko rađa ali prosto bode oči koliko nema snage od 60 min. Šteta za juče ali nije sve izgubljeno. Možda i sa Ohijem i Pavkovom od starta u revanšu.
s

serMudro

pre oko 2 godine

Ajde pogledaj snimak utakmice,pošto vidim da je nisi gledao,pri tom izbroj koliko je Katai imao duela,vraćanja u svoj kazneni,trčanja koliko hoćeš,sprinteve i posle 80'...kapiram mišljenje,ali ne kapiram čemu izvrtanje,čovek nije stao do izmene !
А

Александар1

pre oko 2 godine

Ераковић јесте био несигуран и направио је кикс за гол, али имао је добрих реакција. Још увек учи и напредује. За Срнића нема помоћи, какав џукачки и глуп потез. Пићини је добар док има кондиције, види се да зна, а не може. Родићу свака част. Физички смо били у подређеном положају. Нису пуно бољи од нас, ал су ипак бољи.
M

Maximilion

pre oko 2 godine

Uf, nedostatak sreće, ali se i Rendžers nešto pitao na terenu zar ne?! Kada se pogleda igrači Rendžersa su brži, fizički jači i tehnički potkovanijih od Zvezdinih. Zvezda nije imala niti jedan način da im se suprotstavi i pobedi i to je realnost u ovom trenutku. Da li je Zvezda bila hrabra i igrala na gornjoj granici svojih mogućnosti, apsolutno da, teško da se nekome od ovih igrača može zameriti da nije dao sve od sebe. Jeste bio na momente užasno slab Eraković, ali ne zato što ga bolelo uvo da trči, nego su ga protivnici nosili po terenu sa ćoška na ćošak, kao u ringu da je. Za nešto više potreban je sa loptom bolji veznjak od Srnića, a i fizički malo oporavljeniji Pićini.
C

Che T

pre oko 2 godine

Ispali smo naivni!!!Sve golove primiti posle prekida ... ???Igrali smo dobro,nisu nas nadigrali....Sta vise,po menu smo u polju bili bolji,imali smo TRI pita vise sansi iz igre!Ovaj tim bi uz 3-4 pravih pojacanja bio skroz konkurentan u Evropi...Stoper,zadnji vezni,brzo krilo I kreativni vezni..Igra nam mnogo zavisi od Kange,nemamo alternative za njega...Katai takodje nema alternativu a takav je igrac,da ako mu ne krene,skoro je beskoristan...Erakovic nije taj nivo...Sanogu nemamo zamenu I treba nam DMC drugacijih karakteristika..Fale I adekvatne zamene Rodicu,Ivanicu...Isforsirati Motiku,Stanica,Stankovica...Sve u svemu NAPREDUJEMO!
M

Maximilion

pre oko 2 godine

Ih brate, čuj Zvezda bila bolja, a potrebna joj još 3-4 igrača (i to u svakoj linijiji po 1) da bi bila konkurentna. Zvezda se jeste lavovski borila i bila na gornjoj granici svojih mogućnosti, ali nije bila bolja. Da je ušlo sve što je trebalo da uđe bilo bi 4-2 za Rendžers, dakle objektivno bolji su za ta 2-3 gola razlika,
C

Che T

pre oko 2 godine

Matori ne pricam ja o top nivou...Rangers je limitirana ekipa...Osim fizikalija,iskustva I takticke pismenosti oni nama ne mogu da pariraju u ostalim segmentima.Tehnicki smo za njih "bomba"..Talentovaniji smo,bolje razumemo fudbal,kreativniji smo..Vecina nasih igrac mogu da napreduju-kod njih mozda 3-5...S druge strane mi smo u nekim segmentima polu-profesionalci...Provali kakav skauting imaju,kako su do tancina analizirali nasu igru,pronasli najslabije tacke I iskoristili sve sto mogu...Neozbiljno je da mi nemamo plan B za utakmicu...Ni kadrovski,ni takticki..Onaj penal je presmesan ali ne mozes reci da nema elementana za njega.. Srnic je postupio glupo a ima skoro TRI banke,dok ga je onaj mali preveslo'o a ima 21-22..Treba nam I spic drugacijih of Ohija I Pavkova...Ivanicu je extra igrac,Katai..ali jednostavno nisu dovoljno uticajni na igru,ne diktiraju tempo,ne menjaju je,ne preuzimaju odgovornost...Gajic udje u mrtvu sansu,ima "sedamnaest"resenja a lik odabere najgluplje,najbeskorisnije..Ako stremis nekom evropskom nivou(tipa Fejnord,Sahtjor,Betis,Sporting L,Sevilja,Viljareal,Atalanta,Roma,B Leverkuzen...),ne mogu vise od pola rostera da ti cine igraci tipa Srnic,Gajic,Gobeljic,Pankov,Pavkov..Al' opet imas Kangu,Dragovica,Rodica,Ivanica,Picinija(bice top kad udje u ritam)..,sto je veliki kvalitativni iskorak u odnosu na neka prosla vremena.. .Zato sam optimista I verujem da je ovo neki razvojni put...Drugacije ne mozes,jedino da nas kupi neki Arapin u donese 200 milki
B

Bruce

pre oko 2 godine

Sto napljuva Bena, covek je oziveo tim kad je usao u igru
S

Sb

pre oko 2 godine

Sa Benom igra lici na nesto,imamo prekid
N

Nemogućno

pre oko 2 godine

Je li istina da je Deki odbio da se rukuje sa Holanđaninom?
d

dell

pre oko 2 godine

Je l realno da ste Sanoga ovoliko popljuvali?
P

Polakote

pre oko 2 godine

Uopsteno trebalo je na polusezoni pokloniti kataija. On je jednostavno gubila lopti.kolika je bezvoljnost i njgovoj igri pa to je cist bezobrazlik. Uopste mi nije jasno zasto mu dozvoljavaju sutiranje penala posle radnika. Samo ima volje poc do banke da digne novce a za rezultat na terenu ga bas briga. Pa jel treba da tri igraca zarobimo da krpe kataije izgubljene lopte sramote. Deki mrs iz zvezde i povedi kataija.
I

Ildzo

pre oko 2 godine

Ko je gledao utakmicu, video je da se mali Erakovic usrao. Takodje je video da Piccini mora na klupu dok se fizicki u potpunosti ne oporavi. Nije mi jasno da ocekuju od coveka koji je tek izasao iz ozbiljne povrede, da ce odmah da doprinese. Pavkov je morao ranije u igru, jer Ohi nije postojao. Inace smo igrali dobro, nezasluzeno smo primilo 3 gola, a da nismo dali makar jedan. Uvek smo u situaciji da zbog dva-tri nedoraslih igraca ne dodjemo u situaciju za vece domete u evropi. Ako ovog leta dovedemo stopercinu pored dragovica, kao i zadnjeg veznog pored sanoga, a da piccini proradi i oporavi se i pokaze kalibar ital repr... Ali, mislim da ce ovog leta otici Katai, Ivanic.... Ide i Stankela, tako da bas velika steta. Mislim da nikad jaci nismo bili, ali sta ces kad nemamo love, bas steta.
J

Jovandeka

pre oko 2 godine

Ne hvalim se fudbalskim znanjem, ali sam toliko ukapirao,Kataiju kad posle petnaest minuta ne ide, slobodno ga odmah zameniti.Tri dana da igra kad mu ne ide nema koristi od njega taj dan.Dobar igrač,ali to je to.
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Već dugo pišem da je Katai sreo za ozbiljan razgovor ako nema efekta onda ozbiljno hlađenje. Njegova sebičnost i bezobrazluk su prevršili.
P

Puvaca

pre oko 2 godine

Umesto ocena moze i ovako. Ovo je realnost i Zvezde i Partizana. 1/8 finala ova dva takmicenja je limit, maksimum za nasa dva kluba. U ovakvoj ligi, gde teraju lopte po poljanama, gde imamo zimsku pauzu od dva meseca i sa ovim budzetima koje imaju (mada i jedni i drugi dovode igrace dzabaka, slobodne igrace) ne moze vise. U ovom delu sezone nema slabih protivnika. Tu su klubovi iz liga petica, portugalci, holandjani i skoti koji gotovo da celu sezonu igraju u kontinuitetu. Pa Salcburg, koji je odlicna ekipa, igra u pristijnoj ligi, sa ozbiljnim budzetom, primi 7 komada od Bajerna. Kako je njima limit 1/8 LS tako i nama sada ovo. Sve ostalo bi bilo podvig i iznenadjenje. A u ovom delu sezone i ovoj fazi eu takmicenja iznenadjenja su retka, svaka greska, svaka neiskoriscena sansa se kazni i to je to.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Jos jednom ocene koje nemaju veze sa zivotom. Taj Picini kog toliko napadas je bio jedno 3-4x aktivniji od Rodica dok je Ohi imao dve najbolje sanse pored tog penala. On je ocigledno tip napadaca koji se cesto ne vidi na terenu ali mu treba jedna dobra lopta. Srnicu si jedva dao 5, morao je covek da napravi penal da bi zasluzio takvu ocenu. Pavkov nije covek nista uradio osim sto je otvorio jednu kontru Rendzersima, kakva dubina?
G

Gost ali bukvalno

pre oko 2 godine

Pogrešio si brate, otvorio im je dve dobre kontre a ne jednu...
G

G.S. Vladislavic

pre oko 2 godine

ja ne mogu da vjerujem koliko ljudi ovde kenja. mi da osvojimo ligu šampiona ovde bi se pojavili ovi stručnjaci i srali na neke igrači. Dosli smo do nivoa kad ne možeš grijesiti i Nismo im dorasli. Momci dali onoliko koliko su mogli i vise od njih ne možeš tražiti.
p

podesen

pre oko 2 godine

Ako skikne ovaj 3.aprila a nastavi ovaj brod da se ljulja jos 3 meseca a dug je oko 80milki ode sve u majčinu .
I

Iz sljivika

pre oko 2 godine

Stankovic i ceo strucni stab PET MINUS jer nisu pripremili ekipu za prekide protiv škota. Očajan skauting.
K

Kakadu

pre oko 2 godine

Al mora da pohvale Rodica pa to ti je! Meni dodje da prekinem da pratim fudbal. Jel moguce da sam samo ja juce video da je Rodic od jedno 9-10 centarsuteva imao samo jedan dobar!? U prvom poluvremenu je dva puta citav kazneni prostor prebacio, i nase i njihove igrace promasio. Da je jednom-dvaput hteo da isfintira protivnickog igraca i s loptom otisao u gol aut? Da decko ni da stoji ne zna na desnoj nozi, a kamoli da odigra, primi loptu ili izbije istom? Da i on, doduse kao i Picini, nemaju brzinu za ovaj nivo fudbala?
P

PedjaPFCCCC

pre oko 2 godine

HA HA
K

Kad memas

pre oko 2 godine

Znanja...nemas ni srece...rendzers tehnicki limitirana ekipa...pobedili na snagu.
O

Onako realno

pre oko 2 godine

zali boze usta drzavna prosipa pare...eeeee blizanci nesrece jedne.
V

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

Jos jednu stvar da dodam koja je mozda danas bila najociglednija, mi nemamo kvalitet na klupi koji moze da dodnese neku promenu na bolje kad ne ide, osim zamene za istu poziciju ali razlika u kvalitetu klupe i prvih 11 je vise nego zabrinjavajuca, moze to da prodje u Ping pong ligi ali za Evropu je tanko mnogo. Jedino Pavkov koji je neki kvalitet na klupi, neka bude i Ben, gde su nam napadaci(cela 2 imamo, ukupno, Ben je vise lazni spic) krila nemamo(bar ne dobra), bekove nemamo ni za prvih 11, desne posebno, ko ce sutra da zameni Dragovica, Rodica ako se ne dao bog povrede, Pankov, Gobeljic, Radulovic? Da ne pricam o Katajiu i Ivanicu, oni zamene nemaju, kako i gde da ih odmori kad se bez njih i Kange raspadamo. Ljudi smesan nam je roster i to je jedan od najvecih problema. Dakle Risairo Zivkovic(nezainteresovan za fudbal), Dioni(ocigledan promasaj), Bakajoko(zasto je doveden, niko ne zna), Gobeljic(promasio profesiju, maneken), Pićini(sacuvaj me boze sto ga plaćamo pa jos stranac, nista bolji od Gajica), kad sam vec kod Gajica, on moze da bude rezerva nekom ozbiljnom desnom beku, Krsticic(godine ga pregazile, nije svako Luka Modric), Falko(desna noga za postapanje, ima 40kg sa sve krevetom), Pankov(stoper za IMT ne za Zvezdu), Srnić(nije za evropske meceve, mali Stanic moze to da igra, ako se uozbilji malo). Sto se Erakovica tice, ja bi njega prebacio na desnog beka, neku brzinu ima, tehniku nazalost nema, naucis ga da centrira i eto resenja, bar dok ne dovedemo ozbiljnog desnog beka. Za centralnog beka niti ima snagu niti visinu, na ovoj utakmici je pokazao sve svoje slabosti. E sad, sto tu ima milion kombinacija sa upravom za kintu, to je neka druga prica. Mora da se pravi ozbiljna analiza zasto je ovoliki broj igraca dovedeno samo da popunjavaju broj(tebi pricam Mrkela), ozbiljno mora da se uradi sledeci prelzni rok, prvo da se popune rupe poput desnog beka, centralnog sa bar 185cm visine, jednog levog da ima ko Rodu da menja, zamene za Saleta, Mirka i Gejlora i jos jedan napadac, zadnje vezne imamo ovu decu kao rezerve(Stanic i Stankovic), ostalu gore pomenutu boraniju rasprodati, pokloniti, oterati motkom. Ovo su samo moje puste zelje, verovatno ima jos ljudi koji slicno ramisljaju. Verovatno sam nekog zaboravio ali toliko "talenata" ima u Zvezdi da nije ni cudo. Pozdrav...i neka nam je bog u pomoci u revansu
S

Standardno

pre oko 2 godine

Aaa malo ti drzavnih para sipano u zvezdu pa bi malo duzu klupu.
V

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

Ne mogu da verujem da cu ovo da izgovorim ali pored Pićinija i Gobeljića, Gajić ispade nas najbolji desni bek, sto je svakako tuzno ali takva mu je i konkurencija.
G

Gostinjo

pre oko 2 godine

Pa mozda je trebalo da se proba sa picinijem i gobeljicom da se shvati koliko je gajic dobar igrac. Isto se tako moralo kupiti ohija da se vidi ko je pavkov.
G

Gost24tf

pre oko 2 godine

Kao sto sam i predvideo pre utakmica porazi oba nasa klub, Partizan razocaravajuce lako, Zvezda malo nesrecno ali Rendzers je kvalitetniji ipak. I nemoj dzabe da se nadate nekom prolazu u Beogradu, ljudi su kvalitetniji, nemoguce je da ne orimeite opet bar jedan, dva, a nije bas moguce da date cetiri, pet.
c

comi111

pre oko 2 godine

.. Tacno je da nismo imali srece, ali kako da je imamo kad imamo Erakovica naspram azdaja preko puta, Picinija treba staviti na stopera, kakav on bek ili mu se zahvaliti i cao momak. Opet cu ponoviti, mi smo jedna spora ekipa, uspavana, sve sto smo pokazali u drugom pooluvremenu je bilo na individualno znanje, Bena itd. Dok u prvom pooluvremenu kod postignuta dva gola Kataija je jos bila taktika tu prisutna, dok ovi nisu ubacili u 3 brzinu i pun gas gde mi to nismo mogli da pratimo. Pogledajte njih fizicki, vizuelno i nas, to je razlika u kvalitetu ogromna, oni su prava premijerligaska ekipa. Skoro sam gledao Norwic i Lids, pa Rendzers je masina cak i za njih. Mi nikako da shvatimo da je fudbal danas sirova snaga dominantnija cak i od taktike, ako uz tu snagu jos i znate da iskobinujete neke zamisli, akcije vi ste onda ozbiljna ekipa. I onda npr kazu Falko igrac? Za gde? Protiv koga? cisto da pomenem nevezano za mec. Kolubara i te? .. Nije Kataji Dejan Savicevic 10-tka i taj lezerniji fudbal, snaga samo momci, teretana.Na kraju videli smo kako se Barselona urusila. Moram da cestitam na kraju momcima nisu oni krivi borili su se, ovo je samo nas limit, pa cak i u grupi je bilo meni cudno, jer se i tu videlo da nam bezi i Braga i Mitiland fizicki, ali smo to nekako jedva iskoristili. Momcima bravo jos jednom, ovo ostalo je vise upuceno upravi i nasem fudbalskom razmisljanju.
I

Ildzo

pre oko 2 godine

O cemu ti pricas? Koja treca brzina? Igrali smo ravnopravnu utakmicu i na glupe greske izgubili utakmicu. Onakav penal, pa na lose izbijenu loptu... Pricas kao da su nas nadigrali, a ne iz nasih glupih gresaka postigli dva gola. Alo bre ljudi, zasto niste objektivni? Da je katai samo dao onaj penal, tok utakmice bi se vec tada promenio. Ne sumnjam da ce u Beogradu zvezda da pobedi, samo je pitanje sa koliko razlike...
S

SilverSurfer

pre oko 2 godine

Razlika između fudbalera Rendžersa i Zvezde je u osnovnoj taktičkoj i tehničkoj pismenosti. To je odnelo prevagu u večerašnjoj utakmici. Čini se da je Zvezda odradila jako loš sakuting jer je neverovatno da u prvom poluvremenu Rendžers izvede na istu foru tri kornera koja sva tri puta prođu bez ikakve reakcije igrača. U drugom poluvremenu od tri kornera jedan je završio u golu, drugi je neko glavom izbacio skoro sa gol linije a treći je Borjan jedva odbranio. Na samom kraju bio je još jedan prekid kada je posle centaršuta igrač Rendžersa na drugoj stativi glavom promašio izglednu priliku. Potpuna dekoncentracija prilikom prekida rezultirala je golovima koji su Rendžersu dali odličnu prednost za revanš. Seljački penal koji je napravio Srnić rezultat je "edukacije" naših fudbalskih stručnjaka i činjenice da se takav penal retko kada u domaćem prvenstvu sudi protiv Zvezde. U pitanju je bio krajnje nepotreban start. Korneri koje je izveo Kanga, povratni pas Gajića, centaršutevi Rodića pokazali su koliko su osnovni elementi fudbala bitini. Kao i kretanje bez lopte i pravovremeni pas. Videlo se da Pavkov uopšte ne ume da se kreće bez lopte (situacija na samom kraju kada je Katai pokušao da šutira iskosa sa nekih pet metara). A kako je igrao (uglavnom rukama ka protivničkim igračima) dobro nije dobio crveni karton. Takođe, fizička sprema i brzina pokazale su se kao neophodne za moderan fudbal. Zato Zvezda nije trebala da pilićari kada je u pitanju Ado a ne da eksperimentiše sa Srnićem. Videlo se i zašto dva majstora fudbala to mogu da budu samo na ovom portalu, da fudbal igraju samo u Zvezdi bez interesovanja ozbiljnijeg inostranog kluba. Još je Katai nešto i pokazao u prvom poluvremenu dok ga u drugom nije ni bilo. Penal je i stvar psihe. Ivanić je odavno trebalo da bude zakovan za klupu ali kako se igra Zvezde zasniva samo na individualnim akcijama Kataija i njega onda mu je mesto u timu skoro pa zagarntovano. Penalu je prethodila brza razmena pasova i neverovatno da to igrači Zvezde nisu shvatili već je Ivanić svaku loptu bespoteebno carinio. Ovakvom timu Zvezde Ohi nije potreban jer ne dobija lopte. Mada, čim mu lopta okrzne vrh kopačke to je već opasnost po gol protivnika. Mister se pokazao kao predvidljiv trener. Poražavajuće je što se nakon meča nije pozdravio sa trenerom Rendžersa. Nekultura koja nije bila deo Zvezde. Zvezda je u Glazgovu uradila ono što nije smela. Primila je dva gola u prvih 15 minuta igre. Kao seoska ekipa. Glazgov ima finu zalihu golova pred revanš ali danas u fudbalu ne postoje nedostižne prednosti.
c

cpmi111

pre oko 2 godine

Fizicki su nas odlucili od fudbala, tu je Dekiju taktika pala u vodu(ko ne moze da trci taktika pada u vodu, sve pada sto je zamisljeno pre meca)! Ko zna koji put pisem da se u Evropu ne moze bez fizicke snage, a to se videlo cak i na vrhunskom nivou
S

Sumnjivo Lice

pre oko 2 godine

Šteta. Uvijek prije biram da izgubimo na ovaj način, nego da branimo nulu i kasnije se pitamo šta bi bilo da smo pokušali preći centar. Ovo je rezultat slabe lige i činjenica da izuzev Evrope, godišnje odigramo najviše 4-5 zahtjevnih utakmica. Nisu problem samo greške, jer one se dešavaju i mnogo kvalitetnijim ekipama. Najveći problem predstavlja nedostatak samopouzdanja i rutine kod izglednih situacija za postizanje gola. To se ne može naučiti na treningu ili igrajući sa ekipama protiv kojih stvoriš desetak šansi po utakmici. Kada igraš protiv kvalitetnog protivnika i svjestan si da nećeš imati previše prilika, tada do izražaja dolazi iskustvo u ovakvim mečevima. Da ne govorimo o igranju pred krcatim stadionima. Večeras je igra u polju bila odlična i ostaje žal što barem jedna lopta nije završila iza leđa golmana Rendžersa...
M

Menadjer

pre oko 2 godine

Ispali od Serifa na prekide prakticno i nista nismo naucili. Odrekli se Degeneka olako. U Erakovica veruju smo oni koji imaju korist. Prakticno 2 gola, iako je ostalo dobro odigrao, malo li je 2 gola? To je sto se odbrane tice, a sto se napada tice bio je neverovatno malerozan dan, sasvim solidna partija Zvezde, usudio bih se reci da smo po prikazanom bili bolja ekipa, ali lopta je okrugla, mora vise koncentracije u odbrani i kod prekida...
T

Teodul

pre oko 2 godine

Extra ste odigrali😂
Z

Zn

pre oko 2 godine

Retko kad ponosan u ovolikom porazu, bice njima dugih dugih 90 minuta na Marakani, ako ih otvorimo na vreme sve je moguce, u svakom slucaju sve pohvale za trud momaka. Ovaj Var generalno gubi draz fudbala, ne mislim zbog ove utakmice, nego uopste.
J

Jest tako

pre oko 2 godine

Eno vec se poceli tresti
J

Jan

pre oko 2 godine

Olako smo se odrekli Milunovića i Degeneka da bi forsirali Erakovića za prodaju. Pritom dečko je limitiran igrač a i izgubil smo skok. Sa dva čoveka u odbrani koji realno nisu za tim Zvezde ( Pičini i Eraković) nemamo šta da tražimo. Još kad dodamo Srnića koji ne zna gde je dobijamo 3 igrača manje koji ostali teško mogu da nadoknade. Bacili smo i Gobelju niz vodu, koji ne zna fudbal ali igra srcem pa je možda i korisniji od Pičinija
E

El Maestro

pre oko 2 godine

Vodi Gobeljića kući ako ti je dobar
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Igra u polju i napadu je bila dobra. Neverovatan je podatak da das tri gola i da ti sve poniste, da pogodis precku, promasis penal. Zvezda je imala i veci posed lopte. Ali ono, gde su bili najjaci, u igri u prekidu, tu su primili sva tri gola. Realno, ja ono ne bih svirao penal za njih, jer je lopta pobegla napadacu, a on se zatim opruzio napred da napravi kontakt. Da je Srnic samo pipnuo loptu pre toga, ne bi nista bilo. Zao mi je Kataija, dao covek dva gola, onaj prvi za spice, zatim promasio penal, iako je bio solidan udarac, jednostavno procitao golman. Ovo se tesko moze stici, ali bi bilo lepo postici bilo kakvu pobedu, da se naprave novi bodovi i dodatno popravi koeficijent, a to je moguce. Koliko god je njih htelo, Zvezdu nije. Moglo bi sad obrnuto, ako se rano postigne gol, sve je moguce.
M

Monterooo

pre oko 2 godine

Erakovic nema talenat,osecaj i dzabe sve skole ,jednostavno ne moze.. Srnic klasican SLS igrac,Ivanic znali smo i pre decko ima poteze ali fizicki strasno limitiran,Katai je majstor ,ali u krupnom planu se videlo da je u 26 min .jedva nadisao da sutne penal....ostali u granici svojih mogucnosti...jednostavno ljudi su spremniji jaci ...idu u meso ...ovo je dosta za ovaj tim.
h

humskapfc...

pre oko 2 godine

??? Pa Fejnord je Barselona iz najboljih dana za Rendzers.. Klasicna Skotska ekipa da se rve i bije.. Pa nije ih slucajno Sparta pobedila u Ceskoj, a tamo i ako su izgubili 2-0 nadigraliih
M

Mop

pre oko 2 godine

I ja Partizanovac ali ovo što si napisao je glupost. Pa Fejenord nas je nadigrao jer mi sem Meniga nemamo igrača koji makar malo brzinom može išta u ozbiljnoj evropskoj utakmici uraditi. Klinci iz Fejenorda se bukvalno zezali sa Stanojevim trkačima. Očajni smo. Nit je Fejenord Barsa nit je Rendžers jačina. Mi igrali ko najgore zentare a odbrana nam katastrofa. Od početka se videlo, bez obzira što smo vodili, da su tri puta brži i bolji. Zvezda je makar probala a mi ko miševi igrali 90 minuta.
G

Goztin

pre oko 2 godine

OTKAD NEMA POMOCNOG MILOJA, MI IGRU NEMAMO, JEDINA TAKTIKA STANKOVICEVA JE GURAJ NA LEVO, PROCITACE NAS SVAKO KO ODGLEDA JEDNU NASU UTAKMICI., o izboru igraca ne pricam i neznanju kad se prave izmene
D

Delijadelikates

pre oko 2 godine

Odlična utakmica nosimo gol prednosti u Beograd. Čestitke igračima na hrabroj igri i pobedi od 3:2
V

Vulverin

pre oko 2 godine

Stankoviću vodi momke na kurve neka skinu mrak sa očiju, zaslužili su. Jedna jako korektna utakmica da ne kazem ponajbolja u evropi. Sreća je večeras izostala elem ima jos 90 minuta igre...pa da komentarisemo nakon toga? "Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek!"
G

Ghostinjo

pre oko 2 godine

Pa bio je i nekad Nottingham Forest evropski prvak i oni su zauvek evropski prvaci.
G

Ghostinjo

pre oko 2 godine

Pa bio je i nekad Nottingham Forest evropski prvak i oni su zauvek evropski prvaci.
G

Gostvsvav

pre oko 2 godine

OCENE KO DA SU DOBILI HAHAHA LJUDI IZGUBILI 3-0 ISPALI KAO SA TERASE HAHAHA KRAAAAAJ HAHA BEMA NISTA OD EVROPE
X

Xyz

pre oko 2 godine

Igra se 2 utakmice, zbog toga je Deki morao mudrije da igra ovu prvu, pa da probamo da prodjemo u Beogradu. Sve teze meceve u Evropi smo igrali sa 3 stopera, nije jasno zasto tako nije poceo i ovu. Sve u svemu nisu nas nadigrali.
R

RedStar91

pre oko 2 godine

Sreca je u sportu cesto odlucujuci faktor! Mnogo puta je nasa Zvezda u Evropi imala srece a mnogo puta i peh kao veceras. Rezultat je totalno nerealan, Rendzers je bio bolji za gol, nista vise od toga. Svaki navijac Zvezde moze da bude ponosan i na igru i na hrabrost i borbenost! Mislim da ce na Marakani biti spektakl i da Zvezda moze da pobedi Rendzers. Sad da ce biti pobeda sa 3-4 gola razlike, tesko je verovati, zaista bi bilo cudo jer je protivnik veoma kvalitetan. Ali, nada postoji. Sto se tice Partizana, nisu se ni oni obrukali. Igrali su to sto znaju i mogu ali Fejenord je bolji tim. Partizan je vec imao mnogo srece i protiv Socija i Santa Klare u obe utakmice kao i protiv Anortozisa u Beogradu...Vec su sve ispucali, ne moze stalno. Zvezda je takodje imala srece u obe utskmice protiv Brage, veceras nam se vratilo. Na kraju krajeva, i da ispadnu oba kluba nije smak sveta. Ipak je prolazak grupe sam po sebi uspeh. Rendzers je 38. Na Uefinoj listi a Fejenord 59. Za nas prejaki....

Dj_97

pre oko 2 godine

Ekipa Zvezde je za klasu bolja od Partizana, kao što je i ekipa Fejnorda za klasu bolja od ovog Rendžersa bednog, prosto. Da nije bio penal, Zvezda bi lagano dobila ovog posrnulog giganta koji jedva dobija ekipe u svojoj ligi kvaliteta Vojvodine, smešno i žalosno. P.S. Bekovi oba večita da plate privatne časove Tavernijeu da ih nauči bar nešto, ka na primer kako šutnuti loptu, a da bude iole dobar centaršut.
G

GostŠ

pre oko 2 godine

Šta reći za brenjenje prekida? Kako je Mister postavio zonu kada branimo prekide,pa toga nema mi u beton ligi.Plus Srnić i Eraković u startnoj postavi.Smejurija od trenera,Bronhorst ga je ubio.Svako ko se malo razume u fudbal video je da je Klark prebačen na kontra stranu i ubio je Pićinija.Ali Mister nije sposoban to da vidi,sve je oko njega belo..
G

Gozt

pre oko 2 godine

Do kad ce Katai imati kredit da se vuce po terenu. Covek je za ling long magija, u evropi ga pojedu, zezne napred i onda se ne vraca. Srnica pa da mi je brat rodjeni ne bi gurao, decko vidljiv samo kad napravi gresku, spor i tuzan. Procitali nam taktiku ko nista, sto i nije tesko jer nam je svaki napad isti
D

Drmrpr

pre oko 2 godine

Sa Picinijem, Erom, Srnicem i nevidljivim Ohijem nema Evrope...
D

Dzo.Black

pre oko 2 godine

Haha jel kazu sada za Vujketa kada igra da Partizan nemoze gol da primi kao sto su pricali prosle god.. au koja blamaza ne verujem.
N

Nix554

pre oko 2 godine

Kako druže Ben ništa konkretno, čovek je pokrenuo svaku akciju u zadnjih pola sata i one šanse što su blie su bile preko njega.
J

Joe Lesh

pre oko 2 godine

A koja je ocena za klecanje na pocetku utakmice? Zato smo ovako i prosli iako smo bolji tim od Rangersa. I da smo imali 10 Ronalda i Mbapea u timu isto bi bilo. Ovakvu ljagu nikad necemo oprati sa imena Zvezde.
S

StefanKatar

pre oko 2 godine

nije valjda da su igraci Zvezde klecali? Znaju li oni da se to ne radi, osim pred Bogom?
M

Merty

pre oko 2 godine

Upravo tako, o tome se cuti!
a

arianfresh2019@gmail.com

pre oko 2 godine

Druze o cemu ti pricas??? Dosao si na ovu vest da proviciras!! aj otkaci se ,i svoje licne frustracije ostavi kad si u toaletu na wc solji dok ti oci ispadaju.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre oko 2 godine

Darijan se razume u fudbal kao Marica u kriv k...A sto se tice prekida i Erakovica, lepo sam jednom prilikom napisao da je samo trebalo produziti ugovor Milunovicu i dovesti spica pred kvalifikacije za LŠ. U LŠ nismo usli jer nismo imali centarfora Dionija ne racunam u sportiste uopste a 1/4 nadam se necemo ali vrlo verovatno necemo videti jer smo oterali Milunovica. I umesto da imamo vrhunski tandem Milunovic-Dragovic mi se nadamo da ce neko na leto da kupi Erakovica da ga ne gledamo. Nekada su igraci to postajali u Ofci kao npr Pjanovic, Ivanovic, Tosic, Kolarov pa dolazili u Zvezdu Partizan, a sada se kale kod nas. Uzas i tiha jeza. Sanogo odlican, Picini isto . Kanga i Srnic su bili losi a i Borjan da se ne lazemo. Hrabro za 7 dana pa sta Bog dragi da.
U

Ugasila si me

pre oko 2 godine

Pićini odličan???Gobelja Kafu lično za dotičnog...
T

TreneR

pre oko 2 godine

Ovaj Darjan ko zna koju je utakmicu gledao. Ne zna čovek da li su mu očajniji naslov, ocene ili tekstovi. Ocena za Darjana u sve tri kategorije: 1, 1, 1.
G

Grande red star

pre oko 2 godine

Ja bih ipak da sačekamo revanš. Ima prostora za prolaz, realno. Uz malo sreće. A šta reći za komšije. Pa imaju i oni šanse, ako im se domćin suprostavi sa pionirima. Kakva je ono rasturačina bila, šta je ono.
1

12

pre oko 2 godine

Tuga samo svađa sa sudijama, nema sklanjali e. Naš fudbal je čista nula, stanković pojma nema,. Napunjeni ko paprika, sa pola gasa rendžers odigrao. Domaći igrači nula večeras. Golman opet najbolji. Osmo razredna ekipa. Bajern i siti bi im dali po 15 kom. Sa drugim timom. Stanoje i dejan su seoski napumpani kvazi treneri
S

SDFE

pre oko 2 godine

Veceras smo videli gde smo u odnosu na holandjane i skote. Ne moze sa ovim bekovima koje blizanci imaju da se igra moderan fudbal.
K

Krila LR

pre oko 2 godine

Zato se kupe brza krila i odradi stari sistem i razbije odbrana protivnika.
t

tehnodroomm

pre oko 2 godine

Ovo sam cekao, partizanovim igračima sve petice, ovde šestice svaki drug, borjan primio 3 komada i dobio 6,odbrana 5,5, 6 nemojte me zezati, naslovi svigde dva ponistena gola, pa ponistena regularno, mogli su napisati i partizan 5-5 da je imao srece i dao jos 3 komada...
?

???

pre oko 2 godine

tvoj partizan je primio 5 gola i to kući, o čemu pričamo?
A

Alessandro

pre oko 2 godine

Utisak je da je Zvezda igrala hrabro i borbeno, napadala celu utakmicu, i na 3:0 pokušavala da postigne gol. Partizan svojim igračima treba da naplati ulaznice jer su gledali celu utakmicu kako se protivnički igrači dodaju. Vodili su 2 puta a ostavili utisak da je svako vodjstvo bilo privremeno i da protivnik može bilo kad da izjednači. Nikad nemoćnije nisu delovali. Ni u jednom trenutku nisi mogao da pomisliš da li bi nešto bilo drugačije i kako bi se utakmica okrenula. U Glazgovu je bilo dosta takvih situacija. Da nije bio prvi ofsajd ili drugi, da nije svirao penal, da je svirao ofsajd kod njihovog gola, da ga je dao Katai iz penala, da ga je dao Ben, da je Gajić dao bolju loptu Pavkovu, da je pogodio Ohi u prvom…
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Borjan ok, što je do njega, odradio. Rodić ofanzivno veoma dobar, defanzivno, kasnio i ispadao, ali generalno solidan. Dragović na nivou, Eraković imao par fantastičnih reakcija i par reakcija koje su daleko od takvih. Generalno, ok. Očigledno mu fali snage za ovaj nivo fudbala, ali ima karakter. Pićini počeo dobro, i ofanzivno bio dobar ali nije imao sa kim da igra. Defanzivno i nije mogao mnogo više, možda kog trećeg gola. Inače, Kent je dosta niži i brži od njega, jednostavno ne biva da se on trka sa njim. Ne znam zašto Gajić nije počeo, pa čak i Gobelja. Sanogo više nego korektan, što je do njega, on je uradio. Srnić je bio pogrešan izbor. Dečko je srčan, i svakako doprinosi, ali fizički nije mogao da parira igračima Rendžersa, i zato nije ni trebalo da počne. Nevezano za glup penal, relativno nevidljiv osim kad pogreši ili ne stigne, što je opet, do razlike u fizikalijama, ne do njegovog htenja. Kanga dobar, samo je malo poludeo u prvom poluvremenu sa onim svađanjem sa svima i centaršutevima na tribine. Katai solidan, ali vidi se da je malo pao sa samopouzdanjem. I to nije vidljivo samo na ovoj utakmici, već i na prethodnim. Ivanić ok, ali bode oči što je izgubio loptu iz koje je došao korner za treći gol. Doduše, mogao je neko da mu kaže da mu dolazi igrač s leđa, ali pitanje da li bi i čuo od one buke. Ohi je imao one dve šanse, i u prvoj je jedva i stigao loptu, ali je u drugoj loše šutnuo. U drugoj je dosuđen ofsajd ali mislim da nije bio, pa bi gol bio priznat, ali ga nije dao. Rekao sam to kad je dolazio. Od njega mogu da se očekuju golovi iz šesnaesterca/peterca, na snalažljivost, da izmisli gol ni iz čega, ali ima problem da ovakve šanse ne rešava dobro. Na žalost, ispalo je onako kako ne treba na ovoj utakmici. Stanković generalno ok spremio utakmicu, ali je napravio te dve greške u izboru igrača sa Pićinijem i Srnićem jer oni fizički nisu mogli da odgovore protivnicima na terenu. Sve u svemu, daleko od katastrofe koja se ovde pominje, igrali smo sasvim dobro, ali je moglo i bolje.
G

Gost strašno

pre oko 2 godine

Šta bre Eraković ok.ne može centarhalf da ti bude kriv za dva gola i još jedni stopostotnu šansu i da napišeš generalno ok.nije pn centarfor pa da ima ko da ispravlja kad izgubi loptu.
Z

Zn

pre oko 2 godine

Au druze sta napisa sve, Stankovic pripremio utakmicu, a one njihove akcije iz kornera kao da smo pali sa Marsa, Dortmund su izbacili na isti fazon, prepuste inicijativu i kontre, drugacije ne znaju, prekidi i kontre i mi se upecamo, Katai izgubio samopoizdanje? Pa covek igra u zivotnoj formi, daje golove iz slobodnjaka, u derbiju, glavom, kako hoces, za Srnica i odbranu si 100% u pravu.
Г

Гостовић др Илија

pre oko 2 godine

Са нама се може све што се пожели, да полете рибе и запливају птице... Браво, момци! САМО ХРАБРО У РЕВАНШУ И ПРОЛАЗИМО ДАЉЕ!

Norwegianviking

pre oko 2 godine

jedno je igrati ping pong liga, drugo je igrati protiv jedan veliki rangers!!! nije ovo novi pazar i ako su oba tima u plavom!! Danas smo videli i zvezda i partizan koliko smo veliki i gde nam je mesto.A deilje danas nismo ni culi! Ovo je mozda prvi put da sam gledo jednu utakmicu gde se nije culo da su deilje tu. Igrati sa dva spica je minimum. Pavkov za 30 minuta je mnogo vise od ohija pokazao. I ja mislim da ohi treba da bude joker sa klupe, a ne jedan opasan i jak igrac kao pavkov. Pavkov gine na terenu a ovi ostali se smeskaju i igraju balet kao neke curice. Deki osvoji titulu i idi dalje. Nama treba jedan trener ko je osvoji mnogo trofeje kao trener a ne kao igrac.
П

Па14

pre oko 2 godine

Научи да пишеш
y

yawa

pre oko 2 godine

Upali televizor sledeci put kada planiras da gledas utakmicu !
O

Ognjen Drinski

pre oko 2 godine

Brate vikinže, pređi na ruski Yandex. Ne valja ti ovaj Google Translate ni za ....
G

GostLazar

pre oko 2 godine

To je fudbal, sreca i patnja. Cestitke fudbalerima Rendzersa, bas su opasni, brzi i jaki. Lep protok lopte su imali. Nasi su isto bili dobri, steta sto makar jedan gol nije bio od onih ofsajda. Navijaci Rendzersa su sjajni, vidi se da vole fudbal. U jednom momentu se kamera tresla koliko su slozno skakali i navijali. U cetvrtak svi na Marakanu, da jos jace zagrmi, da se sve trese, pa da se i oni tresu i da damo dva gola u 25 minuta, posle cemo da se ceramo. Idemo dalje, uopste nisam razocaran, ponosan sam konacno na junacku i hrabru igru. Umesto Srnica Ben da uskoci sledece nedelje i nista vise da se ne dira.
G

Gile 88

pre oko 2 godine

Erakovica u Radnicki Stobeks da nauci razliku izmedju centarsuta sa leve i desne strane. Katai izveo penal kao deda od 80 godina. Borjan primio 3 . gol sa penala i to glavom sa 11 metara . Drugi i treci gol su jedna od najvecih sramota u istoriji kluba. Sa druge strane zadovoljan sam ofanzivnom tranzicijom kreacijom sansi i borbenoscu. Bez obzira ne rezultat nismo izgledali kao najgore p.... nego smo u napadu dali 2 ponistena gola imali penal precku i jos nekoliko dobrih akcija i sansi. Ako ne mozemo da nadjemo normalnog srpskog stopera treba dovesti Ukrajinca tako njega spasiti od mobilizacije steci poene u medjunarodnoj javnosti a Ukrajinci su solidna fudbalska nacija i taj koga bi doveli ne moze da bude gori od ovog sto ga zovu ''cupa'' Njega u Radnicki Stobeks a mi da nadjemo stopera i poluspica kad vec Katai i Ivanic moraju na krilo. Nisam nezadovoljan igrom ali sam ljut zbog nacina na koji smo primili drugi i treci gol to je sramota za bilo koju odbranu bilo kog kluba na svetu. U revansu nemamo sanse ali treba odigrati zbog koeficijenta mada pitanje je hoce li nam to uopste biti potreb
C

Cile Bg

pre oko 2 godine

Mogu Srnić i Eraković da igraju našu Ping Pong ligu,ali za Evropu nikako,što se i videlo večeras.Penal Srnića,očajan na lopti,učinak nula.Eraković,direktan krivac za drugi gol.Kod trećeg gola očajna reakcija ispucava loptu u korner iz kojeg primamo gol,gde opet njega naskače igrač.Pritom i katastrofalna reakcija Borjana,izlazna lopta iz kornera i prima gol udarcem glavom sa 10 metara.Užasna odluka Mistera da se ne dovede kršten štoper pored Dragovića.Nema šta da se traži u Evropi sa Erakovićem i Pankovim.
D

Degenek

pre oko 2 godine

Degenek je i oteran da bi igrao Erakovic, nazalost.
M

Mitro

pre oko 2 godine

Previše srpskih igrača. I Zvezdi i Partizanu je pravilo o strancima omča oko vrata. Pogledajte koliko stranaca imaju Fejnord i Rendžers a koliko večiti. Ne može se ozbiljno u evropi sa igračima kao što su Srnić i Eraković.
V

Voip

pre oko 2 godine

Druze ocene ne da nisu realne nego nemas pojma. Cela ekipa je bila dobro pripremljena i odigrala je dobar mec. Napravljene su bukvalno 2-3 greske. Bili smo bolji na terenu za 2-3 gola a nesrecno smo izgubili. To nije razlog da kanalis ekipu, sram te bilo.
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

On 5 godina ocenjuje Zvezdu i nikako da nauci nesto o fudbalu...
P

PedjaPFCCCC

pre oko 2 godine

Kako moze Ekipa koja tri gola primila da bude dobra? Jel si svesan sta pricas? Nije rezultat bio 2-1 3-2 ili 4-3 pa da kazes oke bili su dobri Ali nisu imali srece. Tri komada ako primis Automatski si deklasiran jer nisi i, gubio sa gol ili dva razlike vec tri a pritom ni jedan nisi dao. Mozes da budes naj veci Delija na Svetu, ali treba Malo realan i iskren da budes. A taj Rendzers nista nije bolji to jest jaci od Feynorda. Da me ne razumes pogresno Feynord je juce iscepao Partizana kao slinu
S

Selman

pre oko 2 godine

Lose si ocenio majstore kupi nov TV
o

ojha

pre oko 2 godine

picini najgori igrac na svetu
9

99

pre oko 2 godine

Gde vam je ohi
d

dragomir77

pre oko 2 godine

odradio Partizan. dosta
S

Sb

pre oko 2 godine

Bas nismo imali srece
M

Mornar

pre oko 2 godine

Dejan Stankovic 1, Srnic 2+. Kanga 6, jest da je lose izvodio kornere, al sve ostalo je bilo dobro. Deki je sramno pripremio odbranu kornera. Fali visoki stoper
g

gost111

pre oko 2 godine

sramota stvarno sta Piksi radi protiv zvezde
O

Ocena 1

pre oko 2 godine

Koliko ovaj čovek, autor teksta, ne razume fudbal. Neverovatno.
P

Pussycat

pre oko 2 godine

Haha...Namirisali Pičinija :D

gemathegreat

pre oko 2 godine

Evo ga, zasejan teren da se neko čereči. Omiljeni sport dokonih navijača. Sad će svi iskompleksirani i životno nedokazani ovde da se iživljavaju. Ali dobro, bar će posle toga da porastu u sopstvenim očima.

Sliks17

pre oko 2 godine

Moze li i minus za Darijana?

gemathegreat

pre oko 2 godine

Pusti budalu.
:

:D :D :D

pre oko 2 godine

Brojač ne može da ide toliko daleko, pa bolje da ne pokvare sajt
I

Ivica1708

pre oko 2 godine

Može 5 od mene ne 1